Şimdi Ara

LG 50LF650V 50' 127 Ekran Full HD 900 Hz Uydu Alıcılı 3D Smart [WebOS] Led TV Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ağustos ayında düğünüm olacak max. 2400 tl ye kadar indirimlerle birlikte 49",50,55" arası bir tv almayı düşünüyorum AŞağıda ki tv için kullananlardan yorum alabilir miyim? Kliksada 200 tl indirimle birlikte 2299 a gelmektedir.

http://www.kliksa.com/urun/lg-50lf650v-dvb-s2t2c-3d-full-hd-webos-smart-led-tv-2-gozluk/902466444

• mutluluklar dilerim. ben de aynı durumdayım ve aynı miktarları belki bir tık üzerini vermeyi düşünüyorum.

aynı tvnin 55i, samsung 6500 ve sony 55w805b alabilirim.

lg yeni seri görüntü olarak en iyisi gibi geldi ancak hala kararsızım ben de.
    2200e samsung, 2500e sony ve 2600e yeni seri lg arasındayım.

eviliğe 2 ay olduğundan 2 ay beklesek daha ucuza gelmez mi diyorum bir yandan. çünkü 2-3 hafta evvel tv bakmaya başladığımdan beri gelen indirimlerle 2015 modelleri düşünür oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

mutluluklar dilerim. ben de aynı durumdayım ve aynı miktarları belki bir tık üzerini vermeyi düşünüyorum.

aynı tvnin 55i, samsung 6500 ve sony 55w805b alabilirim.

lg yeni seri görüntü olarak en iyisi gibi geldi ancak hala kararsızım ben de.
    2200e samsung, 2500e sony ve 2600e yeni seri lg arasındayım.

eviliğe 2 ay olduğundan 2 ay beklesek daha ucuza gelmez mi diyorum bir yandan. çünkü 2-3 hafta evvel tv bakmaya başladığımdan beri gelen indirimlerle 2015 modelleri düşünür oldum.
    Evet şuan aynı tv nin 55 i kliksada 200 tl indirim ile birlikte 2599 a geliyor. Kararsız kaldım beklemek konusunda. Yeni olduğu içinde pek kullanan yok sanırım internette de çok fazla bilgi bulamadım.

Bu arada teşekkür ederim sizede mutluluklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoga08 -- 19 Haziran 2015; 14:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zoga08

Evet şuan aynı tv nin 55 i kliksada 200 tl indirim ile birlikte 2599 a geliyor. Kararsız kaldım beklemek konusunda. Yeni olduğu içinde pek kullanan yok sanırım internette de çok fazla bilgi bulamadım.

Bu arada teşekkür ederim sizede mutluluklar dilerim.

Alıntıları Göster
    selamlar,
    Bu TV'yi (50LF650V) aldınız mı? kullandınız mı? Evetse memnun musunuz ve nerden kaça aldınız acaba?
    benim gördüğüm kadarıyla hemen her yerde 2500 TL'ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eruwan

selamlar,
    Bu TV'yi (50LF650V) aldınız mı? kullandınız mı? Evetse memnun musunuz ve nerden kaça aldınız acaba?
    benim gördüğüm kadarıyla hemen her yerde 2500 TL'ye satılıyor.

Alıntıları Göster
    Henüz almadım. 55 olanı almayı düşünüyorum ama 15 gün daha bekleyeceğim.
  • quote:

Henüz almadım. 55 olanı almayı düşünüyorum ama 15 gün daha bekleyeceğim.

Alıntıları Göster
    gittigidiyor da 50si 2149 tl
    50 tl de bonus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

gittigidiyor da 50si 2149 tl
    50 tl de bonus

Alıntıları Göster
    Gittigidiyor Teknosada 2099 TL şuan ben alıyorum beyler bunu kaçırmam 4k'da beklesin bi 5 6 sene gerek yok kasmaya
  • Teşhir fln vermiyorlar değil mi gg de? Teknosanın kendisinde 2500
  • quote:

Teşhir fln vermiyorlar değil mi gg de? Teknosanın kendisinde 2500
    Hayır teşhir değil 0 ürün , bayada arkadaş aldı gittigidiyorun innovastore(kliksa) teknosa(teknosa) mağazalarından benim tahminim gittigidiyor yaptırıyor kampanyaları biraz kazancından feragat ettirerek reklam amaclı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleric03

Hayır teşhir değil 0 ürün , bayada arkadaş aldı gittigidiyorun innovastore(kliksa) teknosa(teknosa) mağazalarından benim tahminim gittigidiyor yaptırıyor kampanyaları biraz kazancından feragat ettirerek reklam amaclı

Alıntıları Göster
    bu fiyat sadce bugünlük mü arkaaşlar yarın da aynı fiyat olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbenxxxben

bu fiyat sadce bugünlük mü arkaaşlar yarın da aynı fiyat olur mu?

Alıntıları Göster
    Öyle gözüküyor,
    Günün fırsatı yazıyor çünkü.

@xxxbenxxxben

Burdan alınca getirip kurulum vs herşeyini yapıyorlar değil mi?

@cleric03
  • quote:

Öyle gözüküyor,
    Günün fırsatı yazıyor çünkü.

@xxxbenxxxben

Burdan alınca getirip kurulum vs herşeyini yapıyorlar değil mi?

