bu televizyonu teknosada inceledim. 1700'den satılıyor. web fiyatı 2500 gorunuyor ama magazadaki bir kac adedi indirimde. dun alamadım. yarın sabah gidip alcagim bu televizyonu.
fiyatı 1700 TL ise bence kaçırma
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetinan bu televizyonu teknosada inceledim. 1700'den satılıyor. web fiyatı 2500 gorunuyor ama magazadaki bir kac adedi indirimde. dun alamadım. yarın sabah gidip alcagim bu televizyonu.
bu televizyonu teknosada inceledim. 1700'den satılıyor. web fiyatı 2500 gorunuyor ama magazadaki bir kac adedi indirimde. dun alamadım. yarın sabah gidip alcagim bu televizyonu.
Teşhir ürünü olmasın o? Ben en son konuştuğumda LG Türkiye garantili peşin 2300 TL dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: pidgin
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetinan
Teşhir ürünü olmasın o? Ben en son konuştuğumda LG Türkiye garantili peşin 2300 TL dediler.
Bu soruya cevap alınamadığı için bütün Teknosa marketleri ile teker teker görüştüm. Böyle 1700 TL'den fiyat yok. Peşin para (nakit) verilirse bazıları biraz daha ikram yapıp 2200 TL'ye kadar iniyorlar.
Peşin alacaklar hiç boşuna başka garanti veren firmalar ile uğraşmasınlar. Paralel ithalatçılar ile arasında 200-300 TL fiyat farkı kaldı, bu nedenle gidip LG Türkiye garantili almanızı tavsiye ediyorum.
Yarın Teknosa'dan LG 42LE5500 modelini satın alıyorum.
Ancak yardımlarınıza ihtiyacım var. TV'ye almadan önce Teknosa'da test edeceğim ve kullanım saatinin hangi menüden çıktığını bugün teşhir ürününü denerken bulamadım.
LG 42LE500'de kullanım saati menünün neresindedir? Kullanan arkadaşlardan bu konuda yardım rica ediyorum.
Teknosa'da gözümün önünde teşhir ürününü yeniden paketlediler, muhtemelen satışa götürdüler. Kullanım saati dışında alacağım ürünün teşhir ürünü olup olmadığı nasıl anlayabilirim?
Bu modeli kullananlardan özellikle kullanım saati konusunda yardım bekliyorum. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: xix
Benim TV'lerden birisi 5. gününde bozuldu. Aldığım bayiye götürüp birebir değişim istedim ancak buna yanaşmadı ve tamire alırız diyor. Bende tüketici sorunları hakem heyetine başvurdum. İnşallah kısa sürede sonuç alırım.
Sayın xix acaba sizin sorununuz çözüldü mü? Bende LG Türkiye garantili alacağım, bu nedenle LG Türkiye garantisini merak ediyorum. Konuyu LG TR'ye bildirdiğiniz mi? Bildirdiyseniz nasıl bir tepki aldınız?
Televizyonun İngilizce tam sürüm ve güncel kullanım ve ayar kılavuzu burada.
Kullanım saatini görmek için kumanda veya TV üzerindeki Menü tuşuna 5 saniye basın ve UTT satırında yazan değer bakın deniyor. Bu değer 00.00 değil ise TV daha önce kullanılmış oluyormuş.
Bu TV'yi kullananlar acaba bunu deneyebilirler mi? Teşekkürler.
Menü tuşuna Basınca direk menüler geliyor bekledim ama hala menüler vardı kullanım saati falan çıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: byi Menü tuşuna Basınca direk menüler geliyor bekledim ama hala menüler vardı kullanım saati falan çıkmadı
Televizyonda yer alan menü tuşu ile aynı anda kumandada yer alan menü tuşuna 10 saniye kadar basmayı dener misiniz?
TV ve Kumanda menü tuşuna aynı anda 10 saniye kadar basın.
Bunu denerseniz çok makbule geçecek. Ben Teknosa'dan ürünü görerek alacağım ama gözümün önünde teşhir ürününü paketleyip gönderdiklerini görünce artık kimseye güvenemiyorum.
Dediğin şekilde yaptım olmadı Amaaaaa Menü tuşuna basıp ekrana menüler geldiğinde Alt tarafta "Müşteri desteği" yazan yer kumandadan Kırımızı tuşan basıl Sonra açılan menülerden kullanılan süre veya hizmet süresi gibi bir ibare var ordan bakabilirsiniz!
Bende 54 yazıyordu büyük ihtimak 54 saattir. Alalı 40 -50 gün oldu zaten anca kullanmışızdır.
quote:
Orijinalden alıntı: byi Dediğin şekilde yaptım olmadı Amaaaaa Menü tuşuna basıp ekrana menüler geldiğinde Alt tarafta "Müşteri desteği" yazan yer kumandadan Kırımızı tuşan basıl Sonra açılan menülerden kullanılan süre veya hizmet süresi gibi bir ibare var ordan bakabilirsiniz!
Bende 54 yazıyordu büyük ihtimak 54 saattir. Alalı 40 -50 gün oldu zaten anca kullanmışızdır.
Bunu söylediğiniz iyi oldu. Bende Hama kumanda siparişi veriyordum.
Bu dediğinizden sonra sipariş vermekten vazgeçtim.
Acaba diğer arkadaşlarda da Menü'de bu özellik var mı?
Müşteri desteği yazan yere geldiğimizde kumanda dan kırmızı tuşa basılı mı tutuyoruz?
Hayır bir kes kırmızı tuşa basmak yeterli. Bugüne kadar bende ilk kez gördüm o menüleri genelde yukardaki daha büyük münelere odaklanmıştım :)
quote:
Orijinalden alıntı: byi
Hayır bir kes kırmızı tuşa basmak yeterli. Bugüne kadar bende ilk kez gördüm o menüleri genelde yukardaki daha büyük münelere odaklanmıştım :)
Bilgi için teşekkürler. Bende o bilginin gün mü yoksa saat mi olduğunu bulmaya çalışıyorum. Alalı tam olarak kaç gün oldu bunu biliyor musunuz? Direk 54 yazdığına göre bana günmüş gibi geldi.
Evet alalı 54- 55 gün falan oldu :)
quote:
Evet alalı 54- 55 gün falan oldu :)
O zaman muhtemelen o kısım gün kısmıdır. Bu TV'yi kullanan arkadaşlarda bunu teyit edebilirler mi?
Bunu denerseniz çok makbule geçecek. Ben Teknosa'dan ürünü görerek alacağım ama gözümün önünde teşhir ürününü paketleyip gönderdiklerini görünce artık kimseye güvenemiyorum.
Deneyen oldu mu ?
byi denemiş ve olmamış.
byi farklı bir yöntem söyledi. O yöntem ile gün mü yoksa saat mi öğrenebiliyor onu bulmaya çalışıyoruz.
akşam üstü "Shrek - Sonsuza Dek Mutlu" filmini izledim buraya okuyunca tekrar bakiyim dedim 54 olan değer 56 olmuş ben bu değer SAAT gün olsaydı 55 yazardı ;)
quote:
akşam üstü "Shrek - Sonsuza Dek Mutlu" filmini izledim buraya okuyunca tekrar bakiyim dedim 54 olan değer 56 olmuş ben bu değer SAAT gün olsaydı 55 yazardı ;)