Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 2013 yılının sonuna doğru media markt dan 1500tl gibi bir fiyatla 50inc olanını almıştım.Hala kullanıyorum ve çok memnunum.Güncellemelerle daha da tatlı oldu.LG g2 telefonumla da uyumlu.Akıllı telefonum akıllı kumandam oldu resmen :) en son 500 mb lık bir güncelleme geldi ve çok daha serileşti diyebilirim.Önceden internet browserından dizi izleyemezken şimdi çok rahat açıp izleyebiliyorum.İşin özü verdiğiniz paranın sonuna kadar hakkını veren bi tv bence.
  • LG PH PB Serileri için aktif gözlük bimekste 26 tl, ben iki tane sipariş verdim. İhtiyacı olan kaçırmasın.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/142407/lg-ags-360-3d-gozluk.aspx
  • byozzy B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de hiç almamıştım, iki tane sipariş verdim. Umarım tanıtma ve kullanmada sorun yaşamayız :)
  • Selam
    Telefondan bluetooth açık tarama yaptığımda LG NC40 isminde cihaz görüyor ve eşleşme yaptığımda eşleşip bağlanıyor. Tv ekranında birşey belirmiyor. Bildiğim kadarıyla tv de bluetooth yok ancak ses sisteminde olabilir mi acaba diğer cihazlardan sesi tv de dinlemek için. Ayarlarda AV senkronizasyon dışında bununla ilgili ayar göremedim. Bununla ilgili bilgisi olan var mı veya deneyip yorumlar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın ''aterikasedi''
    Lg 49UF8507 4K led televizyon la ilgili paylaşımlarınızı okudum. Karşılaştırma olarak ta çok iyi. Uzun zamandır bu konuya girmiyordum, bu gün göz atarken gördüm, ve bayağı faydalı oldu benim için, teşekkür ederim. Yaklaşık 2 yıldır plazmayı kullanıyorum, ben gayet memnunum. Hoodan arkadaşında belirttiği gibi banding sorunu yaşamadan maç izliyorum. Doğal renklerinden de memnun olmama rağmen, arada bir led tv lerede bakıyorum. Tv nizi güle güle kullanın, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kort27 -- 1 Kasım 2015; 16:54:40 >
  • kort27 K kullanıcısına yanıt
    Bu tv de dikey bant olayı var maçlarda çok az da olsa belli oluyor elbette bir led kadar değil onların yanında yok denecek kadar az ama dikkatli bakarsanız var en azından benim tv de var ekranın sağ köşesinde zaman zaman belli oluyor 60" olanların da daha da belli oluyor... hatta led tv lerde ki bir çok sorun bizim bu tv lerde de var ancak onlarda 10/8 ise bizimkin de 10/3 falan yani bu durum da tüm led tv lerde ki genel duruma bakacak olursak çok iyi sayılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: mavisever

ARKADAŞLAR BENDE DE BU TV DEN VAR .. BENİM SORUM ŞU OLACAK: İNTERNETE GİRDİĞİMDE YOUTUBE DAN BİRŞEY İZLEDİĞİMDE EKRAN SANKİ HİÇ İŞLEM YAPILMIYORMUŞ GİBİ İKİ DK SONRA BAŞLIYOR YAVAŞ YAVAŞ KARARMAYA ( UYKU MODUNA GİRER GİBİ) KUMANDAYA DOKUNUNCA TEKRAR CANLANIYOR.

ANCAK İKİ DE BİR BUNU MU YAPMAK ÇOK ZAHMETLİ. BUNUN MUTLAKA BİR AYARI VARDIR AMA BEN BULAMADIM?

NEREDEN NASIL YAPILIYOR BU EKRANIN İNTERNETTE UYUMAMASI AYARI?

Slm.
    Youtube flash kullanırken bu sorun yoktu. Html5 ile oluyor. Tv html5 videoda bunu yapıyor ne yazık ki.
    Ben browser ile DH videolarını Html5HD olarak izleyince de aynısı oluyor.
    Ancak güncelleme ile çözülmesi gereken bir problem.

Malesef yeni güncellemeylede sorun giderilmedi bende sinir oluyorum bu duruma çok saçma ve yapacak bişey yok malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evimde 1 yıldır 60ph760s panel kullanıyorum.Aldığım ilk gündem beri regülatör ve ups ile kullanıyorum.Son3-4 aydır tv de kapanma sorunu başladı ve ups de bu durumda yükten dolayı kapanıyordu.Öncelikle ups in aküsünü değiştirttim.Sorun devam ediyordu.Ups çıkardım ve tv sadece reg @albani ülatöre bağlı kaldı.Aynı sorun gene oldu ve bu sefer farklı olarak ups olmadığı için tv kapanıp açılmaya başlandı.
    Evde voltaj ölçümü yaptığımda gündüz 230-240 volt elektrik var.
    Sizce sorun ne olabilir?Garantim var halen sevisi nasıl yönlendirmeliyim?

• Rutin izlerken degil ama uygulamalarda gezerken cok nadir bendeki de kapanma yapabiliyor.

sizin rutin izlerken yapiyorsa bence regülatör -ups'i devre dışı yaparak bir deneyebilirsiniz. Servis onları bahane yapmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

Rutin izlerken degil ama uygulamalarda gezerken cok nadir bendeki de kapanma yapabiliyor.

sizin rutin izlerken yapiyorsa bence regülatör -ups'i devre dışı yaparak bir deneyebilirsiniz. Servis onları bahane yapmasın.

