Şimdi Ara

LG 42LE5500 ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
3
Favori
70.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pidgin

quote:

Orijinalden alıntı: byi

akşam üstü "Shrek - Sonsuza Dek Mutlu" filmini izledim buraya okuyunca tekrar bakiyim dedim 54 olan değer 56 olmuş ben bu değer SAAT gün olsaydı 55 yazardı ;)

Şimdi durum ne aşamada? Saat arttı mı?

Birde bunu başka deneyebilenler oldu mu?

Evet byi arkadaşımızın dediği gibi menüye girdikten sonra kırmızı tuşa bastım ordan kullanım ayarlarından saat olarak baktığımda akşam 6 da açtım 88 idi saat 10 gibi baktığımda 92 olmuş yani saat olarak kullanım süresini gösteriyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3737

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byi

akşam üstü "Shrek - Sonsuza Dek Mutlu" filmini izledim buraya okuyunca tekrar bakiyim dedim 54 olan değer 56 olmuş ben bu değer SAAT gün olsaydı 55 yazardı ;)

Şimdi durum ne aşamada? Saat arttı mı?

Birde bunu başka deneyebilenler oldu mu?

Evet byi arkadaşımızın dediği gibi menüye girdikten sonra kırmızı tuşa bastım ordan kullanım ayarlarından saat olarak baktığımda akşam 6 da açtım 88 idi saat 10 gibi baktığımda 92 olmuş yani saat olarak kullanım süresini gösteriyo...

O zaman gayet iyi. Menü'den müşteri desteğine ok tuşları ile gelip kırmızı tuşa basıyoruz ve kullanım saatini görebiliyoruz. Gayet güzel.

• Ya arkadaşlar günlerdir kafa yorduğum bir konu bu. Bende LG 42 LE 5500 kullanıyorum. Çok çok çok memnunum. Yalnız bu kablosuz konusunu anlamadım. TVde bulunan wireless özelliği sadece netcast üzerinden internete bağlanmayamı yarıyor. Yapmak istediğim Bilgisayarımdaki bir mkv filmi kablosuz olarak TV de seyretmek. Anlatıldığı gibi bir şekilde bir wireless adaptörle bilgisayarla TV yi bağladığımızda bilgisayardaki bir filmi tv üzerinde kablosuz olarak seyredebilirmiyiz. Açıklarsanız sevinirim
  • kutusun dan cıkan nero media home 4.0 ile izleyebiliyoruz sanırım...fakat ben de baglantıyı kuramadım, malum lg wireless adaptoru etrafta yok bende riske edemiyorum baska bi usb adaptore para vermeyi...tek care bir switch alıp kablo ile hayata baglanmk.... : s
  • Sanırım bu konuyu Türkiyede bilen yok çünkü öncelikle bir wifi adaptör bulup denemek lazım. Lg nin adaptörü ülkemizde yok ben kendi us robotics adaptörü denedim kabul etmedi. Acaba bu işi çözmenin bir yolu yok mu. Çünkü eğer wifi olarak bilgisayarımıza bağlanabiliyorsa bu bütün kullanıcılar için müthiş bir kolaylık.
  • BENDE usb TP link wireless adaptörünü taktım kabul etmedi :(
  • Bir yıl önce Vatan Bilgisayardan almıuş olduğum LG televizyonum yaklaşık 3 ay önce arızalandı. Ekranında (Üst üst kısmında) uzun bir çizik oluştu. LG nin servis konusunda ne kadar kötü olduğuyla ilgili yorumları görmüştüm nette. Bu sebeple Vatab bilgisayara gittim. Servis olayını vatan bilgisayar kanalı ile başlattım yani. Ama sonuçta LG nin teknik servisi.
    Okuduğum yorumların ne kadar doğru olduğunu anlamış durumdayım. Televizyon servise gideli iki ay; daha ortada hiçbişey yok.
    Bugün itibarı ile tüketici hakları mahkemesine başvurmuş bulunmaktayım. Herkese tavsiyem marka olarak LG den uzak durmanız.
    SAYGILARIMLA...
  • Bu TV ile Teledünya kullanan var mı? Dün akşam Conax modül ile birlikte Teledünya kartını taktım, kanal aramada Conax çıktı ancak herhangi bir kanal bulmuyor.

