Vatanbilgisayar televizyon oyunu
İyi günler. Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum. Yanlış yere açtıysam lütfen uygun bölüme taşıyın. Vatan bilgisayar Ankamall mağazasından 26.01.2024 de bir televizyonu 31.500 tlye 3 taksit olarak aldım. Televizyonu pazartesi günü teslim edeceklerini beyan ettiler. dün gece vatanbilgisayar.com.tr sitesinde aynı televizyonu 29000 tlye sattıklarını gördüm. Sabah ilk işim Müsteri temsilcisi ile görüştüğümde ürünü sattıklarını iptal edilemeyeceğini söyledi. Ürünün hala elime geçmediğini söyledim. Olabilir tüketici haklarının 7. maddesi mi ne dedi ürünün ve paranın iadesinin yapılmayacağını istersem tüketici hakları mahkemesine başvursam da bir işe yaramayacağını beyan ettiler. Ürünü kargodan almazsam ne olur dediğimde ister alın ister almayın tarzı bir yaklaşımı oldu. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? vatandan son alışverişim oldu kesinlikle bu kadar müşteri düşmanı olduklarını bilmezdim. İyi günler
Lastik Seçimi
Yaz lastiğini şimdiden almak istiyorum malum ülke şartları. Hankook ventus prime3 ile bridgestone turanza t005 arasındayım hangisini önerirsiniz?
Amazon.com.tr üzerinden okula dönüş fırsatları kapsamında aldığım N&D OCEAN MORİNA,KARİDES,BALKABAĞI&KAVUN KITTEN 5KG, KAHVERENGİ mama yerine N&D KUZU & YABAN MERSİNİ ADULT CAT 1,5 KG gönderildi. Ürününün değiştirilmesi ve doğru ürünün gönderilmesini istediğimde maalesef doğru ürünü gönderemiyoruz denildi müsteri temsilcileri tarafından. Temel çalışma mantığı istenilen ürünü göndermek olan bir firmanın müsteri temsilcisinin yazdığı bu. Siz ürünü iade edin yine web sitemiz üzerinden sipariş edebilirsiniz dediler. Ürünü aldığım fiyat 266,71 tl iken şu an en ucuza 513,97 tl den satılıyor amazon.com.tr üzerinden. siz bana bu ürünü gönderin ben hemen iade edecem az bir miktar elimde mama kaldı dediğim de ise bir yerden bulup idare edin dıyorlar. Bizim elimize istediğiniz ürün geldiği zaman (1 ay mı olur artık 1 yıl mı) biz size aynı fiyattan yardımcı olmaya çalışırız diyorlar. Sanki Jeff Bezos'un değil de jet fadıl kurmuş gibi firmayı. Prime üyeliğimi de iptal ediyorum, bir daha amazon.com.tr nin yakınından geçmem.
Vodafone garip bir sorun
|
Trabzon da orjinal tütün
|
Old Holborn Sarı
|
49lf630V
|
49UB850v vs 49PUS7909
|
|
lg42la660S
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.869 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri