Şimdi Ara

LG 49UK7550 TV Almak üzereyim Fikirlerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG 49UK7550 TV için internette bir inceleme videosu bulamadım.Ürünün kendisi üzerinde yaptığım incelemer sonucunda içim ısındı bu TV hakkında fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Arkadaşlar UK7550TV yi aldım.Sizede daha iyisi nasip olur inşallah.Bir kişinin bile yorum yazmaması da çok garip ya TV yi kullan yok yada herkes boşa atıyor bu forumda.
    Aylarca forumdaki bir çok paylaşımı takip ettim.Bir çok bu iş ten anlayan arkadaşların tavsiyelerini okudum.Ama en güzeli ürünü görüp insanın içinin ısınması kendi test etmesi ben öyle
    yaptım ve dün akşam çok keyif alarak TV izledim.

Tv hakkında genel yorumum kullanışı çok rahat akıllı kumanda ile elinizde akıllı telefon var gibi.Menüleri çok sade ve işlevsel.
    Görüntü kalitesi yakın mesafeden bile çok iyi.Çok basit bir ayrıntı gibi görünen ayaklar aslında estetik olarak ne kadar önemli onu gördüm.Yandan ayaklı tv var babamda ama benim aldığım ortadan
    oval ayak güzel ve estetik bir hava katıyor.
    Ses performansı çok iyi sesi 20 nin üzerine çıkaramıyorum neredeyse.
    Renk ler çok rahat oynayabiliyorsunuz sizi rahat ettirecek bir renk skalası yakalamak mümkün.
    Kendi uydu alıcısında kanal geçerken 2-3 sn beklemesi bir tık daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.Ama ben genelde %85 civarı ip tv kullanıyorum.O yüzden çokta önem arz etmiyor bende.
    İnternet le ilgi bütün işlemler çok kolay ve basit istediğini aramak izlemek konusunda başarılı.

4000 TL civarında üzerinde çok düşünülmeden anılabilecek bir TV tavsiye ediyorum araştıran arkadaşlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten teşekkür ederim...Ben de 55 inch olanını araştırıyorum ama dediğiniz gibi neredeyse türkçe bilgi yok.

Nereden ve kaç liraya aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doncorloene -- 7 Mart 2019; 11:15:45 >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın,
    nano cell çok fark ediyor mu acaba?
  • doncorloene D kullanıcısına yanıt
    Babamda 43UJ651 var 2017 de aldık.O tv yi görünce bir çok hayal kırıklığı olmuştu bende görüntü çözünürlük olarak iyi ancak bir türlü gözüme doygunluk hissi vermemişti.

Yani renkler doğal ancak sanki soluk gibiydi.O yüzden Samsung tarafına biraz yöneldim.Ama kullanım alanım İP TV ve internet olduğu için WebOS çok daha iyi geliyordu bana kullanım açısından.

Sonra tesadüfen UK7550 TV yi gördüm Vatan da inceledim rica ederek biraz menülerini kullandım.İnternet kullanımı menü atamaları yani tek tuşla istediğin menüye girebilmek
    ve tabiki renkler üzerinde farklı ayarları göz zevkine ve ortama göre yapabilmek çok güzel geldi bana.Sesini çok test edememiştim mağazada bir o vardı kafamda sonra 49SK7900 ile tanıştık aramızda ciddi bir iletişim oldu :)" SÜPER UHD TV " fiyat olarak UK7550 ile neredeyse aynı idi.Sonra Vatan bilgisayara gittim 2 tv de vardı.Çok karıştırmadım uzun uzun baktım ve gerçekten çokta mantıklı bir sebebim olmadan belkide sadece ayak farkından dolayı UK7550 olanı internetten Gittigidiyordan 4400 TL ye 9 taksit ile aldım.2 gün sonra elime ulaştı,1 gün sonra servis gelip kontrollerini yapıp kurdu bu aşamalarda hiç bir sorun yaşamadım.

2-3 gündür baya kurcaladım görüntü kalitesi çok iyi ,menü kullanımı harika, IPS panel ama inanın hiç anlatılanlar gibi değil, IPS panel her açıdan çok net bir görüşü var.Ayrıca renk skalasını çok iyi duruma getirmiş LG. TV deki renk modlarına bağımlı kalmadan istediğin derinliği keskinliği kendin rahatça ayarlayabiliyorsun.Ses çıkışı çok iyi hele sinema modunda yarıdan yukarı çıkaramazsın komşular eve gelir :)

Ama her güzelde olduğu gibi; bu TV dede kanal geçişleri 2-3 saniye aralığında,çok kötü bir his veriyor mu dersen bana vermiyor.Yani bu sorun dahili uydu alıcılı TV lerin marka ayırmaksızın genel bir sorunu.

Bu arada Xbox one ile test ettim gerçekten çok muazzam bir oyun zevki veriyor.
    Smart ip TV yükledim maçları izledim özellikle 2 gündür hiç bir sorun yaşamadım. İPTV sağlayıcınız 1920 X 1080 yayın veriyorsa muazzam bir maç keyfi sunuyor TV.Adil kullanım kotaları da kalktığı için neredeyse %90 İP tv üzerinden izliyorum yayınları.

Bu arada yeni heves olduğu için her gün bende yeni şeyler öğreniyorum.Verebileceğim bilgiler teknik olamaz ama kullanıcı olarak yardımcı olabileceğim bir şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim inşallah size dahada iyisi nasip olur.

Nanocell çok fark ediyormu soruna evet fark ediyor derim ancak neye dayanarak değimi bilemem.Sonuç ilişkisi olarak yorumluyorum yani görüntü o kadar net ve canlı ki diğer Lg TV lere göre bu farkın Nanocelden olduğunu düşünüyorum.Yani film izlerken keşke gördüğüm görüntüyü sizinle paylaşabilsem detaylar çok iyi.
    Tv yada panel bilirkişisi değilim ama bir grafikerim mesleğim icabı renk calibrasyonu,gölge,keskinlik, contras gibi bir çok etkenin hangi noktalarda birleşmesi gerektiğini normal bir kullanıcıdan bir tık daha iyi sezebilirim.

Genel kanım 49SK7900 (4500 TL) ve 49UK7550 (4400 TL) arasında akıl ve mantık daha yeni olan (2 tv de 2018) model Süper UHD SK7900 alınması gerek diyor.

Ama dediğim gibi ben gittim inceledim UK7550 olanı aldım.Bu tv için demiyorum ama fiyatı 4000 TL lere çıkarabiliyorsanız Nanocell almanızı tavsiye ederim.Neye istinaden derseniz dediğim gibi sadece bu teknoloji olan bir tv kullanıyorum ve TV izlemekten zevk alıyorum.

• kaç tl ye nereden aldınız, bende 49sk beğendim ama fiyat yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.