Bildirim
LG 50PN6500
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugün ilgili TV yi kliksa dan aldım 1.599 TL+100 TL world puan.. Teslim aldıktan sonra inceler görüşlerimi paylaşırım.. Ama bayağı araştırdım ekran boyutu öncelikli ise ve 3d şart değilse en iyi tercih bu alet.. Fiyat performans oldukça iyi.. -
Tercih meselesi ama 2013 LA serisi LED tv ler varken plazma tercih etmezdim ben :) -
Alana kullanana hayırlı olsun derim.
Yalnız plazma deyince ben Panasonic derim. Nokta
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
scart girişi var mı arkadaslar??????????? -
Ankara kentpark dartyde 1600 tl. Su anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alpzun
Bugün ilgili TV yi kliksa dan aldım 1.599 TL+100 TL world puan.. Teslim aldıktan sonra inceler görüşlerimi paylaşırım.. Ama bayağı araştırdım ekran boyutu öncelikli ise ve 3d şart değilse en iyi tercih bu alet.. Fiyat performans oldukça iyi..
hayırlı olsun birde görüşlerinizi bekliyoruz !!! -
HSBC ile 1200 civarına geliyor şu anda performansını bilsek alırdık aslında...
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/lg-50pn6500-fhd-plazma-tv-90287511 -
cihaz biraz daha kalıyor, Arka Bölüm Resmi görebilirsiniz scart bulunmuyor. ihtiyacına göre uygun bence -
Darty de 1400 tl bilginize... -
hepsiburada'da 1450 lira:
LG 50PN6500 50" 600Hz UsbMovie FULL HD PLAZMA TV
Ben de 3d'ye para vermeyim ama ekran büyük olsun istiyorum.
plazma tv'ler kaç watt güç tüketiyor led'lere kıyasla?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zurrani
hepsiburada'da 1450 lira:
LG 50PN6500 50" 600Hz UsbMovie FULL HD PLAZMA TV
Ben de 3d'ye para vermeyim ama ekran büyük olsun istiyorum.
plazma tv'ler kaç watt güç tüketiyor led'lere kıyasla?
128 watt bende düşünüyorum bunu ama yansıma canımı sıkıyor.Bilmiyorum tv almak çok zor.Tüplülerin gözünü sevim.
-
kliksada 125 tl maximum puan hediyeli 1399 tl.
Link
ledlere göre güç tüketimi %de kaç farkeder? günlük kullanım için tercih edilirmi? -
Teknosa'da kdv dahil 1199 TL, sizce bu fiyata günlük kullanım için alınmalı mıdır?
Link -
teknosanın herzamanki taktiği stokta olmayanı bedavaya satar ;) -
biz 2 senedir kullanıyoruz.
çok memnunuz, tüketimini tam bilmiyorum ama tv bütün gün evde açık şimdiye kadar abartı bir elektrik faturası gelmedi.
yansıma vs. olmuyor görüntü gayet net (digiturk hd receiver kullanıyoruz)
tavsiye ederim (tabi smart kumandalı dahili hd alıcılı smart tv ler ile karşılaştırmıyorum.) -
Kasım 2013 teki kampanyayı kaçırdık ama puanı düşünce 1400 e aldım bende kliksa dan,
şimdi dolar artınca bu fiyata 127 ekran fullhd televizyon bulmak hayal gibi bişey oldu.
LG 50PN6500 tv yi smart,3d vs gereksiz bulanlara, tavsiye ederim arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X