@cleric03
    Bende almadım daha arkadaşlar hani kesin birşey söyleyemem ama mr600 kumanda ile gelecek sıfır ürün LG TÜRKİYE garantili yani distrbitör garantili değil normal bimeks mediamarkt'da satılan tv ne ise burdada aynısı yani , ama diğer sitelere göre çok ucuz olduğundan bu televizyonlar belki kullanıcılardan 1 2 hata yüzünden ( vertical bending tarzı ) geri dönen tv'ler gelebilir kurulum yapılırken dikkat edicem ben ne olur ne olmaz onun dışında en ufak bir kaygım yok
  • quote:

Bende almadım daha arkadaşlar hani kesin birşey söyleyemem ama mr600 kumanda ile gelecek sıfır ürün LG TÜRKİYE garantili yani distrbitör garantili değil normal bimeks mediamarkt'da satılan tv ne ise burdada aynısı yani , ama diğer sitelere göre çok ucuz olduğundan bu televizyonlar belki kullanıcılardan 1 2 hata yüzünden ( vertical bending tarzı ) geri dönen tv'ler gelebilir kurulum yapılırken dikkat edicem ben ne olur ne olmaz onun dışında en ufak bir kaygım yok

Alıntıları Göster
    Ben de gittigidiyor teknosadan az evvel aldım bakalım. Tecrübelerimi ürün geldiğinde yazarım.

• quote:

Ben de gittigidiyor teknosadan az evvel aldım bakalım. Tecrübelerimi ürün geldiğinde yazarım.

Alıntıları Göster
    Bende aldım hayırlısıyla bakalım 35 ekran tüplü televizyondan bir anda buna geçtim ne yapıcam en ufak bir fikrim yok torrentten 3d film indiriyorum usb takıp nasıl açıcam bilmiyorum araştırcaz artık bakalım ama internette araştırıncada hep 2011'li konulara denk geliyorum o biraz sıkıntı şöyle adam akıllı yeni televizyon alanlar için tam içerikli bir rehber yok forumda.

• quote:

Bende aldım hayırlısıyla bakalım 35 ekran tüplü televizyondan bir anda buna geçtim ne yapıcam en ufak bir fikrim yok torrentten 3d film indiriyorum usb takıp nasıl açıcam bilmiyorum araştırcaz artık bakalım ama internette araştırıncada hep 2011'li konulara denk geliyorum o biraz sıkıntı şöyle adam akıllı yeni televizyon alanlar için tam içerikli bir rehber yok forumda.

Alıntıları Göster
    Alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun oluruz.
  • quote:

Alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun oluruz.

Alıntıları Göster
    Pazartesi akşamı gittigidiyor teknosa mağazasından 2100 TL'ye aldım, henüz kargolanmamış gözüküyor.
    Şu ana kadar tek tecrübem satıcıya kargo teslim gün/saatleriyle ilgili bir rica şeklinde mesaj attım ve hızlı dönüş aldım.
  • Eruwan E kullanıcısına yanıt
    Orda bi sıkıntı çıkacağını sanmam hayırlı olsun. Gelip kurdurduktan sonra yorumlarını bekliyoruz..
  • quote:

Orda bi sıkıntı çıkacağını sanmam hayırlı olsun. Gelip kurdurduktan sonra yorumlarını bekliyoruz..
    Teşekkürler hocam. Kargoya bugün verildi bakalım ne zaman teslim edilecek.
    Yalnız anlayamadığım bunun kurulumu nasıl olacak? ilk defa internetten büyük bir ürün alıyorum. Normalde kurulumunun yapılması gerekmiyor mu televizyonun? Kargo elemanları yapmayacaktır haliyle...
    İşleyiş nasıl bilen var mı? LG servisini mi arıyoruz nasıl olacak?

@zoga08
  • quote:

Yalnız anlayamadığım bunun kurulumu nasıl olacak? ilk defa internetten büyük bir ürün alıyorum. Normalde kurulumunun yapılması gerekmiyor mu televizyonun? Kargo elemanları yapmayacaktır haliyle...

@zoga08

Uydu kablosunu felan hazirlayin yani tv nereye konulacaksa uydudan gelen kablo felan hazir olsun. Servisi arayin onlar da gelip tvi kurarlar. Yalniz kimisi kutuyu acmayin siz kurulumu yaparsaniz garantiden cikar diyo servis gelip kutuyu acmali diyo ona gore servisi bi arayin bilgi edinin isterseniz. Biz philips almistik servis gelmeden once uyduyu hazirlatmistik. Servis gelip tvi bagladi. Kanal listesini felan hazirladi. Eger mumkunse adamlara diyin kanal listesini de yapsinlar. Mesela biz hic kanal listesi yapmakla ugrasmadik servis kendi usbsini tve takip guncelledi. Lgde de boyle mi bilmiuorum ama soyleyin yapabiliorlarsa yapsinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

quote:

@zoga08

Uydu kablosunu felan hazirlayin yani tv nereye konulacaksa uydudan gelen kablo felan hazir olsun. Servisi arayin onlar da gelip tvi kurarlar. Yalniz kimisi kutuyu acmayin siz kurulumu yaparsaniz garantiden cikar diyo servis gelip kutuyu acmali diyo ona gore servisi bi arayin bilgi edinin isterseniz. Biz philips almistik servis gelmeden once uyduyu hazirlatmistik. Servis gelip tvi bagladi. Kanal listesini felan hazirladi. Eger mumkunse adamlara diyin kanal listesini de yapsinlar. Mesela biz hic kanal listesi yapmakla ugrasmadik servis kendi usbsini tve takip guncelledi. Lgde de boyle mi bilmiuorum ama soyleyin yapabiliorlarsa yapsinlar.

Alıntıları Göster
    ben servisi aradığımda kargodan gelince kutusunu açıp bakıp kırık veya hasarlı olmasın dedi.
    ayrıca kurulum içi servisi çağırmak gerekiyormuş onlar gelip kurulumu yapacak herhangibir sorun çıkarsa değişim veya iade işlemlerini servis yapıyormuş.
    kargoya dikkat aman !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.