Şimdi Ara

LG 42LE5500 ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
3
Favori
70.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xix

Ürünü LG bayisinden yeni gelen parti mal üzerinden aldım. +3 yıl garanti için 3 gün süren bir pazarlık sonucu aldım. Aynı üründen 2 tane aldığım ve peşin verdiğim için 2 TV'ye 5400 TL ödedim.

SD yayınlarda olay TV, Flash TV gibi zaten izlemediğim kanalların görüntüsünü beğenmedim. İlk iş olarak Teledünya'yı açtırdım. Şimdi Conax modül almam gerekiyor, nereden almamı tavsiye edersiniz?

Bu TV'den almayacaktım kendime söz vermiştim ama bundan daha iyisini bulamadım. Media Markt da, teknosa da ve bimeks de diğerleri ile karşılaştırdım ve bunu almaya karar verdim. Toplam 5 yıl garanti olduğu için kafam rahat edecek. Yine de garanti süresi içinde de olsa bozulmasını istemem.

Ben divx filmi usb'den açamadım. Western digital 200 gb HDD bağladım görmedi. Bunun için bir ayar var mı?

Ben de WD 320 GB usb'deb taktım ve sorunsuz bir şekilde açtı ve hiçbir ayar yapmadım!
    TV kapat yeniden açıp bir dene istersen

• ürün full led mi led-edge mi?
  • bende le5300 le5500 almayı dusunuyorum 5500 ınternet ve wireless ozellıgını kullanabılen varsa anlatabılırmı nasıl kulllanılıyor neler yapılabılıyor. bide ben bılgısayrla senkronıze olarak kullanmak ıstıyorum bole bıseyı tecrube eden varsa bılgılerını paylasabılırmı . sonra olarak 5500 5300 den ust model olmasını ragmen
    RS232 GİRİŞİ
    KULAKLIK ÇIKIŞI
    DIGITAL AUDIO INPUT (OPTICAL)
    EBEVEYN KİLİDİ
    TELETEXT
    ENERJİ TASARRUF MODU
    SRS TRUSURROUND
    DOLBY® DIGITAL
    ENERJI KABLOSU
    Extra Özellikler LED Back Light Technology, USB (MP3,JPG,DivX,MKV,MPEG4), Intelligent Sensor II bu ozellıkler yok denıyoru sıtede (http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowCompare) suradada gorebılırız . hakketen yokmu yoksa sıtede mı bı eksıklık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xix

Ürünü LG bayisinden yeni gelen parti mal üzerinden aldım. +3 yıl garanti için 3 gün süren bir pazarlık sonucu aldım. Aynı üründen 2 tane aldığım ve peşin verdiğim için 2 TV'ye 5400 TL ödedim.

SD yayınlarda olay TV, Flash TV gibi zaten izlemediğim kanalların görüntüsünü beğenmedim. İlk iş olarak Teledünya'yı açtırdım. Şimdi Conax modül almam gerekiyor, nereden almamı tavsiye edersiniz?

Bu TV'den almayacaktım kendime söz vermiştim ama bundan daha iyisini bulamadım. Media Markt da, teknosa da ve bimeks de diğerleri ile karşılaştırdım ve bunu almaya karar verdim. Toplam 5 yıl garanti olduğu için kafam rahat edecek. Yine de garanti süresi içinde de olsa bozulmasını istemem.

Ben divx filmi usb'den açamadım. Western digital 200 gb HDD bağladım görmedi. Bunun için bir ayar var mı?

bende de lg lh 5000 var oda 200 gb lık WD hard diski görmedi ama 1,5 tb gördü 750 ve 350 lik değişik marka hdd leri gördü sanıyorum 200 lük WD hdd desıkıntı var yada diğer açan hdd ler ntfc formatlı sadece 200 lük WD ise fat 32 formatlı ondan olsa gerek

• Valla wireless özelliğini kullanmak için adaptörünü almak lazım, benim deneme şansım daha olmadı büyük ihtimal olmayacakta :D

