Şimdi Ara

LG 50LF650V mi yoksaLG 49LF630V mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slmlar saygılar... Bu iki model arasında kaldım lg nin...

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25714-25722/lg-49lf630v_lg-50lf650v/

650v full bir tv 900 hz 3d si webos 2.0 ı falan... 630v ise 450 hz ama gerçek hz 50 diyor 3d yok webos 2 var... En başta gözüme çarpan farklar bunlar... Gerçek hz 50 kafamı karıştırıyor... Çok fark edermi ???

Yoksa... LG 49LF630V 1550 tl gibi bi fiyata kliksadan alıp (100 indirim+100 axes+ avantajix) hz farkını 3d yi unutup... Değmez diyip ortalama 750 tl kar mı etmeliyim ???

• Bende bu iki tv arasında kaldım
  • ben az önce netten verdim 49lf630 un siparişini 3d farkı haricinde bir fark yoksa sorun değil benim için
  • bono80 B kullanıcısına yanıt
    ikisininde gerçek panel hızları 100 hz olması lazım hocam.
    50 hz yi nereden duydunuz.
    çünkü 2014 serisi bunlara eşdeğer 652 ve 620 lerinde gerçek panel hızlarının 100 hz olduğunu okumuştum forumda ve nette.

almışken 3d olması gerektiğini düşünorum ve 50lf650 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

çünkü 2014 serisi bunlara eşdeğer 652 ve 620 lerinde gerçek panel hızlarının 100 hz olduğunu okumuştum forumda ve nette.

Hocam verdiğim epey karşılaştırma linkine tıklarsanız görürsünüz... Üstününe basarak belirtmiş karşılaştırma gerçek Hz 50 diye 630v nin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bono80

quote:

Hocam verdiğim epey karşılaştırma linkine tıklarsanız görürsünüz... Üstününe basarak belirtmiş karşılaştırma gerçek Hz 50 diye 630v nin...

galiba o site yanlış ingilizce sitelerde 100 hz yazıyordu ama %100 emin değilim
    göremedim hocam 50 hz 100 hz yazan satırı.
    900 e 450 yazıyor.
    ctrl f le baktım 50 de yok 100 de yok hocam bilgi olarak.

eski seri 100 hz,yenide 100 dür bence.
    yabancı diliniz varsa bi araştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kararımı verdim 49lf630v yi 1699+ 100 tl axess + 2.6 avantajix yani ortalama 1550 tl ye geldi... Akıllı kumandayı ayriyetten alarak 1660 tl ye mal etmiş olacağım...

Önceki lg plazma tvimde 1 kere bile 3d izlemediğimi ve sinemada bile 3d yi sevmediğime karar verip aldım tv yi içim rahat... Televizyon 100 Hz panele sahip zaten epey.com da değiştirmiş gerçekte 50 Hz yazısını... Tv galiba 2 çekirdekli işlemciye sahip... Ama işlemci hızı 0.9 Mhz olduktan sonra 4 olsa ne olur 2 olsa ne olur... Webos 2.0 la bütün önceki versiyondaki sorunlar çözülmüş... Zaten en fazla iki sene sonra yeni tv alma iştahım geri gelir tıpkı 1.5 sene önce lg plazma tv yi alıp şimdi gene tv almam gibi... O zaman teknolojilerde fiyatlarda iyice yerine oturur (4k,OLED vs.. gibi)... Bu geçiş dönemini uygun fiyata geçmiş oluyorum... Herkes iyi düşünsün taşınsın değermi değmezmi diye... SLMLAR SAYGILAR...

@kral1840@okko@werewolf21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono80 -- 9 Haziran 2015; 16:35:26 >

• Bu arada sihirli kumanda modellerinde çok fark olurmu algılama hız gibi? Çünkü m500 model lg sihirli kumandalar 110 120 tl fiyatlara bulunuyor... Ama mesela Teknosada kampanya var m400 model sihirli kumanda 65 tl... Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Edit : Bu modelle uyumlu sihirli kumanda modeli mr600 müş... İnternette satışı yok servisten temin ediliyormuş
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono80 -- 9 Haziran 2015; 17:36:02 >
    Hayırlı olsun hocam.
    Kumanda yı kaça aldınız?

