Şimdi Ara

LG 50Q6000 plazma aldım. ama?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • erdos1, sen tv de true m. yokmu falan demişsin ama bu tvde 120 hz true m. var, bu gün lg bayisinden ödeme kağıdını almaya gittimde tv nin etiketinde görünce dikkatimi çekti orda özellikleri arasında yazıyor hatta demosunda bile bu özellik tanıtılıyor,yazayım dedim.
  • bende bunun 42" alacaktım ama kafam karıştı şimdi.
  • slm,
    batar kardeş true dediğin 100hz mation ise evet ,malesef senin tv de yok,120hz sende olsa,diğer tv lerde olduğu gibi bu özeliği açma kapamada olur,,pany ve lg 600hz diye alt tarama demişler ama ben hiç bir fark göremedim tv de,bana sallama bir özelik gibi geldi,şu ana kadarda bu konuyu açıklayabilen olmadı..

neyse bugun geldıler darty den önce tv yi bir güzel incelediler herhangi bir cizik veya darbe varmı diye,butün parçaların eksıksız olduğunu kabul edip cıhazı kolisine koydular,bu arada ben tekrar sordum,bu tv yi satabilecekmisiniz diye,onlarda bana bu gibi durumlarda tv yi showroomlarda sergiliyoruz dediler,peki sergılediğiniz tv yi satarken iskontolumu satıyorsunuz diye sorduğumda,abi o konuda bilgimiz yok ,kaç iskonto yaptıklarını bilmiyoruz dediler,,
    yanlarında samsung 46led 6000 getirmişler,kurdular tv yi,dedim işte budur,inanın cok fark var plazmayla bu tv arasında, hemen test etmeye başladım kayan cızgıleri,dt plus da kayıt etmiştim yazılı görüntüleri,bariz fark var plazmayla arasında, yazılar kesinlikle karışmıyor tabiki goruntuyu hızlandırdığımda 100hz etkisini kaybetmeye başlıyor ama yinede yazılar LG de olduğu gibi karışmayıp okunabilecek seviyede geçiyor,100hz hızlı görüntülerle mücadele etmeye devam ediyor,,
    sonuçta ben aradığım tv yi buldum arkadaşlar,,tanrı insana eşeğini kaybetirip sonra buldurup sevindirirmiş ya,, işte benimki böyle bir şey..
    bu arada led tv sd görüntülerde gerçekten cok başarılı en az plazma kadar kaliteli görüntü hattda bana göre dahada iyi bir görüntü veriyor,,hd görüntüleri yazmama gerek yok cok mükemmel görüntüsü var .plazmadan bariz bir biçimde bundada üstün,,

sampiyonlar kardeşim bahsetiğin siyah olayını tv den istediğin gibi ayarlayabiliyorsun özelikle sıyah konusunda kapsamlı ayarlamaları var, sizin gördüğünüz görüntü büyük bir ihtimalle ayarları tam yapılmamıştır.

tv alım tecrubeme dayanaraktan dıyorumki ,,taşınabilir bir hdd veya flaşbelleğe test görüntülerinizi kaydedin gidin mağzaya hiç ama hiç çekinmeyin test edin. alın elinize tv nin kumandasını butun ayarlarını inceleyin,buna müsade etmeyen mağzadanda cıkın gidin, inanınki oradaki tv ayarları ve görüntüleri yanıltıcı olabılıyor,ben bu konuda baya bır üzüldüğüm için diyorum,sonra evinize gelen tv yi beğenmezseniz inanın cok canınız sıkılıyor,
    gözlerinizin yorulmamasını görüntünün daha az bulanıklaşmasını istiyorsanız kesinlikle en az 100hz motion tv alınız,,saygılarımla.

• erdos buraya kadar yazdıklarınla ilgili ufak bir eleştirde bulunayım. Şu an 1400 YTL daha fazla verdiğin bir TV ile 50PQ6000'i karşılaştırıyorsun. Bu çok mantıklı bir karşılaştırma değil.
  • üstelik arada boyut farkıda var. bu paraya 2 tane 50" plazma alınır. para var huzur var :)
    şaka bir yana bu iki tv karşılaştırması gerçekten haksızlık olur.

ama tekrardan hayırlı olsun, yeni aldığın malı için rahat kullanmanın bedeli yok..

quote:

Orjinalden alıntı: nevz@t

erdos buraya kadar yazdıklarınla ilgili ufak bir eleştirde bulunayım. Şu an 1400 YTL daha fazla verdiğin bir TV ile 50PQ6000'i karşılaştırıyorsun. Bu çok mantıklı bir karşılaştırma değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.