Şimdi Ara

LG 42LE5500 ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
3
Favori
70.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xix

LG 42LE5500 LG42LE5300 modellerini almayın!

Arkadaşlar bu iki modelin panel ve ana kartlarında sorun olduğunu Almanya'da test merkezinde bu işi yapan arkadaşımdan öğrendim. Bu ürünlerin çok fazla adedi sorunlu olarak üretilmiş ve Almanya'daki test merkezlerinden onay alamayınca Türkiye ve orta doğu ülkelerine TV'ler gönderilmiş.

Şikayet sitelerinde biraz dolaşınca bu iki üründen panel ve ana kart arızası yüzünden şikayet edenlere rastladım. Şikayet sitelerinde hem İstanbul Bilişim'in sattığı hemde LG Türkiye garantili olarak satılan ürünlerde aynı arızaları olduğu görünüyor.

Üstelik bu arızalar ürün kullanılmaya başlandıktan hemen sonra çıkmıyormuş. Genelde 6 ay sonra sorunlar başlıyormuş. Ben bugün bu 2 modelden birini alacaktım ama öğrendiklerimden sonra almaktan vazgeçtim. LG almayı düşünenler bence başka LG modellerine baksınlar veya başka modellere yönelsinler. Paramızla rezil olmayalım.

Bu konu hakkında kaynak gösterirsen çok iyi olur ;) zira ben bu ürünü alalı 15 gün falan oldu bir sorun çıkmadı umarım çıkmazda.

• aldıktan sonra uyardığın için teşekkürler dostum
  • az önce İ.B. montajı yapıcak olan servis görevlisi tarafından arandım yarın akşam üzeri kurulum için randevulaştık ürünü kendileri getiricekmiş kargoyla gelmicekmiş
  • bizim tvyi kurmuşlar, akşama eve gidince yorum yazarım.
  • tv_uzmanı!
    Yeter ama.
    İşin gücün reklam.
    Reklam yasak forumda.
    sen bu kadar yazıyorsun diye inadına o firmadan alışveriş yapmıyorum, tanıdığım herkese de yapmamalarını söyleyeceğim.
  • Merhaba ürünü az önce teslim aldım deneme şansım olmadı 2.009 tl ye İ.B den selçuk bey gerçekten yardımcı oldu bir ricamıda kırmadılar sağolsunlar.Deneme şansım ancak akşam olacak ileride sorun çıkması çokta problem olacağını sanmam çünkü bu ürünün garantisi var bakarsınız 6 ay sonra arızalanırsa birazdaha üste verip yeni modellerden kaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III.ABDÜLHAMİD

tv_uzmanı!
    Yeter ama.
    İşin gücün reklam.
    Reklam yasak forumda.
    sen bu kadar yazıyorsun diye inadına o firmadan alışveriş yapmıyorum, tanıdığım herkese de yapmamalarını söyleyeceğim.

Sayın III.ABDÜLHAMİD ,

Bu tarz mesaj atmaları ile kendi firmalarına zarar verdiklerinin farkında değiller. Halbuki gerçek esnaflar bu gibi işlerin fayda değil zarar getireceğini çok iyi bilir.

Bize düşen 2 şey var.

1. Gerçek hayatta bu firmalardan ucuz bile olsa ürün almamak ve arkadaşlarımızın, akrabalarımızın bu tarz firmalardan alışveriş yapmasına engel olmak.

2. Forumda ise bu tip mesajları şikayet forum yöneticilerine haber vermek.

Kesinlikle bu kişilere cevap yazmayın. Cevap yazarken kızgınlıkla size yakışmayan söz sarfedebilirsiniz . Bu durumda ise haklı iken haksız duruma düşer forumda ceza alabilirsiniz. Aynı kişi başka sahte isimler yine foruma girer ve reklam işine devam eder.

