Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
369.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam biraz zaman geçmiş çözüm bulabildin mi?
    Bizim ufaklıkta aynı şekilde oynuyordu, hama kumanda vardı bende servis menüsüne girip oradan Otel/Hotel modu olması lazım o şekilde ayarlayınca panel tuşları iptal oluyor. Ama basında geçersiz tuş diye bir kaç saniye ekranda uyarı çıkıyor sizi rahatsız eder mi bilemem :) Unutmadan söyleyeyim TV'nin kendi kumandası olmadan TV kesinlikle açılmıyor.
  • LUCKY41 kullanıcısına yanıt
    05534931315 ayak lazim bana halen duruyorsa ilgileniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv ayagi lazim satan arkadaslar varsa bana ulasirsa sevinirim

• Tv ayagi lazim satan arkadaslar varsa bana ulasirsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmailcinar

Tv ayagi lazim satan arkadaslar varsa bana ulasirsa sevinirim
    Bende var.. yardımcı olabilirim.

• Arkadaşlar bu televizyona Blutv uygulamasını flash bellek ile yükleyebilir miyim ? Smart uygulamalar bölümünde maalesef BluTV yok

• LG aplikasyonunu telefon dan kullanıyorum. Dahili uydu kullandığım için uygulama ilk açıldığında tv deki görüntü ve ses telefondaki uygulama da çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim.

• captanico kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aynı sorun bende de var.benden servis ysus kart tamiri için 800 ila 950arasi bir rakam tutacağını söyledi.yenisinin ise ekranla beraber değişmesi gerektiğini söyleyerek daha yüksek meblaglara çıkacağını söyledi .bulunduğum şehirde başka yerde tamir ettirme şansım yok.sanirim tamir ettiricem .

• zagalo Z kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun fiyatı bence abartmışlar gibi , başka şehirlerdeki lg servislerine sorun belki daha ucuza mal edip başka bir tv tamircisine taktırabilirisiniz kartı
    Ben Ankara da yanlış hatırlamıyorsam lg servisine sıfır parça 6 ay garantili bu kartın değişimini 400tl ye yaptırmıştım. Tamiri de 5dk sürmedi bile aslında parçasını siz kendiniz alıp siz veya bir elektronikçiye uygun fiyata yaptırabilirsiniz
  • Merhabalar servis tamir edemediğini söyledi bugün.dedigine göre tamir edilmiş kartları taktiginda ekran tekrar kartları yakmis.ekranin değişmesi gerektiğini söyledi.4000 lira ekran değişimi dedi.tv yi zaten 1800 liraya almıştım .bana da mantıklı gelmedi servisin dedikleri.malasef burada başka servis yok.yalovadayim bu arada .arıza sizin yaşadığınız agrizanin aynısı gibi duruyor.ses var görüntü hiç yok.servis geri getirsin bakalım .inşallah daha kotu hale getirmemislerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zagalo

