Şimdi Ara

LG 42LE5500 ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
3
Favori
70.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okican

amfiden ses çıkışı almak için en iyi çözüm optik çıkışı kullanman olacaktır.ben de 42le5500 e 5+1 jbl sistemi bu şekilde bağladım.

ayrıca netcast ve dlna kurulumları ile ilgili sorusu olan arkadaşları cevaplarım.
    dlna server harika gerçekten.bilgisayarımdaki tüm film ve müzik dosyalarını tvden kablosuz ağ üzerinden listeleyip çalıştırmak süper.

netcast ve dlna kurulumları ayrıntılı anlatabilirseniz çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xix

Conax modül ile Teledünya çalışıyor mu?

Kimisi diyor görüntü sulu boya gibi kimisi diyor görüntü harika. Lütfen kullananlar tarafsız olarak yorum yapabilirler mi?

arkadaşım ben 20 gündür kullanıyorum bu tv yi hiç bir sorun yaşamadım gayet başarılı bence ama bazı kanallarda görüntü net olmayabiliyor buda tv den kaynaklı değil kanalların kalitesiz yayınından kaynaklı bi sorun. saygılar...
  • quote:

Nerenin garantisini veriyor?

Güzel soru
  • Ayın 20 de siparişi vermiş olduğum TV'im geldi sonunda arkadaşlar.
    NetStore'den 2186 TL aldım. Havale ile.
    TV nin en çok korktuğum kötü özelliği olan yansıma bana o kadar da kötü gelmedi evin güneşlikleri kapalıyken ( ki bunu TV yi izledikten sonra fark ettim) yansıma sorunu yok denecek kadar var ki buda normal CRT tV lerde bile var o kadarına bir çözüm olacağını sanmıyorum.
    Hava güneşli bir günde tekrar deneyecem bu yansıma sorunu için.
    USB flash bellek taktım Alt yazılı film açtım oynattı dil seçeneği TR yapınca sorun kalmıyor.( film ile alt yazı aynı adı taşıyor!)
    Uydu yayınlarıda gayet iyi göründü bana flulaşma diye bir şey görmedim ben.
    İnş. ilerde bir sorun çıkarmaz arızalanma gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

amfiden ses çıkışı almak için en iyi çözüm optik çıkışı kullanman olacaktır.ben de 42le5500 e 5+1 jbl sistemi bu şekilde bağladım.

ayrıca netcast ve dlna kurulumları ile ilgili sorusu olan arkadaşları cevaplarım.
    dlna server harika gerçekten.bilgisayarımdaki tüm film ve müzik dosyalarını tvden kablosuz ağ üzerinden listeleyip çalıştırmak süper.

netcast ve dlna kurulumları ayrıntılı anlatabilirseniz çok makbule geçer.

Öncelikle adsl modeminiz veya kablo modeminiz tv ye yakınsa ethernet girişinden tvye bağlayın.ayarlar menüsünden ağ ayarlarına gelin ve otomatik olarak ağ kurulumunu yapın.Zaten internet testi yaparak sonucu ekranda size gösteriyor.Daha sonra netcast tuşuna basarak 3 adet servisi kullanmaya başlayabilirsiniz.
    kablosuz bağlantı için usb aparat almalısınız.ben kablolu bağladığım için deneme fırsatım olmadı.
    dlna için ise neronun bir program cdsi çıkıyor tv kutusundan.onu bilgisayarınıza kurun ve yönergeleri izleyin.kurulum bittikten sonra programı çalıştırıp paylaşım vermek stediğiniz dosya veya sürücüleri işaretleyin.sonra tv de ayarlar menüsünde media bölümüne gelip ok leyin.zaten bağlantı otomatik olarak bulunacak.bazen hata veriyor ve bağlantı olmuyor.o durumda pc deki programı kapatıp tekrar çalıştırın.server programın açık olduğundan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okican -- 29 Eylül 2010; 16:32:23 >

• quote:

Kimisi diyor görüntü sulu boya gibi kimisi diyor görüntü harika. Lütfen kullananlar tarafsız olarak yorum yapabilirler mi?

conax modülle teledünya hd yayınları izleyeceksen görüntü 10 numara.sd yayınlar içinse suluboya demek ayıp olur.hd ile kıyaslanmaz tabi ama sd yayın kalitesi de son derece iyi.
  • quote:

quote:

conax modülle teledünya hd yayınları izleyeceksen görüntü 10 numara.sd yayınlar içinse suluboya demek ayıp olur.hd ile kıyaslanmaz tabi ama sd yayın kalitesi de son derece iyi.

Evet SD yayın kalitesi oldukça iyi arkadaşlar
    bugün hava güneşli iken tüm perdeleri açtım ve yansıma sorununa baktım TV'de çok az bir yansıma vardı. Bu kadarıda kadı kızında da olur.
    CRT tv lerde bile var bu yansıma.

• İ.S den 2.049 aldım. 2 gün önce geldi. 100 hz, Netcast, wireless bunları yabana atmayın. TV kutusunda yazdığı gibi 107 ekran.

Bilmediğim bazı özelliklerini araştırıyorum şimdi.