Bu TV ile Teledünya kullananlardan ayarlama konusunda yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okican
    aynı modeli conax modülle teledünya hd kanalları da kapsayan pakette kullanıyorum.herhangi bir sorun yok.alt yazı ve ses senkronizasyonu başarılı.modülle kullanımda kanal geçişleri hd lerde 3-4 saniye kadar olabiliyor.

Siz hangi model kart aldınız?

Modülü taktıktan sonra ne gibi bir ayar yaptınız? Teşekkürler.
  • az önce tv yi aldım cuma-cumartesi günü elinizde olur dediler. 2110 TL ye aldım
  • Adaptörü buldum ve sipariş edeceğim.

Modeli : LG AN-WF100
    http://www.lg.com/za/tv-audio-video/tv-accessories/LG-AN-WF100.jsp

Ürünü Amazon.com sitesinden alacağım. Ürün bağlantısı burada.

Satıcı 79 dolara satıyor. Türkiye dahil kargo ücretsiz. Söylediğine göre 1 sene uluslararası LG garantisi ile satılıyormuş. (Bu konuda emin değilim.)

Eğer ABD'de tanıdığınız varsa ürün Wall Mart'da (ABD) kampanyalı olarak 39 dolardan satılıyormuş. Ürünü firma Türkiye'ye göndermiyor. ABD'den satın alıp gönderebilecek olursa çok daha ucuza gelir.

• Hadi Yaşadınız.

Canada biri Ebay üzerinden satıyor. 20 ABD dolarına satıyor ve UPS kargo ile Türkiye'ye de geliyormuş. Kargosu ise 10 dolar ve maksimum 5 günde geliyormuş.

Satın almak isteyenler buraya buyursun, ben hemen sipariş veriyorum.
  • arkadaşlar bu tv İ.B'de hala yok.. şuan sadece iki yerde ucuz, İ.B'den bile ucuz:

http://www.elmalihome.com/asp/product/52337/LG-42LE5500-LED-TV?ref=akakce&v=1.4.3
    http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-42le5500-led-tv_813542.aspx

ama bu siteler ne kadar güvenilir bilmiyorum.. Daha önce bu siteleri kullanmış olan var mı?

• quote:

Hadi Yaşadınız.

Canada biri Ebay üzerinden satıyor. 20 ABD dolarına satıyor ve UPS kargo ile Türkiye'ye de geliyormuş. Kargosu ise 10 dolar ve maksimum 5 günde geliyormuş.

Satın almak isteyenler buraya buyursun, ben hemen sipariş veriyorum.

Ben bugün Tv yi ethernet kablosu üzerinde nete bağladım. İlk defa olduğu için önce kendini update etti. Hemen nete girdi herşeyi kendi ayarladı. hiçbir sorun yoktu.
    Bende almayı düşünüyorum fakat benim amacım bilgisayarımdaki filmleri kablosuz olarak tv'den seyretmek bu adaptör bu iş içinmi yoksa sadece internete kablosuz bağlanmak için mi anlamış değilim. Çünkü sadece internet için se çok gerek yok diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sandstormx

arkadaşlar bu tv İ.B'de hala yok.. şuan sadece iki yerde ucuz, İ.B'den bile ucuz:

http://www.elmalihome.com/asp/product/52337/LG-42LE5500-LED-TV?ref=akakce&v=1.4.3

ama bu siteler ne kadar güvenilir bilmiyorum.. Daha önce bu siteleri kullanmış olan var mı?

Elmalı Home "Aktüel Bilişim" garantisi veriyor. Ürünler Aydın'dan geliyor.
    Sanal Reyonum ise "Tema Bilişim" garantisi veriyor.