Albani üstad düşüncenizi alabilirmiyim.

• Bendede var doğrulugundan şaşmayın
  • Almanızıda tercıh ederım uzun zaman dayanıklı ama cok tutunca bozuluyor ne yazıkkı bununda zayıf tarafı bu galiba ama insanı tebiye ediyor insan bozulasın diye cok acık tutmuyor insanda tasarrufa yonlenıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

evimde 1 yıldır 60ph760s panel kullanıyorum.Aldığım ilk gündem beri regülatör ve ups ile kullanıyorum.Son3-4 aydır tv de kapanma sorunu başladı ve ups de bu durumda yükten dolayı kapanıyordu.Öncelikle ups in aküsünü değiştirttim.Sorun devam ediyordu.Ups çıkardım ve tv sadece reg @albani ülatöre bağlı kaldı.Aynı sorun gene oldu ve bu sefer farklı olarak ups olmadığı için tv kapanıp açılmaya başlandı.

normal de UPS ler olmaz ve doğru bir kullanım tercihi değildir!(sadece on-line UPS ler hariç tabiki!!)

UPS leri daha çok gün içinde zırt-pırt elektrik kesintisi olan yerler de kullanmak doğrudur! bunun haricinde kullanılmaz!

VR ler ise daha pratik ve daha çok voltaj düzensizliği olan yerler de ve PDP ler de ise yinede kullanımı bir yer de şart olan
    cihazdır!

bazılarınız bahsettiği sorunlar ise panelle alakalıdır! LGE nin ve dolayısıyla panelin PDP olması sebebiyle zaten "dandik"
    sınıfına giren bu panellerin özellikle PWB leri de ciddi sıkıntılıdır!!! dolayısıyla işi VR/UPS v.s ile de çözemezsiniz! On-Line UPS de olsa
    yine çözülemez!

Servis paneli alacak ve bakacak artık çözerse ne ala yoksa yola böyle devam edeceksiniz!

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

evimde 1 yıldır 60ph760s panel kullanıyorum.Aldığım ilk gündem beri regülatör ve ups ile kullanıyorum.Son3-4 aydır tv de kapanma sorunu başladı ve ups de bu durumda yükten dolayı kapanıyordu.Öncelikle ups in aküsünü değiştirttim.Sorun devam ediyordu.Ups çıkardım ve tv sadece reg @albani ülatöre bağlı kaldı.Aynı sorun gene oldu ve bu sefer farklı olarak ups olmadığı için tv kapanıp açılmaya başlandı.

normal de UPS ler olmaz ve doğru bir kullanım tercihi değildir!(sadece on-line UPS ler hariç tabiki!!)

UPS leri daha çok gün içinde zırt-pırt elektrik kesintisi olan yerler de kullanmak doğrudur! bunun haricinde kullanılmaz!

VR ler ise daha pratik ve daha çok voltaj düzensizliği olan yerler de ve PDP ler de ise yinede kullanımı bir yer de şart olan
    cihazdır!

bazılarınız bahsettiği sorunlar ise panelle alakalıdır! LGE nin ve dolayısıyla panelin PDP olması sebebiyle zaten "dandik"
    sınıfına giren bu panellerin özellikle PWB leri de ciddi sıkıntılıdır!!! dolayısıyla işi VR/UPS v.s ile de çözemezsiniz! On-Line UPS de olsa
    yine çözülemez!

Servis paneli alacak ve bakacak artık çözerse ne ala yoksa yola böyle devam edeceksiniz!

++

Teşekkürler bakalım antalya lg servisi ne yapacak

• ph670s cihazı olan arkadasın bırısı lg smart world le youtube kurmayı basardı mı. 1 yıl once olan youtube app artık kullaılmıyor nedense. kontrol eden olursa sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanando

ph670s cihazı olan arkadasın bırısı lg smart world le youtube kurmayı basardı mı. 1 yıl once olan youtube app artık kullaılmıyor nedense. kontrol eden olursa sevınırım

50 inçi var bende direkt içinde kuruluydu. Şuan ipad ten youtuba şarki yönlendirip tv den dinliyorum şarkıları sıkıntı yok

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Aynen
    50ph670s youtube hiç kaybolmadi
    Facebook ve twitter ise zaman icinde kalkti, zaten pek başarılı da degillerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

Aynen
    50ph670s youtube hiç kaybolmadi
    Facebook ve twitter ise zaman icinde kalkti, zaten pek başarılı da degillerdi.

evet haklısın bende facebook u ilk heves açtım bakayım diye açmamla kapamam bir oldu :)
    silindiysede farkında bile değilim.
    ama digiturkplay+ ın gelmesine çok sevindim.
    artuk laptopu bağlamadan direkt tv üzerinden seyredebiliyorum satın aldığım lig paketini tv üzerinden.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    eyvallah. smart tusunu kullanmaya kullanmaya unutmusum oraya bakmamıstım bile. sonradan fark ettim. :)
  • LG AG-S250 2011 Plazma Tv 3D Gözlük uygun olur mu acaba
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.