Pc ye kablosuz nasıl bağlayacağım. wireless diyor özellikleri arasında.
    Film kayıt özelliği varmış galiba, doğrumu acaba deneyen varmı?
    Ekranda parlama samsung 40c6000 e göre kıyaslarsam lg daha başarılı.
    Kumandası daha şık geldi :D
    He bu arada yanında bir duvar saati hediye geldi :)

HDMI Kablo ve duvar askı aparatı bilindiği gibi + sıydı.
  • bnde pazartesi günü i İ.B. den siparişi verdiim merakla ürünün gelmesini bekliyorum ürün henüz gümrükteymiş herhalde çekilmesini bekliyorlarmıs hadi bakalım hayırlısı..
  • Arkadaşlar;

Samsung 40C6000 ile LG 42LE5500 modelleri arasında kaldım.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-40C6000-LED-TV,16086.html 2073,49 TL

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LE5500-LED-TV,14588.html 2009,29 TL

fiyatları birbirine yakın ürünler. Ancak teknik özellikler LG de ağır basıyor gibi... Samsung ses ve görüntü sistemlerinin neredeyse tamamını destekliyor olarak görünürken LG 3-4 ses ve görüntü sistemini desteklediği ifade ediliyor. Ayrıca Harici Harddisk destekleme konusunda 1 TB harddiskde hangisi ne durumda bilgisi olan var mı? bu iki TV den birini alacağım ancak %100 karar veremedim... Sizlerin vereceği bilgiler önem arzediyor bu nedenle...

Işık da Parlama ve görüntü yansıtma, konstrat, vb artı ve eksiler kullanan arkadaşlar ifade edebilirlerse çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRBeyzade -- 5 Ekim 2010; 21:13:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TRBeyzade

Arkadaşlar;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-40C6000-LED-TV,16086.html 2073,49 TL

fiyatları birbirine yakın ürünler. Ancak teknik özellikler LG de ağır basıyor gibi... Samsung ses ve görüntü sistemlerinin neredeyse tamamını destekliyor olarak görünürken LG 3-4 ses ve görüntü sistemini desteklediği ifade ediliyor. Ayrıca Harici Harddisk destekleme konusunda 1 TB harddiskde hangisi ne durumda bilgisi olan var mı? bu iki TV den birini alacağım ancak %100 karar veremedim... Sizlerin vereceği bilgiler önem arzediyor bu nedenle...

Işık da Parlama ve görüntü yansıtma, konstrat, vb artı ve eksiler kullanan arkadaşlar ifade edebilirlerse çok sevinirim...

Çok güzel yere sordun. Kardeşimde 40c6000 var bende 42le5500 var. ikisinide ib den aldık. Bana göre lg neden dersen samsung da parlama çok fazla. hatta birbirimizi kızdırıyoruz. Ben samsungun karşısına geçip kendime çeki düzen veriyorum ayna misali. Her formatı açıyor deniliyor dün denedim, samsungda açtığım mkv filmi lg de sessiz oynattı sadece görüntü vardı. Belki güncelleme ile düzelebilir. Codecden kaynaklanıyor diye kendimi kandırıyorum. Biri çözüm bulsun :)

• az önce tv yi aldım cuma-cumartesi günü elinizde olur dediler. 2110 TL ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt.e

az önce tv yi aldım cuma-cumartesi günü elinizde olur dediler. 2110 TL ye aldım
    nereden ve hangi modeli aldınız, ayrıca kullanıcı olarak ürün gelince yorumlarınızı bekliyoruz saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmiemre

quote:

Orijinalden alıntı: TRBeyzade

Arkadaşlar;

Çok güzel yere sordun. Kardeşimde 40c6000 var bende 42le5500 var. ikisinide ib den aldık. Bana göre lg neden dersen samsung da parlama çok fazla. hatta birbirimizi kızdırıyoruz. Ben samsungun karşısına geçip kendime çeki düzen veriyorum ayna misali. Her formatı açıyor deniliyor dün denedim, samsungda açtığım mkv filmi lg de sessiz oynattı sadece görüntü vardı. Belki güncelleme ile düzelebilir. Codecden kaynaklanıyor diye kendimi kandırıyorum. Biri çözüm bulsun :)

DTS desteği olması lazım. Yoksa acmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: atlifatih

quote:

Orijinalden alıntı: ygt.e

az önce tv yi aldım cuma-cumartesi günü elinizde olur dediler. 2110 TL ye aldım
    nereden ve hangi modeli aldınız, ayrıca kullanıcı olarak ürün gelince yorumlarınızı bekliyoruz saygılar.

ib den 2114 tl ye 12 taksit ile aldım.Ps3 ve hd filmler ile test edeceğim.
  • LG LE5500 modelinimi aldınız o fiyata hayırlı olsun bnde pazartesi aldım 2160 tlye 12 taksit henüz ellerinde olmadıgını gümrükte oldugunu 7.8 güne elime ulaşacağı söylendi .
  • Arkadaşım bende bu gün aldım ellerinde var işlemler hallolup yarın kargoya verilecek sizin nasıl 7-8 gün oluo anlamadım.
  • pazartesi günü ürünün stoklarında olmadğı gümrükte oldugu 7,8 gün içerisnde elime ulaşacagı söylenmişti ama az önce İ.B. ticket görüşmesinde ürünün yarın tarafıma kargolanacağı bilgisi verildi.
  • ben en geç cumartesi diye konuştum, evet gümrükten ürünler geçti şuan elimizde kontrolleri yapıyoruz dediler.
    ayrıca 2110 a alma sebebim 700 tl sini başka karttan tek çekim yaptım o yüzden öyle oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.