• Sayın ender123;
    Bu bahsettiğim tv_uzmanı isimli şahıs, birkaç gün önce başka bir isimle buralarda firmasının reklamını yapıyordu.
    Uzaklaştırılınca bu kez yeni ismiyle çıkmış piyasaya.
    Resmen deli oluyorum bu tiplere.
    Millet, "X markanın Y model televizyonu nasıl?" diyor. Bu ve benzeri tipler de "www.abcdef.. sitesinde çok uygun fiyata" diyor.Alakaya lahana yani.
    Gel de sinirlenme.
    Sonra da yönetime şikayet etmek zorunda kalıyoruz tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_jbl

aldıktan sonra uyardığın için teşekkürler dostum
  • aynn katılıyorum cihaz kuruldu dün akşamda türkiye maçını hd bir şekilde sorunsuzca izledim eğer bir şey olursa farkı vererek üst modele geçeriz
  • 2500 tl ye 10 ay taksit ile alacam işallah yakında...i.b den almayı düşündüm ilk fakat kendi garantisini veriyormuş..hani reklamlarda bir ara vardı ya..." GARANTİSİ BİZZAT BENİM ABİİ " bende elektronikde şans ta yoktur ya..
    bu alacağım yer Lg Turkiye garantisi var.en azında kafam rahat olur.

gold'a uğradım 5300 modeli vardı...5500 yok mu dedim.elimizde kalmadı dedi...fiyat araştırması olarak bakıyordum felan dedim.2500 e biyerde var da dedim...abi cok iyi fiyata bulmuşun kaçırma bence dedi..sizde garanti nasıl dedim...es es es garantisi veriyoruz dedi.bende anlamış gibi hımm yaptım.arkama bakmadan kaçtım..ola es es es ne oliki

görüntü kalitesi nasıldır,hızlı görüntülerde maçlarda ,aksiyon filimlerinde nasıldır bilmiyorum..bu yönden biraz çekincem var...sony nin 40ex700 modelini canlı sd yayında izledim ve tatmin edici geldi bana.güzeldi görüntü.işallah lg en azından kotu değildir sony den...

• Merhaba Arkadaşlar
    42LE5500 ü alıpda kullanan arkadaşlar şu ana kadar yaşadığınız problemleri sıkıntıları aktarırmısınız ?
    Bende bu modelden almayı düşünüyorum...Şu ana kadar okuduğum yorumlar içinde 5500 ün başka
    modellerle kıyaslamasından başka birşey okumadım,5500 ü kullananların sıklıkla yada ara ara yaşadıkları
    problemleri
    belirtmelerini rica edicem,çok teşekkür ederim...
  • EVETT ARKADAŞLAR ! 2-3 gün önce aldım 42" lg le5500...

öncelikle alacak olan arkadaşlara KESİNLİKLE tavsiye ederim...2500 tl ye aldım sonunda 10 taksit.

öncelikle altın uçlu scart aldım.ama çok ahım şahım bi değişiklik yapmıyor.uydu alıcım eski olmasına rağmen Sd yayınlardan memnunum gerçekten çok canlı ve sorunsuz çok şükür.sd yayınlarda gerçekten pürüzsüz görüntü fakat bazı 2. sınıf kanalların görüntü kalitesi düşük olduğundan doğal olarak çok iyi değil.sd yayınlarda trumotion vb özelllikleri düşük ayarda kullanmama rağmen görüntüler çok iyi.tabiki sd yayında tv nin dibine girersen hiçbir tv seni memnun etmez. bu da bir gerçek.
    sony 40 ex700 idi galiba onu da izlemiştim sd yayında almadan önce...oda fiyatı düşmüş 2500 tl idi. ama hareketli sahnelerde hafif bi takılma sezdim mesala ama bu tv de öyle bişey yok...doğal akışında izliyosun..

tahminim şudurki ileriki zamanlarda bu tvler evdeki bilgisayarların yerini alır.

ayrıca bazı forumlarda DTS desteği olmadığını felan okudum.Bunu kafasına takan arkadaşlar varsa hiç üzülmesin.ufak bir programla dönüştürebilirsin AC3 vs formatlara...bi arkadaşımdan matriks filmi aldım HD ve 15 gb film..onu dönüştürdüm 10 dk da.
    500 gb hard diskim var attım ve taktım tv ye...ya bi görüntü bu kadar olur ancak...HD dedikleri bu olsa gerek...sanki matriksin içindeyim..
    şu hd uydu alıcıların fiyatı düşse alıcam bi tane.şimdi Full HD almışız artık sd de takılmaz olmaz.
    yani diyorum ki bu tv yi alacak olan arkadaşlara gerçekten bir kullanıcı olarak tavsiye ederim.pişman olmayacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: xix

LG 42LE5500 LG42LE5300 modellerini almayın!

Arkadaşlar bu iki modelin panel ve ana kartlarında sorun olduğunu Almanya'da test merkezinde bu işi yapan arkadaşımdan öğrendim. Bu ürünlerin çok fazla adedi sorunlu olarak üretilmiş ve Almanya'daki test merkezlerinden onay alamayınca Türkiye ve orta doğu ülkelerine TV'ler gönderilmiş.

