Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG 55C7V Satın Al 12 Ekim 2018 15:22 1 1 LG 55C7V Ürün 26.04.2018 Tarihinde Teknosadan Alınmış Olup 26.04.2020 Tarihine Kadar Garantisi Mevcuttur ( Sadece 6 Ay Kullanıldı ) Yıllarca Sony Center'da Çalışmış Ve 2000 Yılından Panel Teknolojilerini Takip Eden Biri Olarak Bu Konuda Oldukça Bilgili Ve Tecrübeli Bir Kullanıcıyım , Ve Ürünü Alırken Özellikle İnternet ALışverişi Tercih Ettim ki Olası Bir Kronik TV Sıkıntısı Çıkması Durumunda İade Edebilmek İçin.Konuyu Takip Edenler Biliyordur ; Üründeki Tüm Teknolojik Durumlar ( BANDING, VIGNETTING ) Standart Değerlerde Veya Altındadır, Ürünün Rodaj Süresinide Çok Dikkatli Şekilde Yaptım ( OLED Tv'lerde Bazı Yönden Plazma Tv'lere Benzedikleri İçin Kimi Uzmanlar Bu Ürünlerdede Rodaj Süresine Dikkat Edilmesini Tavsiye Ediyorlar )Teknoloji İle Bu Kadar Detaylı İlgilenmeyen Kişiler İçinde Bilgi Vermem Gerekirse,Ürün Sıfırdan Farksız Ve Şu An Piyasada Alabileceğiniz Herhangi Bir Teşhir Ürününden Çok Daha İyi Durumdadır.Ürünün Kutu Ve Kutu İçeriği Durmaktadır. Almak İsteyen Kişi Evime Gelip ,İstediği Gibi İnceleyip Ürünü Kutulayıp Götürecektir.Mudanya 'da İDo Ve Budo'ya 5 Dakika Mesafedeyim,İstanbuldan Almak İsteyen Olursa Kolayca Ulaşabilir.Son Olarak TAKAS & İNDİRİM Yoktur Bu Sebeple Lütfen Rahatsız Etmeyiniz Zaten Şu Anda Bu Ürünü Türkiyede Alabileceğiniz En Düşük Fİyatı Yazıyorum.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 6250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DENON AVR-X2600H Toplu Gamecube Oyunları PAL & NTSC