Şimdi Ara

LG 50LF650V 50' 127 Ekran Full HD 900 Hz Uydu Alıcılı 3D Smart [WebOS] Led TV Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi alışverişim sonlandı ve son adıma geldim.

ihtiyacı olanlar için adım adım süreci yazıyorum:

1- Gittigidiyor'un günün fırsatı kısmından teknosa mağazası üzerinden 50LF650V FHD 3D televizyonu satın aldım. (pazartesi)
    2- Ürün kargolandı (çarşamba)
    3- Ürün teslim edildi (perşembe) ancak satıcıya mesaj yoluyla hafta içi 18:00 sonrası veya h.sonu teslim edilmesini rica ederim diye belirtmeme rağmen perşembe gün içinde gelmişler. Bana sormadan üst komşuma teslim etmişler.
    Üst komşuma teslim edildiği bilgisini telefonla bildirdiler. Bu arada satıcıya attığım mesaja cevap almıştım. Notunuzu ileteceğiz demişlerdi. ilettilerde kargo mu sallamadı yoksa iletilmedi mi bilemiyorum günah almayayım.
    4- Perşembe günü LG teknik servisi aradım. Kargoyu açayım mı dedim. Açın kontrol edin ama kurmayın. Teslimden sonra bizi arayıp kurulum randevusu alın dediler. Akşam ürünü komşudan alıp kontrol ettim sıkıntı yoktu.
    Kutu içeriği:
    - Panel
    - 2 tane ayağı ve vidaları
    - Standart kumandası (magic değil, magic vaadedilmemişti zaten sadece bilgilendirme için yazıyorum)
    - 2 pil
    - Elektrik kablosu
    - kullanım kılavuzu
    - 1 çift pasif 3D gözlüğü

5- LG merkezi cuma sabahı arandı, cumartesiye randevu verildi.
    6- Cumartesi gelip kurdular. Şu an için herşey yolunda. Digiturk kurulum sırasında hemen aradı. Henüz kurulum devam ediyor yarım saat sonra arayın dedim. 2 saat oldu geri dönmediler.

not:
    3 aylık digiturk play + premium üyelik bedavaymış. Ama netten anladığım digiturk play için zaten normal digiturk üyeliği bir ön şart değil mi? yoksa yanlış mı anlamışım? Yani bu 3 ay bedava ama her türlü yine de bir para ödeyeceğim gibi duruyor. Bilen arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

• çarşamba günü verdiğim sipariş bugün teslim edildi.çek ve puan ile birlikte 1950 ye geldi
    gittigidiyor mediamarktan aldım
    akşam servis gelip kurulumunu yapacak kurulumdan sonra izlenimlerimi paylaşırım
  • Eruwan E kullanıcısına yanıt
    merhaba
    bu üyelik için herhangibir ücret vermiyosun
    sana digitürk play için kod veriyorlar kodu tv deki uygulamalardan digitürk playe girip izleyebiliyorsun :)
  • tamamdır hocam saolasın,

gerçi ben 24 ay taahhütle bir paket aldım bile... hemen de gelip kurulumunu yaptılar. Eşimle benim için belgesel önemliydi, belgesel barındıran bir paket aldım, adını bilmiyorum. 24 ay taahhütle alınca ilk 5 ay 9 tl sonra 22 tl mi ne oluyor. o paketi aldım. bu 3 aylık bedava pek işime yaramayacak bu durumda.

@hlt34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eruwan -- 11 Temmuz 2015; 20:28:20 >
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar lütfen ürünle ilgili yorumlarınızı (eksilerini ve artılarını) belirtir misiniz. Ayrıca şu anda bu ürün mediamarkt internet sitesisinde 2100 TL ve 10 Tl kargo ücreti var ücreetsiz 300 TL ürün kodunu düşünce toplamda 1910 TL geliyor. benim gibi alacakların kaçırmaması için görüşleriniz önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metins52

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar lütfen ürünle ilgili yorumlarınızı (eksilerini ve artılarını) belirtir misiniz. Ayrıca şu anda bu ürün mediamarkt internet sitesisinde 2100 TL ve 10 Tl kargo ücreti var ücreetsiz 300 TL ürün kodunu düşünce toplamda 1910 TL geliyor. benim gibi alacakların kaçırmaması için görüşleriniz önemli.