Arkadaşlar bugün mkv uzantılı yüzüklerin efendisini izlerken filmi ileri alıyim dedim " bu fonksiyon kullanılamıyor" dedi,
    ben diğer mpeg4 dvix filmleri izlerken sorunsuz bir şekilde ilerletti ama mkv de sorun çıkarda sizde demi böyle arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Valla wireless özelliğini kullanmak için adaptörünü almak lazım, benim deneme şansım daha olmadı büyük ihtimal olmayacakta :D

Arkadaşlar bugün mkv uzantılı yüzüklerin efendisini izlerken filmi ileri alıyim dedim " bu fonksiyon kullanılamıyor" dedi,
    ben diğer mpeg4 dvix filmleri izlerken sorunsuz bir şekilde ilerletti ama mkv de sorun çıkarda sizde demi böyle arkadaşlar?

bazen öyle yapabiliyor.en altta ileri sarma geri sarma durdurma tuşları ile oynattığında yapmaması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOMBOM41 -- 23 Ekim 2010; 11:16:58 >
  • BENİM TV DE PRODUCE POLAND YAZIYOR üretim yeri polanya... assembled MART 2010 --->parçaların toplanma tarihi

acaba farklı yazan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebobsquarepants

ürün full led mi led-edge mi?

ürün led plus diye geçiyor..full led değil.full ledi zaten bu fiyata piyasada bulamazsın.bildiğim kadarıyla edge led ekranın kenar kısımlarına ledler yerleştiriliyor.fakat bu tvde ek olarak ekranın orta kısımlarında belli bölgelerinde de ledler var.yani led plus ile daha fazla led mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbdd41

quote:

Orijinalden alıntı: byi

Valla wireless özelliğini kullanmak için adaptörünü almak lazım, benim deneme şansım daha olmadı büyük ihtimal olmayacakta :D

bazen öyle yapabiliyor.en altta ileri sarma geri sarma durdurma tuşları ile oynattığında yapmaması gerek.

O tuşları kullandığımda ise bir kez basınca 1-2 saniye aralığında ilerletiyor yani filmin ortasında bıraktığımda filmin orasına kadar 15-20 dk beklemem gerekiyor :S anlamış değilim.
    o tuşlara 2 kez basınca ise USB deki başka bir filmi açıyor :(

• beklemeye gerek yokhttp://www.cimri.com/lg-42le5500-42-led-televizyon stoğunda olan firmaları karşılaştırabilirsiniz
  • ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE ŞURAYI OKU:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43150196/mpage_1/key_avrupabilisim/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: erdi333

arkadaşlar alınacak en iyi led tvlerden biri 42le5500 modeli lg nin avrupabilişim.com.tr adresinden baktım güzel memnun kalanlar var tanıdığım.
  • Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum bugun bakmaya gidicem kullananların son görüşleri nedir acaba :)
  • Merhaba...

