Şimdi Ara

LG 42LE5500 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
551
Cevap
3
Favori
70.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, LG 42LE5500 led tv hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim ?

• Bende bugün sipariş ettim İB den.Teknosada inceledim görüntü süper kasa dizaynı güzel özellikleri güzel ama kullandıkca anlayacağız.
  • İ.B.'de şu an stokta yok... Gelince bende sipariş vereğim...
    Resimlerden sanki scart girişi yok gibi... İ.B. müşteri hizmetlerine sordum olduğunu söylediler, umarım öyledir...
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 22 Haziran 2010; 10:29:58 >
  • İ.B de stoğa girmiş arkadaşlar.Kullanan varsa bilgilerini paylaşsın lütfen.
  • Dün akşam stokta var gözüküyordu alacaktım bugün stokta yok diyolar...
  • 47LE5500 kullanıyorum, 1 adet scart girişi mevcut tv nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytturan13

Dün akşam stokta var gözüküyordu alacaktım bugün stokta yok diyolar...

ürün henüz stoklarında yok. ancak ön sipariş kabul ediyorlar. ön sipariş dedikleri ise parasını verip ürünü satın alıyorsunuz. ancak ürün geldiği zaman sıraya göre teslimat yapıyorlar. tabi parasını verdiğiniz halde gelen miktara ve sizin sıranıza göre gelen partiden ürün alamama durumunuz da olabilir. arada kısa sürelerle stokta gözükmesinin sebebi o. ürünü sitede satınalmaya açıyorlar ki ön sipariş verecek olan kişi alıp ödemesini yapabilsin. işlem bitince sonra kapatıyorlar tekrar. tabi bazen kapatmaları daha geç olabiliyor. malesef durum bundan ibaret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    LG 42PQ6000 PLAZMA TV
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melrock

quote:

Orijinalden alıntı: cuneytturan13

Dün akşam stokta var gözüküyordu alacaktım bugün stokta yok diyolar...

ürün henüz stoklarında yok. ancak ön sipariş kabul ediyorlar. ön sipariş dedikleri ise parasını verip ürünü satın alıyorsunuz. ancak ürün geldiği zaman sıraya göre teslimat yapıyorlar. tabi parasını verdiğiniz halde gelen miktara ve sizin sıranıza göre gelen partiden ürün alamama durumunuz da olabilir. arada kısa sürelerle stokta gözükmesinin sebebi o. ürünü sitede satınalmaya açıyorlar ki ön sipariş verecek olan kişi alıp ödemesini yapabilsin. işlem bitince sonra kapatıyorlar tekrar. tabi bazen kapatmaları daha geç olabiliyor. malesef durum bundan ibaret.

Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thermaltake

47LE5500 kullanıyorum, 1 adet scart girişi mevcut tv nin.

Tv hakkında biraz bilgi verirmisin.Ben teknosa da inceledim ve beğendim aslında ama orada satış elemanlarının bilgisizliği sanırım tv de dahili tuner yok dediler.lg sitesinde ise dvb_t tuner olduğu yazıyor.Ayrıca forumdan edindiğim bilgilere göre dvb_c tunerde lg lerin neredeyse hepsinde var fakat ülke ayarlarından kapalı geliyor.Siz nasıl bir yayın kullanıyorsunuz?hd ve sd yayınlardaki performansı nasıl tv nin.Ayrıca yansıma sorunu yok gibiydi sizin fikriniz nedir?divx ve benzeri formatta film seyrettinizmi?vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
  • 50PK250 + 47Sl9500 den sonra buna geçtim, şuana kadar aldığım en iyi görüntüyü aldım Le5500 den özellikle Bluray, hd yayınlardan. Sd yayında orta kalitede diyebilirim ama izleme mesafem çok uzak değil 47 inç e göre. Dvb-t tuner var. Henüz divx formatında birşey izlemedim. Yansıma problemi hiç yok. Kasa görüntüsü olarak Sl9500 ü daha çok beğensemde buda güzel. Özellikle sadece TV yi açtığınızda beliren LG logosu çok şık olmuş
    Kısaca tv yi kesinlikle tavsiye ederim.
  • İ.B ön siparişle aldım arkadaşlar salı günü satın alma işlemini yaptım cuma günü ürün kargoya verildi araya hafta sonu girdiği için bugün elimde olacak ürün kargo sorgulamada öyle görünüyor.Daha ürün istanbuldan çıkar çıkmaz anlaşmalı servisleri beni arayıp ürünün yola çıkmıştır teslim aldığınız zaman hemen gelip kuracağız dediler ürün cuma günü gelmiş cumartesi akşam tekrar bitmiş elime geçtiğinde bilgileri paylaşmaya başlayacagım.
  • quote:

50PK250 + 47Sl9500 den sonra buna geçtim, şuana kadar aldığım en iyi görüntüyü aldım Le5500 den özellikle Bluray, hd yayınlardan. Sd yayında orta kalitede diyebilirim ama izleme mesafem çok uzak değil 47 inç e göre. Dvb-t tuner var. Henüz divx formatında birşey izlemedim. Yansıma problemi hiç yok. Kasa görüntüsü olarak Sl9500 ü daha çok beğensemde buda güzel. Özellikle sadece TV yi açtığınızda beliren LG logosu çok şık olmuş
    Kısaca tv yi kesinlikle tavsiye ederim.