• quote:

Hayırlı olsun hocam.
    Kumanda yı kaça aldınız?

Kumandayı daha almadım tv yarın gelir... servisten alıcam kumandayı fiyatını bilmiyorum ama 150 tl falandır herhalde...

Anladım hocam.
    Telefona uygulaması varmı bakın onu deneyin önce bi.
    Ben lb serisi alacağım diye uygulamasını indirdim app store dan.
    TV yi almayı bekliyorum

• abi aldin mi LG 49LF630V ? Ürün nasil?
  • Merhabalar,

49LF630V modelini aldınız mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen? Tv araştırması yapıyorum ve büyük ekran-uygun fiyat bir tvye ihtiyacım var. Paylaşımlarınız bizler için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederiz.
  • Merhabalar,

49LF630V modelini ciddi bir arastirma icerisindeyim..Gectigimiz gun bir teknosa bayisine ugradim ve teshirini gormek istedim..ilginc olan ise bu urunun hicbir magazada teshir edilmemesi!!! Calisan arkadastan fiyat ve stoklari sordugumda kontrol ettigi ekrandan sadece merkez depoda yaklasik 350 adet urun oldugunu ve hicbir magazada stok olmadigini gordum.. bu model sadece sabanciya ait teknosa ve kliksa da mevcut..baska bir firmada ise ben gormedim..Bu durum kafamda soru isaretleri birakti !!! Bu nedenle bu urunu satin alan forumcu arkadaslarin deneyimlerini ve tavsiyelerini bekliyorum...Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydershark -- 18 Haziran 2015; 2:43:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mydershark kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir aydır kullanıyorum bu tv yi. bulutlanma haricinde bariz bir problemle karşılaşmadım. bulutlanma da çok yüksek seviyede değil ama fark ediliyor, bütün özellikleri sorunsuz kullanılabilmekte, trumotion kaynaklı görüntü dalgalanmaları bu özelliği kapattığınızda kayboluyor.
  • ben de LG 50LF650V aldım bugun kurulum icin bekliyorum gercek panel hizi 100 hz olarak biliyorum, tv kurulduktan sonra gozlemlerimi paylasirim
  • Ben de dün aldım 50LF650V modelini, kurulumu bekliyorum. Kurulduktan sonraki İzlenimlerinizi yazarsanız sevinirim. Ben de kurulumdan sonra bilgi paylaşımı yapacağım.
  • Uf modellerinde çok ciddi sorunlar yaşayanlar var forumda . 4k yayınlar özellikle başarısız . İnternet performansı uf lerde çok daha iyi ama SD ve hd yayınlarda hd tv er daha iyi yazmıştı bir arkadaş ne kadar doğru bilemiyorum . 3D olmaması büyük dezavantaj bence . Yılda belki 2 defa 3d film izlenir ama olması önemlidir yinede

• cihan157 C kullanıcısına yanıt
    50LF650V Tv geldi kurulumunu yaptılar, ilk etapta bir sıkıntı gozlemlemedim cok sukur

Browser ile actigim sitelerden bikac dizi filme baktım tam ekran sıkıntısız olarak actı uygulamadan atma kapatma gibi bir durumla karsılasmadım,

mp4 mkv v.s. formatlarda hdd uzerınden oynatmada bir sıkıntı yok, hızı da yeterli geldi bana, altyazı destek acısından tr formatta acamadigi metin olmadı

dahili uydu alıcısını kullanmadım, digiturk hd kanallarda üst düzey goruntu performansi var bence, sd yayın da rahatsız edici durmuyor

simdilik gözlemlerim bunlar, gorusmek uzere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.