30.10.2010 tarihinde İstanbul Bilişim'den (çekinerek de olsa) LG 42LE5500 modelini aldım...İlk başlarda Samsung düşünüyordum fakat Şişli'deki showrooma gittiğimde birçok tv yi yanyana kıyaslama fırsatım oldu...Şu var ki o an ki Tv ayarları ve Tvlerin kendi demolarıyla yapılan gösterimler insanı yanıltabiliyor...Çünkü aldığım tv de mağaza,ev ve ofiste kullanım için hazır ayarlar var ki diğerlerinde de herhalde böyledir...Daha sonra showroomda Hd yayın sunan kanalları açtılar aldığım LG modelinin hemen yanında Sony ve Samsung modelleri de vardı.42" olması nedeniyle aklımı çelen bu model görüntüdeki netliği ve akıcılığıylada diğerlerinden bana göre öndeydi...Tabi bu tv yi sadece eşdeğer tvlerle kıyasladım yani samsung 40c6000 ve sony KDL 40ex700 modelleri gibi...Neyse içimde yine bi şüphe vardı LG almakla hata mı ettim diye Tv 02.11.2010 tarihinde yani dün elime ulaştı servisi çağırmadan kendim kurulumunu yaptım çok basit zaten standındaki 8 tane vidayı sıkıyorsunuz o kadar :) tv görsel olarak müthişmiş evde kurduğumda anladım samsungların ve lg 7500 serisindeki gibi cam panel olamaması buyuk avantaj cunku evde sabah güneşi alan odamda perdeleri ful açtığımda bile neredeyse hiç yansıma olmadı tv camın tam karşısında olmama rağmen ki samsunglarda bu şikayeti çok duydum...Tv nin LED Plus özelliği var enerji tüketimini azaltıyor fakat bu seferde parlaklığı azalıyor haliyle yani daha bir mat görüntü veriyor...Ben şahsen kullanmıyorum çünkü bu tv nin özelliği renkleri daha canlı kılması...kullanımı o kadar kolayki 7-8 yaşındaki çocuklar bile rahatlıkla butun ayarlamaları yapabilir.Ayar seçenekleri bu kadar çok olan bir tv de kullanımı ve menüyü bu kadar şık ve kolay yapmak takdire şayan bişey diye düşünüyorum...TrueMotion açık olduğu zaman özellikle HD media oynatımlarında farkını hissettiriyor.Forumda bazı arkadaşların yazdığı gibi flulaşma veya takılarak ilerleme gibi birşey söz konusu değil.
    Gelelim SD yayına...Elimde standart bir dijital uydu alıcısı var ve tvye kompozit olarak bağladım.Bu halde bile bazı kanallardan (TNT,Cnbc-e,NTV,NTVSpor,Powerturk,e2,Number1,MTVTr,vs.) oldukça iyi görüntü aldığımı söyleyebilirim.Bu kanallardaki resim hareketleri olsun altyazı geçişleri olsun takılmadan sorunsuz bir şekilde izlenebiliyor. Fakat bazı kanallar yani 2.sınıf yayın yapan diyim pek iç açıcı olduğu söylenemez bu da tv ile alakalı olmasa gerek...Yine de izleme mesafeniz benim gibi 3 metre üzeri ise bu kanallar size ortalam bi görüntü sunabilir.
    Tvnin sinema,sport,canlı,standart ve adını hatırlayamadığım birkaç izleme seçenekleri oldukça işe yarıyor.HDMI kablosu ile notebook bağlantılı Call of duty oyununu oynadım o da ne sanki savaşın içindeymişim gibi geldi...Oyundada gayet başarılı olduğunu söyleyebilirm ki PS3 kullanacak olanlar bu konuda daha fazla bilgi vereceklerdir...
    Gelelim İstanbul Bilişime...Şu an için ilk günüm inşaallah bir sıkıntı yaşamam kutusunda gayet iyi ambalajlanmış olarak geldi ürünüm. Sıfır ölü piksel ayrıca
    TVnin tek dezavantajı DTS desteğinin olmaması ve DTS li HD filmlerde sesi alamama sorununuz olabilir...Bunu da alırken göz önüne almıştım Western Digital in HDTV Box media oynatıcısı ile alacağım ev sinema sistemi işimi görecektir. Zaten Ses sistemi olmadan LCD de film izlemenin pek bi anlamı olmuyor benim için... :)
    Özetle, İB den 1944 TL ye aldığım 42LE5500 modeli fiyatına ve sınıfına göre alınabilecek en ideal tv olduğunu söyleyebilirim.

• Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Başlarda 47sl8000 ile yola başladım daha sonra özelliklerinden ve fiyat farkı az olduğundan 47sl9500'e geçtim. Birçok mağazada 47sl8000 ve 47sl8500 inceleyebilmeme rağmen hiçbir yerde 47sl9500 bulamadım. Beni en çok merak ettiren şey "sl" serilerindeki PARLAMA olayıydı. Bu parlama olayı nedir sayenizde öğrendim ve gerçekten rahatsız edici.