42sl9500`e karar vermişken 42le5500 kafamı karıştırdı. Sanırım LG'nin yeni modeli. bir alışveriş sitesinde 42le5300'ten trt1HD kanalından maç yayını seyrettim. görüntü kalitesi çokta hoşuma gitmedi açıkçası. tabi oradaki kablolama hataları ve görüntü ayarlarındaki yanlışlıkları hesaba katmak lazım. 5500 5300'ten daha iyidir tabi ancak yine de aynı seri olması fikir verecektir diye düşündüm.
    sormak istediğim konu aradaki fiyat farkına değermi?(sanırım en az 500 lira fark vardır) yoksa sl9500 ihtiyaçlara yeterince cevap verebilecek bir tv midir? (50% uydudan sd yayın, 50% mkv ya da dvd film)

• Arkadaşlar ürün dün elime geçti dediğim ilk intibam ürün çok güzel görüntü kalitesi dizayn v.b aklıma takılan bütün satış sitelerinde Bluetooth var yazılıydı ama ben özelliğini göremedim bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanx27

Arkadaşlar ürün dün elime geçti dediğim ilk intibam ürün çok güzel görüntü kalitesi dizayn v.b aklıma takılan bütün satış sitelerinde Bluetooth var yazılıydı ama ben özelliğini göremedim bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili olarak.

Tv hakkında olumsuz gördüğün birşey var mı? Memnun musun? HD kalitesi yeterince iyidir diye düşünüyorum. Thermaltake SD kalitesi orta kalite demiş. Senin fikrin nedir? Sl9500 yerine tercih edilebilecek bir ürün müdür?
    (Not: Bluetooth yok diye biliyorum o modelde. )
  • Hd kalitesi mükemmel Sd kalite iyi sayılır bence ekranda parlama hiç yok Bluetooth yok ama Netcast var bu özellğini forumlarda anlamaya çalışıyorum hala kullanmasını bilmediğim özelliklernden biri SL9500 Kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama ürünü kurmaya gelen servis özellik ve görüntü kalitesi bakımından LE5500 daha çok beğendiğini söyledi.
  • Son anda fikrimde bir değişiklik olmaz ise ben de 42LE5500 almaya karar verdim. Fiyat takibi yapacağım artık. Uygun fiyatta görünce alırım. Çok acelem de yok zaten. 1-2 ay içinde fiyatı da makul bir seviyeye iner diye düşünüyorum.
  • 47le5500 u doğubanktan 3000 tl nakit e aldım. Daha aşağısını bulabiliceğinizi sanmıyorum. Ölü piksel garantiside veriyorlar bilginize.
  • quote:

47le5500 u doğubanktan 3000 tl nakit e aldım. Daha aşağısını bulabiliceğinizi sanmıyorum. Ölü piksel garantiside veriyorlar bilginize.

Seyretme mesafem 3.5m civarı. O yüzden 42" olanını düşünüyorum. Onun da fıyatı Vatan'da 2965TL İB'de ise 2300TL. ben açıkçası görerek almak isterim. Ankara'da olduğum için İB'ye çok sıcak bakmıyorum. Yakın zamanda fiyatlarda da bir miktar düşüş bekliyorum. Ankara'da uygun fiyatlı nerede bulabileceğimi bilmiyorum ama araştırıyorum. Uygun fiyatlı bir yer bulursam burada da paylaşacağım.
  • bimeks fiyatı şu an 2500 civarı. sizce nasıl? bir de forumda albani ustanın tavsiye ettiği tosh 46sl733 var. onun da fiyatı 2960. izleme mesafem dikkate alındığında 46" de alınabilir gibi. bu farkı vermeye değer mi? sonuçta ikisi de full led değil diye biliyorum.(full ledler zaten benim için çok pahalı). aslında biri 42" biri 46". kıyaslama yapmak çok ta doğru değil ama tosh 42" olmadığı için mecburen 46 olanını kıyasladım. albani usta muhtemelen tosh diyecektir .
    acelem yok ama bu kararsızlık ta iyi bir şey değil. gerçi az para vermiyoruz. aldık mı iyisi oldun diyoruz. biri bana yardım etsin.
  • Cihaz full led olarak geçmiyor ama local dimming özelliği var yapıyor. Full ledler kadar olmasada menüden açıp/kapatırken bariz bir şekilde ekrandaki görüntünün belirli yerlerinde parlaklık azalması veya artması görülüyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.