Bildirim
LG 4XHD Mİ S4 MİNİ Mİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Nexus4 olabilir. -
Kesinlikle xperia sp önermem. Neden dersen. Çöp gibi ekrani var. Telefonu masaya koy okuyamazsin ne yazdigini. Goruntuye sagdan soldan bak renk degisir. 1gb ram var. Kulaklik jakindan ses cikisi iyi degil. Kamera 8 yazdigina bakma. S4 mini fark atar bu cihaza. Bu ay icinde S4mini de kitkat aliyor. Belki pil de cok az bir fark olur o da siritmaz. Alintilama yaptigim arkadas insani boyle bir cihaza para verdigine pisman etme. 4x e gelince cihazin donanimini bilmiyorum ama lg artik g serisine onem veriyor. Guncellestirmeden bir sey bekleme derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: VioLee
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
o paraya xperıa sp onerırım,hem ıkısındende ustum donanıma sahıp hem daha saglam hemde daha hesaplı,ayrıca temmuzda 4.4 alacak buda ıyı bır avantaj...
Neye gore sp daha iyi ? Yil 2014 olmus hala ekran kalitesi ayni sony arayuzu zaten berbat 4x hd ondan cok daha ustun bir cihaz
Yil olmus 2014 yazip 2013te cikmis sp yi elestirirken 2012 de cikmis 4x in daha iyi oldugunu iddia ediyorsun,O cipset o islemci o gpu ile 4x sp den nasil iyi diyorsun enteresan,cekirdek sayisina gore degerlendiren kitlede isen o zaman cok baska uclardayiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
beyler sadece iki cihazı sordum başka öneri istemedim, lg 4xhd 650 tl 3 ay kullanılmış , s4 mini sıfır 1050 tl sizce hangisi -
quote:
Orijinalden alıntı: CeSur_TurK
beyler sadece iki cihazı sordum başka öneri istemedim, lg 4xhd 650 tl 3 ay kullanılmış , s4 mini sıfır 1050 tl sizce hangisi
2 cihaz arasında s4 mini fakat 1050 tl fazla paralel ithalat 850tlye bulabilirsin. -
Istanbul bilisimde 900 tl oradan al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DUSTER04
Istanbul bilisimde 900 tl oradan al.
beyler :D yapmayın bi durun lutfen diyorumki siz olsanız BU FİYATLAR OLSA, yani kesin bu ikisinden birini BU FİYATLARLA alacam, hangisini alırdınız ? -
C şıkkı ikisinide almazdım. S4 mini 1050 tl çok pahalı. Tertemiz 750 tlye 2. eller var sıfır gibi yada paralel ithalat sıfır 850 tl civarına var onlardan alırdımki kaldıki s4 miniye o kadar para vermişken neyse başka öneri istememişin. 1050 tl s4 mini diyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
C şıkkı ikisinide almazdım. S4 mini 1050 tl çok pahalı. Tertemiz 750 tlye 2. eller var sıfır gibi yada paralel ithalat sıfır 850 tl civarına var onlardan alırdımki kaldıki s4 miniye o kadar para vermişken neyse başka öneri istememişin. 1050 tl s4 mini diyorum ben.
hocam öncelikle şunu söyliyim, benim şu anda kullandığım telefon samsung galaxy wonder ve güncellemesi 2.6.3 mü ne yani kısacası ben telefon güncelleyen birisi değilim, malumunuz telefon piyasasında her geçen gün yeni telefonlar çıkıyor ve telefonlar eskiyor benimde aklım hem büyüklük olarak hem de performans/fiyat olarak lg 4xhd yatmıştı , şimdi merak ettiğim şu neden lg 4xhd değil ? -
Eski bir telefon s3 ayarında bir şey. Güncel değil. Bu iki cihaza niye taktın anlayabilmiş değilim 1000 tl ye tertemiz 2. el s4 , g2 , note 2 , hc one gibi üst düzey seçeneklerin var iphone 5 bile alınabilir. Nasıl kullanıcaksın telefonu bilmiyorum ama nor mal bir kullanıcı olsam ben iphone 5 alırdım o fiyata. Andeoid olucaksa illaki g2 güzel seçim olurdu daha popüler olsun dersen s4 , note 2 de güzel telefonlar. Ama lg 4xhd zaten Çıktığındada tutulmadı şuan almanında hiçbir mantığı yok discovery al madem o bile daha iyi alım satımı kolay en azından.
