Şimdi Ara

LG 50LF650V mi yoksaLG 49LF630V mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba cumartesi günü tv kuruldu. 3 gundur kullaniyorum. Herhangi bir sorun yok. Smart özellikleri de cok iyi. Telefonumla smart ozellikleri açısından tam uyumlu (lg g3.. )

Baska kumandaya gerek kalmadan telefonu fare ve klavye olarak kullanabiliyorum. Sitelerde dolasirken yardımcı oluyor bu ozellik.

Goruntu kalitesi güzel, herhangi bir sorun yaşamadım.

Goruntu modlari başarılı canli/standart/spor/sinema vb. görüntü ayarlari var.

Bu tv yi 3 buçuk metre mesafeyle izliyorum resim modunu "sinema" olarak kullaniyorum goz yormuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal listesi biraz gec cevap veriyordu filtreleme yoluyla hallettim. Hd kanallar ve normal kanallar geliyor su an, listenin acilmasi kisa suruyor.sifreliler ve radyo kanallari gelmiyor.

Smart ozelliklerini rahat kullanabilmek icin play store dan Lg Tv Plus programini telefonunuza indirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trumotion özeelliği varmı bunda?
  • merhaba hocam.bu filtreleme işlemini nasıl yaptınız.Listenin geç yüklenmesinden bende şikayetçiyim maalesef.Tv LG 50LF650V
  • 650 tercih edin.
  • 2 Haftadır 50LF650V kullanıyorum,tv nin ilk açılması gayet hızlı kanal geçişleride öle yavaş degil normal uydudan sadece anlık fazla bir gecikmesi var,smartı webos 2 olduğundan akıcı ve güzel,widi ile telefon ekranını sorunsuz ve akıcı olarak tv ekranına taşıyor,lg remote control app.telefonu akıllı kumanda yerine kullanabiliyorsun 140 lira verip akıllı kumanda almaya gerek yok hatta telefonda daha fazla şeyleri kolayca yapabiliyorsun,3d olayından ben pek verim alamadım ama gelen arkadaşlar olsun evdekiler olsun beğendi ekrandan dışarı çıkıyor dediler ama ben sadece derinlik olayını algılıyorum sanırım bende var problem,birde H265 codec ve 2K60 fps videoları desteklemesine rağmen(özelliklerinde yazıyor)2k videoları oynatmıyor,genel anlamda görüntü güzel ve net kontrast iyi,ben vatandan 2300 e aldım,almayı düşünen arkadaşlar varsa 3d olayı gereksiz,ben dual play için istemiştim,3d istemem derseniz bu paralara(200-300 üstü gibi) 4K alınabilir.

• Selam,

50LF650V kullanıyorum bende. Dün internetim bağlandı eve ve tv den dizi film izleme olayına el attım. Lakin pek memnun kalamadım. Browser da bir site açmak telefon veya bilgisayara göre daha yavaş. Site açıldığında ise diziyi izlemek daha da sıkıntı, zor açılıyor geç açılıyor tıklıyorm algılamıyor vs vs. Kanallar arası geçiş ve kanal listesini açarkende bu yavaşlık var. Neden böye oldu veya oluyor anlamıyorum. Benim tv de mi sıkıntı var yoksa genel 650V kullanıcıları mı böyle veya tüm smart tv ler mi böyle bilmiyorum. Tek bildiğim can sıkıcı bir olay olması.

Bunun çaresi varsa biri söyleyebilirse sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyage123

Selam,

50LF650V kullanıyorum bende. Dün internetim bağlandı eve ve tv den dizi film izleme olayına el attım. Lakin pek memnun kalamadım. Browser da bir site açmak telefon veya bilgisayara göre daha yavaş. Site açıldığında ise diziyi izlemek daha da sıkıntı, zor açılıyor geç açılıyor tıklıyorm algılamıyor vs vs. Kanallar arası geçiş ve kanal listesini açarkende bu yavaşlık var. Neden böye oldu veya oluyor anlamıyorum. Benim tv de mi sıkıntı var yoksa genel 650V kullanıcıları mı böyle veya tüm smart tv ler mi böyle bilmiyorum. Tek bildiğim can sıkıcı bir olay olması.

Bunun çaresi varsa biri söyleyebilirse sevinirim.

Teşekkürler.

Bende bu TV yi düşünüyordum , açıkcası bana interneti güçlü bir Tv lazım bu yorumun biraz kafamı karıştırdı desem yeridir.

Fazla tv izleyen biri olmasamda genelde, TV den ilgi alanımla ilgili internetten youtube çeşitli video sitelerinden Tutorial videoları izlemeyi severim.O yüzden tarayıcı ve interneti güçlü ve sorunsuz bir TV lazım bana.

Geçen hafta kayınçoya aldığımız Tv de LG'ydi ondada Tvibu kısmına girişte sorun yaşadık hatta giremedik. :)

• U_şen kullanıcısına yanıt
    Selam,

Yani tibinu digiturk vs onlar çok rahat çalışıyor ama TV nin browser ı kasıyor yani bir telefon veya bilgisayar hızını bulamazsın tıkla hemen açılsın scroll yapınca hemen gelsin vs gibi. Bunda da hak veriyorum bir yandan sonuçta tv bir bilgisayar değil. Eğer biraz sabırlı olunursa alışıyor insan. Bunun dışında başka bir şikayetim yok benim bu tv den.

Sevgiler.
  • Bende LG 50LF650V televizyon alanlardanım. Televizyonumda benim şimdilik dikkatimi çekenler şöyle:

- Bulutlanma sorunu var. Bariz belli oluyor. Özellikle maçlarda geniş alanda yeşillikte belli oluyor. Farklı renklerle dolu ekranda fark edilmiyor.
    - İnternet üzerinden film izlemek çok zor. Bir çok sitede açmıyor. Ben o kadar aramama rağmen yalnızca 1 film izleyebildim. Hatta dün akşam youtube üzerinden bile izleyemedim. Takıldı kaldı. Bu sebeple HDMI kablo sipariş ettim. Bu şekilde PC üzerinden deneyeceğim. Yani forumda anlatıldığı gibi bir hız göremedim televizyonda maalesef.
    -usb, kablosuz mouse hemen tanıyor sorun olmadı. Android telefon ve tablet üzerinden program buldum yükledim. Çalıştı. Lakin telefonun programı kötü, tabletinki ise fena değil.
    -kanal değiştirmede bazen bir takılıyor 10-12saniye sonra kanal geçişi oluyor. Normal çalışırsa 3-4 saniye civarı.
    -HD kanallar iyi SD yayınlar ise kötü. SD yayınlar sizi rahatsız edecek nitelikte.
    -3D olayı ise çok hoşuma gitti diyemem. Pek tecrübemde yok ancak tercih sebebi olmayacak birşeymiş aslında. Şimdi olmasada olur diyorum. Şöyle bir demolarına baktım. Onlardan bile pek hoşlanmadım. Neyse.

Yani çok ahım şahım bir televizyon olmadığını gördüm. Bundan sonra LG tercih edermiyim bilmiyorum. Şimdi asıl olması gerekenin görüntü renk kalitesi olması gerektiği geriye kalanın ise satış-pazarlama olduğunu düşünüyorum.

Bir aydan kısa süreli kullanımımda ben bunlarla karşılaştım. Anlattıklarımın faydalı olması dileğiyle,

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.