300 tl ğrün kodu nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim kodu KPL1507TV300
    Ancak tv fiyatını 2200 Tl den 2700 çıkarmışlar dün gece alsaydım 1910 TL geliyordu yorum bekleyeceğiz diye kaçırdık fırsatı:(
  • şuan yine LG 50LF650V mediamarkta KPL1507TV300 kod ile birlikte 1908 civarı..
  • Evet arkadaşlar alacak olanlar kaçırmasın ürün 1908 TL geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metins52

Evet arkadaşlar alacak olanlar kaçırmasın ürün 1908 TL geliyor.

Stok yok gözüküyor

• fırsatı kaçırdık hocam. aslında bana iki gece de denk geldi ama güvenemedim mediamarkta. ama şimdi pişman oldum.
  • Arkadaslar selam, bende samsung 48j5570 modelle bunun arasinda kaldim. Bir miktar Hediye cekim oldugu icin mecburen teknosadan alacagim. Samsung 1950 tl lg 2300 tl.. Samsungun eksisi 3d yok oda bnce onemli degil

• Arkadaşlar mediamarkt tan indirimli ürünü kupon kullanarak daha da ucuza almayın. Benim başıma geldi. %90 bu şekilde yapılan alışverişlerde bilerek arızalı kırık ürün gönderiyorlar ve sizden ürünü iade etmenizi istiyorlar. 1 ay zamanınızı harcıyorlar. Benim başıma geldi. Sikayetvar üzerinde binlerce örneği var. Dikkatli olun

• Bende bu gün kliksa dan aldım lg Türkiye garantisiyle 2099 tl.

Tek düşündüren yanı IPS ekran değil acaba en ufak birşeyde ekran zarar görürmü? Mevcut tvnin de ekranı kırıldı. Acaba en ufak birşeyde yine kırılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oliwertr

Bende bu gün kliksa dan aldım lg Türkiye garantisiyle 2099 tl.

Tek düşündüren yanı IPS ekran değil acaba en ufak birşeyde ekran zarar görürmü? Mevcut tvnin de ekranı kırıldı. Acaba en ufak birşeyde yine kırılır mı?

ürünün ips ekran olmadığı bilgisine nereden ulaşabiliriz
  • hacılar tv geldi 4 aydır filan kullanıyorum izlenenimlerimi paylaşayım.

1. görüntü çok güzel yakın çevremde yakın zamanda böyle güzel görüntüsü olan tv seyretmemiştim.
    2. kliksa çabucak gönderdi ertesi gün kurulum yaptı servis üstün körü birkaç birşey anlattı gitti.
    3. smart özellik olarak sadece youtube u kullanıyorum gayet hızlı çok kullanışlı. diğer programlardan sadece digiturkplay ı bir kere açtım promosyon kodunu denemek için hiç kullanışlı gelmedi bana daha o gün bu gün açmadım.

4. kanal listesi çok berbat genel listenin açılması 1 saat sürüyor o yüzden yakınlara 3-4 haber kanalı çektim onların dışında hiçbir kanalı neredeyse seyretmiyorum! hatta o kadar yavaş ve iğrenç ki 4 ay olmasına rağmen doğru düzgün kanalları bile sıralamadım ve muhtemelen sıralamayacağım muhtemelen bir tane hd uydu cihazı alıp bu sorundan kurtulacağım! hatta hanımla bile kavga ettik kanal listesini düzenlemiyorum diye, oda seyrettiği kanalların yerlerini ezberlemiş rakamlardan açıyor 3-5 kanalı sadece onları seyrediyor.

eğer LG sesimizi duyuyor ise acilen bu soruna bir çözüm bulmalı.

tv den memnunmuyum? aslına bakarsanız çoğu zaman youtube kulandığım ve sadece 3-5 kanal kullandığım için memnunum özellikle görüntüsünden ama evde internet olmasa youtube kullanmasam sürekli kanal listesini gezmek zorunda kalsam muhtemelen çoktan ya yenibir hd kutu alıp sorunu çözmüştüm.

• Dostum güncellemeler otomatikmi güncelleme yaptınmı hiç. Aynı tvden bende de var ama o kanal sorunlarını hiç yaşamadım tamam kanal listesi biraz geç açılıyor ama 1 saat değil çok abartmışsın. Kanal geçişleride bir smart tv için normal hatta muadillerinden daha hızlı kardeşimde samsung var şu yeni çıkan tizen işletim sistemli olanlardan. Biz alışmışız normal uydu alıcılarına pat açılsın istiyoruz kanal listesinde 10 sn ye sürmüyor açılıyor. Hele birde Philips alda gör kanal geçişleri nasıl yavaş biraz abartarak esprili dille anlatayım kanal değiştirirken arada otur çay iç o derece

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.