quote:
Eski bir telefon s3 ayarında bir şey. Güncel değil. Bu iki cihaza niye taktın anlayabilmiş değilim 1000 tl ye tertemiz 2. el s4 , g2 , note 2 , hc one gibi üst düzey seçeneklerin var iphone 5 bile alınabilir. Nasıl kullanıcaksın telefonu bilmiyorum ama nor mal bir kullanıcı olsam ben iphone 5 alırdım o fiyata. Andeoid olucaksa illaki g2 güzel seçim olurdu daha popüler olsun dersen s4 , note 2 de güzel telefonlar. Ama lg 4xhd zaten Çıktığındada tutulmadı şuan almanında hiçbir mantığı yok discovery al madem o bile daha iyi alım satımı kolay en azından.
peki hocam bu telefonu lg 4xhd yi 600 e alsam mantıklımı ? satarken çok zarar edermiyim? -
Uzun süre kullanıcaksan al derim 4xhd çokda berbat bir telefon değil kullanılabilir bir cihaz. Ama ha deyince satılmaz kısa vaadede satma planın varsa alma.
quote:
Uzun süre kullanıcaksan al derim 4xhd çokda berbat bir telefon değil kullanılabilir bir cihaz. Ama ha deyince satılmaz kısa vaadede satma planın varsa alma.
eyvallah hocam, telefonu 1-2 yıl kullanmayı düşünüyorum , 2. el temiz bi cihaz ama olur da bi sıkıntısı olursa o yuzden dedim lg yisatabilitmiyim diye, teşekkürler yine de :) -
Lg g2 almayarak cahillik yapiyorsun hatırlatmis olayim.
Yazilim guncellemezsin fakat madem en az iki yil kullanicam diyorsun sunu soyleyeyim. Bazi uygulamalar en az kendine gore ayarlanmis android surumu ister. 4x in en son yazilim guncellestirmesi nedir bilmiyorum ama eger 4.4 aldiysa git onu al ama s4 mini alacak 4.4ü. Ornek vermek gerekirse suanki kullandigin cihaz 2.3.6 surumunde ve bazi uygulamalari yuklemeye calis yuklenmez. Suan ki cihazinda bulunan facebook uygulamasi ile s4teki 4.4 guncellemesindeki fb uygulamasi farklidir. Benim sana tavsiyem daha guncel bir telefon alman olurdu. 1000tl verebileceksin madem gt s4, ip5-G2 al ama illa kapali kutu olsun diyorsan s4mini al. Neyse para senin karar senin. Tavsiye bizden karar senden :)
quote:
Orijinalden alıntı: DUSTER04
Yazilim guncellemezsin fakat madem en az iki yil kullanicam diyorsun sunu soyleyeyim. Bazi uygulamalar en az kendine gore ayarlanmis android surumu ister. 4x in en son yazilim guncellestirmesi nedir bilmiyorum ama eger 4.4 aldiysa git onu al ama s4 mini alacak 4.4ü. Ornek vermek gerekirse suanki kullandigin cihaz 2.3.6 surumunde ve bazi uygulamalari yuklemeye calis yuklenmez. Suan ki cihazinda bulunan facebook uygulamasi ile s4teki 4.4 guncellemesindeki fb uygulamasi farklidir. Benim sana tavsiyem daha guncel bir telefon alman olurdu. 1000tl verebileceksin madem gt s4, ip5-G2 al ama illa kapali kutu olsun diyorsan s4mini al. Neyse para senin karar senin. Tavsiye bizden karar senden :)
cok teşekkürler yardımlarınız için
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kendi kendine titriyor
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- telefonun üst kısmında kırmızı ışık yanıyor
- iphone kişiye özel sessize alma
- samsung note 20 ultra yorumlar
- samsung en çok satan telefon
- one ui 6.1 alacak telefonlar
- samsung a55 fiyat
- one ui 7 hangi telefonlara gelecek
- samsung a16
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X