Şimdi Ara

LG 55EG920V 4K OLED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran 2016'da Perlavista Avm'deki Lg bayinden 8500tl ye aldim. Faturasi kutusu duruyor hicbir sikintisi yok. Kaşıntıdan dolayi 65" boyutunda tv istiyorum. Internete 6500tl den koydum ama 5500tl son fiyat olarak birakacagim forum camiasina ayak yapmaya lüzum yok.Ama daha altina veremem cunku bir ihtiyacim yok keyiften degistirecegim tvyi ustunu tamamlayacagim icin bir tv parasi daha vermek istemem...Takas olarak 65" olmak kaydiyla ks8500,ks9500,xe9005 olabilir ama en cok istedigim tabi ki lg oled serisinden c6v veya b7v...Trt belgesel kanalini acik unutmustu misafirler 7-8 saat ayni kanal kaldi yine de logo yanmasi hic olmadi o konuda rahat olabilirsiniz. Ps4 pro, netflix, internetteki siteler ve uydu odakli kullaniyorum son derece memnunum sadece hayatima renk gelsin degisiklik olsun buyuk olsun derdindeyim bakalim...Çekmeköyde evim isteyen gelip kurcalayabilir bakabilir televizyona kendi videolariniza falan bakmak isterseniz buyrun sikinti yok.
    LG 55EG920V 4K OLED TV
    LG 55EG920V 4K OLED TV
    LG 55EG920V 4K OLED TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 19 Kasım 2017; 16:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.