Mağazalarda inceleyebildiğim kadarıyla 47sl8000 47sl8500 panelinde farklılık yok ve oldukça parlama yapıyor. ALMAYI DÜŞÜNENLER İNCELESİN!
    Biliyorum mağaza ışıkları ve tv konumundan dolayı yanıltıcı olabilir ama salonum oldukça fazla güneş alıyor. Dolayısıyla paneline bayıldığım 47sl9500 serisinden istemeyerek vazgeçmek zorunda kaldım. Gerçi istesem de tedarik edebilecek bir mağaza artık yok gibi.

Daha sonra bari o kadar para veriyoruz LED alalım dedik. Hesaplı, parlamayan, kontrast oranı yüksek, 100 hz, full hd, bluetooth vs. vs. derken kendimi 47le5500 karşısında buldum

Beklentilerimi karşılayacağına inanarak 47le5500 sipariş vermeyi düşünüyorum. İB'den alacağım ancak şu an stoklarda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackCode®

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Başlarda 47sl8000 ile yola başladım daha sonra özelliklerinden ve fiyat farkı az olduğundan 47sl9500'e geçtim. Birçok mağazada 47sl8000 ve 47sl8500 inceleyebilmeme rağmen hiçbir yerde 47sl9500 bulamadım. Beni en çok merak ettiren şey "sl" serilerindeki PARLAMA olayıydı. Bu parlama olayı nedir sayenizde öğrendim ve gerçekten rahatsız edici.

Mağazalarda inceleyebildiğim kadarıyla 47sl8000 47sl8500 panelinde farklılık yok ve oldukça parlama yapıyor. ALMAYI DÜŞÜNENLER İNCELESİN!
    Biliyorum mağaza ışıkları ve tv konumundan dolayı yanıltıcı olabilir ama salonum oldukça fazla güneş alıyor. Dolayısıyla paneline bayıldığım 47sl9500 serisinden istemeyerek vazgeçmek zorunda kaldım. Gerçi istesem de tedarik edebilecek bir mağaza artık yok gibi.

Daha sonra bari o kadar para veriyoruz LED alalım dedik. Hesaplı, parlamayan, kontrast oranı yüksek, 100 hz, full hd, bluetooth vs. vs. derken kendimi 47le5500 karşısında buldum

Beklentilerimi karşılayacağına inanarak 47le5500 sipariş vermeyi düşünüyorum. İB'den alacağım ancak şu an stoklarda yok.

Merhaba öncelikle seçimin gerçekten yerinde ben 42LE5500 modelini bir haftadır kullanıyorum perdelerim full açık ve tv karşısında banamısın demiyor...cam panellerin şıklığı belki başlarda cazip gelebilir ayrıca cam paneller samsung c serisi yada lg le75 serisi bu tvnin yanında ayna gibi yansıma yapıyor inan bana...cam panelli bu tvler sanki daha ince gibi dursada bizzat ölçütüğüm için söylüyorum le5500 daha ince 2.54 cm...en ince olduğunu iddia eden samsung c serisi ise 3 cm...ayrıca normal panel olması görünüm olarak da bi dezavantaj sağlamamış çizgileri daha güzel bence...

• Teşekkürler emre3737. Adam 47" almış ve güzel bir video yayınlamış.

47le5500 almak isteyenler buradan izleyebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=jqsW-RuCEgY
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackCode®

Teşekkürler emre3737. Adam 47" almış ve güzel bir video yayınlamış.

47le5500 almak isteyenler buradan izleyebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=jqsW-RuCEgY

Salon büyükse 47" iyi gider
  • İstanbulBilişim gibi bir firmadan uygun fiyatla güvenilir alabileceğimiz başka bir yer var mı?

İstanbulBilişimin stoğa getireceği yok...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44307475/tm.htm

Şu benim konuya da bir el atsanız.
  • bu televizyonu teknosada inceledim.
    1700'den satılıyor.
    web fiyatı 2500 gorunuyor ama magazadaki bir kac adedi indirimde.
    dun alamadım. yarın sabah gidip alcagim bu televizyonu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.