Firmalar hakkında ayrıntılı bilgi yandaki konuda mevcut :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44550874

Şu an en büyük paralel garanti veren firmalar Aktüel Bilişim, Tekno Stok ve ESS. Aktüel Bilişim garantisi ile TV acayip ucuza geliyor. Maximum kart ile 12 taksitli fiyatı 1.850 TL. Peşine 1.780 TL. Gerçekten çok uygun fiyata satıyorlar, inşallah ürünlerinde ölü piksel gibi bir sıkıntı yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Snake
    Ben bugün Tv yi ethernet kablosu üzerinde nete bağladım. İlk defa olduğu için önce kendini update etti. Hemen nete girdi herşeyi kendi ayarladı. hiçbir sorun yoktu.
    Bende almayı düşünüyorum fakat benim amacım bilgisayarımdaki filmleri kablosuz olarak tv'den seyretmek bu adaptör bu iş içinmi yoksa sadece internete kablosuz bağlanmak için mi anlamış değilim. Çünkü sadece internet için se çok gerek yok diye düşünüyorum.

Bu İnternet bağlantısı için ancak ağ kurabiliyorsunuz. Ürünün kutusundan bir CD çıkıyor, Windows makinenizde bir sunucu kurup (netcast) TV'nizden bu aygıt ile film izleyebilirsiniz.

Bu konuda uzman olan arkadaşımız @okican ile iletişim kurarsanız size yardımcı olacaktır. Ürünün İngilizce kılavuzunda ayrıntılı olarak bir anlatım vardı o işe yarar sanırım.

Bu arada benim verdiğim bağlantıdaki arkadaşın elinde ürün bitti, bu nedenle artık açık arttırma ile ürün satıyor. Açık arttırmaya yine aynı bağlantıdan katılabilirsiniz. Ben siparişimi verdim, Her şey dahil 30 dolara mal oluyor bana :)

• quote:

quote:

Bu İnternet bağlantısı için ancak ağ kurabiliyorsunuz. Ürünün kutusundan bir CD çıkıyor, Windows makinenizde bir sunucu kurup (netcast) TV'nizden bu aygıt ile film izleyebilirsiniz.

Bu konuda uzman olan arkadaşımız @okican ile iletişim kurarsanız size yardımcı olacaktır. Ürünün İngilizce kılavuzunda ayrıntılı olarak bir anlatım vardı o işe yarar sanırım.

Bu arada benim verdiğim bağlantıdaki arkadaşın elinde ürün bitti, bu nedenle artık açık arttırma ile ürün satıyor. Açık arttırmaya yine aynı bağlantıdan katılabilirsiniz. Ben siparişimi verdim, Her şey dahil 30 dolara mal oluyor bana :)

yardım için teşekkürler. benim amacım wireless olarak bilgisayara bağlanmak. yurtdışından ürün aldığınız zaman süreç nasıl işliyor anlatırsanız çok yararlı olur. gümrükte veya herhangi bir yerde sorun çıkma ihtimali varmıdır.

• quote:

quote:

arkadaşlar bu tv İ.B'de hala yok.. şuan sadece iki yerde ucuz, İ.B'den bile ucuz:

Elmalı Home "Aktüel Bilişim" garantisi veriyor. Ürünler Aydın'dan geliyor.
    Sanal Reyonum ise "Tema Bilişim" garantisi veriyor.

Firmalar hakkında ayrıntılı bilgi yandaki konuda mevcut :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44550874

Şu an en büyük paralel garanti veren firmalar Aktüel Bilişim, Tekno Stok ve ESS. Aktüel Bilişim garantisi ile TV acayip ucuza geliyor. Maximum kart ile 12 taksitli fiyatı 1.850 TL. Peşine 1.780 TL. Gerçekten çok uygun fiyata satıyorlar, inşallah ürünlerinde ölü piksel gibi bir sıkıntı yoktur.

hocam çok sağol cevabın için.. verdiğin link de çok faydalı.. sanırım sen de lg 42le5500 almışsın çarşamba günü, ama lg türkiye garantili.. fiyat farkı çok oluyor diye biliyorum, sen paralel ithalatçıların verdiği fiyata yakın fiyatta bulabildin mi?