Şikayet sitelerinde biraz dolaşınca bu iki üründen panel ve ana kart arızası yüzünden şikayet edenlere rastladım. Şikayet sitelerinde hem İstanbul Bilişim'in sattığı hemde LG Türkiye garantili olarak satılan ürünlerde aynı arızaları olduğu görünüyor.

Üstelik bu arızalar ürün kullanılmaya başlandıktan hemen sonra çıkmıyormuş. Genelde 6 ay sonra sorunlar başlıyormuş. Ben bugün bu 2 modelden birini alacaktım ama öğrendiklerimden sonra almaktan vazgeçtim. LG almayı düşünenler bence başka LG modellerine baksınlar veya başka modellere yönelsinler. Paramızla rezil olmayalım.

elektronik eşya bu arkadaşım haşa Allah yapısı değil ki...ona bakarsan samsung r580 JS04 dizüstü aldım.eve geldim açtım ekranda titreme vardı.götürdüm meğerse fabrikasyon olarak hata varmış ekrana giden kabloda.hiç şikayet almayan sorunsuz diye bildiğin bir model gelir gelir sende sorun çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbdd41

EVETT ARKADAŞLAR ! 2-3 gün önce aldım 42" lg le5500...

öncelikle alacak olan arkadaşlara KESİNLİKLE tavsiye ederim...2500 tl ye aldım sonunda 10 taksit.

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın
  • arkadaşlar bugün tam 1 hafta oldu cihazı sorunusuz çok güzel bir şekilde hiremco fx hd receiverla kullanıyorum gayette memnunum usbden mkv 1080p görüntüler sorunsuzca oynatıyorum İ.B. den gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz 2160 tl 12 taksit hdmi kablo ve askı aparatıDA hediye

• Güle güle ve sorunsuz kullanman dileğiyle arkadaşım bende bu modeli ciddi ciddi almayı düşünüyorum,
    Türkiye Finans kartımı bekliyorum :)
  • Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, D Samart HD cihaz ile birlikte, Sd yayınlar konusunda endişeliydim, ancak seyretmeye başladıktan sonra boşuna endişelenmişim gerçenten çok iyi özellikle bazı yayınlar HD gibi, ancak HD yayınları için sadece şunu söyleyeyim, insanlar sanki televizyonun dışında gibi, bir arkadaşım şunu söyledi, insan Tv seyretmeyi sevmese bile bunun önünden sabaha kadar kalkmaz. Özelliklerini pek incelemedim, sadece flash bellekten cep telefonundan (Samsung Wave S8500 720p çözünülürlük ile, gerçekten şaşılacak derecede mükemmel görüntü) çektiğim Mpeg 4 ve youtube'den indirdiğim flv uzantılı dosyaları bile hiç sorun olmadan mükemmel bir şekilde çalıştırdığını söyleyebilirim. öğrendikce paylaşırım inşallah, bu arada bilen varsa bu cihaz flash belleğe kayıt yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elahan

Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, D Samart HD cihaz ile birlikte, Sd yayınlar konusunda endişeliydim, ancak seyretmeye başladıktan sonra boşuna endişelenmişim gerçenten çok iyi özellikle bazı yayınlar HD gibi, ancak HD yayınları için sadece şunu söyleyeyim, insanlar sanki televizyonun dışında gibi, bir arkadaşım şunu söyledi, insan Tv seyretmeyi sevmese bile bunun önünden sabaha kadar kalkmaz. Özelliklerini pek incelemedim, sadece flash bellekten cep telefonundan (Samsung Wave S8500 720p çözünülürlük ile, gerçekten şaşılacak derecede mükemmel görüntü) çektiğim Mpeg 4 ve youtube'den indirdiğim flv uzantılı dosyaları bile hiç sorun olmadan mükemmel bir şekilde çalıştırdığını söyleyebilirim. öğrendikce paylaşırım inşallah, bu arada bilen varsa bu cihaz flash belleğe kayıt yapıyor mu?

Bende 1080P çöznürlükte bir demo bulmuştum flv uzantılı ama TV bunu görmedi uzantısını avi yapınca gördü!
    Sende nasıl flv dosyasını açtı anlamış değilim

• Bu Televizyonla XBMC bağlantısı kurabilirmiyiz. Illa Nero Media Server mi lazım acaba Ethernetten film oynatmak için?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.