Merhabalar servis tamir edemediğini söyledi bugün.dedigine göre tamir edilmiş kartları taktiginda ekran tekrar kartları yakmis.ekranin değişmesi gerektiğini söyledi.4000 lira ekran değişimi dedi.tv yi zaten 1800 liraya almıştım .bana da mantıklı gelmedi servisin dedikleri.malasef burada başka servis yok.yalovadayim bu arada .arıza sizin yaşadığınız agrizanin aynısı gibi duruyor.ses var görüntü hiç yok.servis geri getirsin bakalım .inşallah daha kotu hale getirmemislerdir.
    Yok kardeşim ya beceriksiz adamlara denk geldin yada senden para koparmaya çalışıyorlar bilgin olsun bu tv taş gibi tv dir ve çoğunlukla alan herkeste bir arıza verdi ise bu karttan dolayı verdi sadece orası zayıf yani onun dışında dediğim gibi taş gibi on numara beş yıldız tv dir... tv geri gelsin içine etmediler ise başka bir yer ile iletişime geçin derim bunlara bağlı kalmanın bir anlamı yok güzelim tv yi hiç edecekler belli. Kolay gelsin.
  • Merhaba arkadaşlar, bende de 60 inç olan PZ570s modeli vardı. 3 hafta önce görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Servis çağırdım. Y-Su kartı olabilir 1300tl cüreti olur dediler. Tamam götürün tamir edip getirin dedim. Bu arada gelen servis LG yetkili servisi. 2 gün sonra aradılar anakart yanmış değişmesi gerkeiyor ancak üretimde olmadığından cihazın bu parçası stoklarda yok tamir edemiyoruz dediler. Satın alma tarihime baktım, fatura falan her şey duruyordu. Daha 10 yıllık zorunlu parça stok süresinin geçmediğini gördüm. Doğrudan LG müşteri hizmetlerini aradım. Durumu izah ettim. 10 yıl parça tutmak zorunda LG. Bu cihazımın tamir edilmesini istiyorum, tamir edemiyorsanız tüketici hakları kanununun ilgili maddesine göre işlem yapılmasını talep ediyorum dedim. Durumu incelediler, benden fatura ve garanti belgesinin kopyasını istediler. Sonra garanti dışı bile olsa stokta parçasının olmamasından dolayı tamir isteğimi yerine getiremediklerinden, tamir edilseydi alınacak ücret karşılığında fatura bedelimi geri iade etme kararı çıktı. ve işlemler hız şekilde sonuçlandırılarak 2 hafta içinde fatura iadem hesabıma yattı. Servislerden benzer yanıtlar alan arkadaşların bu yolu denemelerini öneririm. En azından yeni tv için destek olur fatura iadesi.
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu ysus kartı nerden bulabiliriz ?

ben izmitteki lg servisine yaptırmıştım.ama parça ellerinde yoktu fabrikadan sipariş ettiklerini ve yurtdışndan geldiği için uzun süreceğini söylemişlerdi bu yüzden 1,5 ay kadar sürmüştü tamiri.internetteki tv tamircilerini araştırıp telefon etmiştim syrıyetten bu karttan elinde olan varmı diye isterseniz sizde bunu bir deneyin.ben bir yertde 250 ye bulmuştum o zamanlar ama serviste yaptırmak daha mantıklı ve ekonomik olmuştu , tv yi götürmem ve geri getirmem için ekstra para cıkacaktı cebimden.parça istanbulda ben kocaelindeydim çünkü.parçayı temin edeyim gerisini ben bir şekilde hallederim derseniz oda olabilir.
  • 2020 editi: hala taş gibi tv 60 inç olanı almadığım için ufak pişmanlık ve 3dsini kullanmayı unuttum o kadar.
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Ben 60 inc olanını kullanıyorum gözüm en son çıkan tv leri bile görmüyorum. Bu kadar güzel görüntü hic bir tv de olamaz. Plazma başka bir dunya

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Bu tv çıktığı dönem Panasoniğin bi plazma modeli vardı hocam adını unuttum onda siyahlar çok iyiydi ama fiyatı bunun çok üstündeydi. Bu arada başlığı inceleyince baya bi sorun yaşayan kullanıcı da varmış şanslı kitledeniz yada iyi kullanmışız diyelim sonra bize küfretmesinler. Elektronikte kronik sorunlu ürünler olduğu gibi şans ve kullanım faktörü hep var, birde gündüz yansıması diyenler çok haklı tv'nin camı mat değil ama hep akşam vakitleri kullandığım için pek hissetmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 17 Şubat 2020; 1:14:3 >
  • Tv ile YouTube hariç bir uygulama kullanmak imkansız, YouTube bile sürekli takılıyor geri ileri alınmıyor. İnternet tarayıcısı tamamen kullanışsız. Telefondan da aktarma yapılmıyor ve ya yapana kadar kanser ediyor. Kısacası :) tv kutusu almayı düşünüyorum. Android ya da Apple TV kutusu kullanan var mı. Alsak tv nin akıllılığı artar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dementor-1

Tv ile YouTube hariç bir uygulama kullanmak imkansız, YouTube bile sürekli takılıyor geri ileri alınmıyor. İnternet tarayıcısı tamamen kullanışsız. Telefondan da aktarma yapılmıyor ve ya yapana kadar kanser ediyor. Kısacası :) tv kutusu almayı düşünüyorum. Android ya da Apple TV kutusu kullanan var mı. Alsak tv nin akıllılığı artar mı?
    zamanında bile tam akıllı değildi hocam tv.
    bi box alın aklı başına gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.