Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3600 e asla almam. 50'sini 1650 liraya almıştım 60'ı 2600 dü o zamanlar. Bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim çook büyük fark.
  • Yeni güncelleme yapmak gerekiyor mu ? Ekstra katacağı bir fayda, özellik var mı ?
  • İnternet üzerinden film izlerken kararma ile ilgili ben şöyle bir çözüm buldum. Belki işine yarayan olur. TVden düzeltmek mümkün değil ama; site size flash ve HTML5 arasında seçenek sunuyorsa (pek çoğu sunuyor), flash'ı seçerseniz ekrar bir sure sonra kararmıyor. Ben artık filme başlamadan önce flash desteğini seçerek izliyorum, HTML5 birçoğunda default geliyor ama genellikle ayarlar gibi bir buton oluyor ve flash'a geçebiliyorsunuz.
  • 50PH670S için en uygun hangi gözlüğü alabilirim? AG-S360 modeli daha önce 26 TL'yken tavsiye edilmiş fakat şu an en ucuz 70 TL'ye var. Daha ucuz fiyat veya model gözlük bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 6 Mart 2016; 23:36:10 >
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    1,5 sene evvel 1900 tl ye 60 ph yi almıstım 3600 bence verilmez
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 6 Mart 2016; 12:27:36 >
  • captanico kullanıcısına yanıt
    bedavaya almışsınız resmen. 1600 e 50inc aldım ve maşallah cok memnunum. 4 gun once 55fu6807 led aldım 3500 lıraya farkı yok neredeyse
  • Arkadaşlar merhaba bende 50pm6700 var sanırım konudaki modellerin bir veya iki önceki modeli oluyor ve 4 yıldır kullandigim gözlükler bozuldu yenisine ihtiyacım var uyumlu olanlar neler tavsiyelerinizi bekliyorum biliyorsanız ags350 model numaralı gözlükleri bulmak imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bir 50ph680s kullanicisiyim problemim hoparlörlerden gelen viziltiya benzer bi ses anlam veremedim bilenler söylerse çok memnun olurum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanakin1 -- 30 Mart 2016; 0:28:59 >
  • 60 lik var bende. Cok memnunum. Uygun fiyata bulursam bir tane de salona alırım.

• arkadaşlar bu tv ile masaüstü bilgisayarımı nasıl tvye bağlayabilirim?
    hdmi yok bir aparat mı almam gerekiyor acaba?
    bilen biri varsa bilgi verebilir mi? uygun bişeyse yurt dısından getirebilm ya :)
    film izlemek için çok gerekli laptop yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu177

arkadaşlar bu tv ile masaüstü bilgisayarımı nasıl tvye bağlayabilirim?
    hdmi yok bir aparat mı almam gerekiyor acaba?
    bilen biri varsa bilgi verebilir mi? uygun bişeyse yurt dısından getirebilm ya :)
    film izlemek için çok gerekli laptop yok bende.

Bilgisayarınızda DVI yada D-sub çıkışı mevcuttur. Bunları HDMI a dönüştüren aparatlar mevcut. Bunlarla görüntüyü aktarabilirsiniz.
  • http://www.lg.com/us/tv-audio-video-accessories/lg-AN-TP300-pentouch-pen-cradle

Bu model pentouch uyumlumudur. Kullanan varmı?

PH6700 uyumlu yazıyor linkte ama ph670s bizim model. Emin olamadım.
  • Arkadaşlar söyle bir problem var uydu ayarlarında lbn seçince tv reset atıyor tüm güncellemeleri yaptım sonuç aynı başına gelen varmı birde uyduyu ayarlayamadım. trt vs. yok diğer kanallarda eksik daha önce oto ayarlamadan çıkardı direk hepsi şuan yok bunla ilgili video vs varmı apartmanda merkezi sistem var turksat..
  • Aynı şey benimde başıma geldi fabrika ayarlarına döndürmeniz lazım

• Herkese merhaba..

lg60ph670s kullanıcısıyım ve sizin değerli cevabınıza ihtiyacım var..

Malum euro2016 maçları başladı ve
    Tv'nin uydusunu kullanıyorum maç sırasında şifre giriyor..bu duruma lg serviside gelse çözüm bulunabiliyor mu ?

Ve son sorum gene tv nin içindeki kanalları kendi isteğimize göre sıralamayi bulamadım..tv nin özelliklerinde var da ben mi bilmiyorum..

Herkese teşekkürler...

• 11054 v 30000 frekansından trt hd kanalları cıkıyor bunlarda şifre girmiyor kanal sıralamada uydu ayarlarında kanal düzenleme seçeneğinde

• quote:

Orijinalden alıntı: zagalo

11054 v 30000 frekansından trt hd kanalları cıkıyor bunlarda şifre girmiyor kanal sıralamada uydu ayarlarında kanal düzenleme seçeneğinde

Mesajımızı yeni gördüm teşekkürler..bugün bir deneyeyim..

• Bende 50PH670S var 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
    Conax modül ile Teledünya izliyorum
    1 TB'lık sabit disk aldım. Analog yayıları kaydediyor ancak dijital kanalların da bazısını kaydediyor bazısını kaydetmiyor "Kopya korumalı programlar kaydedilemez" şeklinde bir uyarı veriyor.
    Oysa diğer odadaki LC'nin (LA serisi) LED TV analog dijital ne varsa kaydediyor.

Bu işin çözümü nedir? Bilgisi olan arkadaşım var mı?
  • Ph 670 s tv güncelleme aldı evelki akşam.. Bi değişiklik farkeden oldu mu?

• candyman kullanıcısına yanıt
    pb ye her ay geliyor neredeyse:) ama hiç bir şey de değişmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.