• quote:

yardım için teşekkürler. benim amacım wireless olarak bilgisayara bağlanmak. yurtdışından ürün aldığınız zaman süreç nasıl işliyor anlatırsanız çok yararlı olur. gümrükte veya herhangi bir yerde sorun çıkma ihtimali varmıdır.

İlk önce 100 Euro (veya 100 euro karşılığı diğer paralarda) ürün aldığınızda gümrükte sorun çıkmıyor. Ben bolca Amazon ve Ebay sitelerinden alışveriş yapıyorum.

Aldığınız üründe shipping kısmında Türkiye var ise sorun olmuyor. Amazon ve Ebay Türkiye kargo ücretlerini yazıyor. Genelde çok büyük bir ürün değil ise UPS ve Fedex ile AB ülkelerinden 5-6 Euro'ya, Kanada ve ABD'den 8-12 Euro arasına kargo geliyor. Eğer hızlı gönderi yazmıyor ise ürünler genelde 3 ile 7 gün arasında geliyor.

UPS ile gönderilen ürünleri Unsped Türkiye (UPS Türkiye) getiriyor. Fedex ile gelirse 2 sene önceye kadar PTT getiriyordu ama artık çoğu bölgeye anlaşmadan ötürü MNG kargo getiriyor. UPS ve Fedex dışında bir firma ile gönderildi ise %99 PTT getiriyor. PTT'nin getirdiği şekilde ürün almak biraz riskli çünkü PTT evde sizi bulamaz ise ürünü kapınıza veya apartman girişine bırakıp gidiyor, kaybolması umurlarında değil. Ama kargo firmaları imza almak zorunda oldukları için genelde daha az sorun oluyor.

Bu işte en iyisi UPS. Bu firma gerçekten belkide bu işte dünyada en iyisi. Sık sık yurt dışına ürün gönderir veya ürün alırım. Bir ara tanıdıklara zayıflama hapları istiyordum, UPS ile geldiğinde 3 günde elimde oluyordu ve ülke içi gönderi gibi İnternet üzerinden takip ediyordum, sorunda çıkmıyordu.

quote:

hocam çok sağol cevabın için.. verdiğin link de çok faydalı.. sanırım sen de lg 42le5500 almışsın çarşamba günü, ama lg türkiye garantili.. fiyat farkı çok oluyor diye biliyorum, sen paralel ithalatçıların verdiği fiyata yakın fiyatta bulabildin mi?

Rica ederim. Teknosa'da peşin LG Türkiye garantili 2200 TL'den satılıyor. (Hediye çeki istemediğinizi belirteceksiniz.) LG garantili aldım ama o kadarda memnun değilim. Çok fazla servisi yok ve sorun çıkarsa nasıl bir prosedür izlenecek bilemiyorum.

ESS garantili bulabilirseniz ondan da alabilirsiniz. Gold bu işe iyi para harcamış ve dünyada bu işi yapan öncü firmalardan biri ile (ESS Global) anlaşıp teknik eğitimi ve ekipmanı onlardan almış. Şu anda da distribütör firmalara da servis hizmeti vermek için görüşmeleri devam ettiriyormuş.

ESS dışında yaygın servis ağı olan Tekno Stok (İstanbul Bilişim) ve Aktüel Bilişim var.

• arkadaslar son yazılarınızı okudum ,biraz alakasız olucak ama , usb yoluyla tv de( lg le550) mkv yada divx izlerken altyazıda turkce karakterler yerine sacma sapan harfler cıkıyor sadece bir filmde degil 3-5 tanesinde denedm surekli aynı sorun ve internette ufak bi arastrma yaptm fakat bi sonuca ulasamadm.. sadece cıldırmak uzereym fikri olan yada yardımcı olablcek bi arkadas varmı dır ???ne yapmam gerekiyorr??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.