Şimdi Ara

LG 55LA660S sizce nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
11.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meraba gectigimiz gunlerde tv yi aldim direk guncellemesini yaptim ancak 04.24.08 ile youtube facebook gibi premium uygulamalar acilmamaya basladi. Cozumunu bilen var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabını ben yazayim bari ;) ayarlar > opsiyonlar > fabrika ayarlarına dönüldüğünde sorun kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

cevabını ben yazayim bari ;) ayarlar > opsiyonlar > fabrika ayarlarına dönüldüğünde sorun kalmıyor.

Kusura bakmayın hocam bendede oluyordu o fakat kendi kendine düzeldi bilmiyorum :/

• Televizyon su an teknosa da 2.999 tl. Yorumlara göre alan arkadaslar tv den memnun. Kanal gecisleri internet o kadar önemli degil. Hd film performansi ve ps3 icin kullanimi başarılı ise alacm. Onayliyormusunz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: gece_nemi01

Televizyon su an teknosa da 2.999 tl. Yorumlara göre alan arkadaslar tv den memnun. Kanal gecisleri internet o kadar önemli degil. Hd film performansi ve ps3 icin kullanimi başarılı ise alacm. Onayliyormusunz :))

Ben tv nin hepsinden memnunum açıkcası ps3 için gta 5 last of us vs grafiksel anlamda iyi oyunlarda performans çok iyi

• Bu modeli yeni aldım ancak henüz bağlatmadım. Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: Digitürkplay uygulaması ile maç izlenebiliyor muyuz tv de?

Bununla ilgili baya bi araştırma yapmama rağmen net bir cevap bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetche

Bu modeli yeni aldım ancak henüz bağlatmadım. Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak: Digitürkplay uygulaması ile maç izlenebiliyor muyuz tv de?

Bununla ilgili baya bi araştırma yapmama rağmen net bir cevap bulamadım.

Pek bilgim yok hocam uygualama hakkinda

• Arkadaşlar merhaba Lg 55LA660S n11.com da bu tv 2799 almak istiyorum buradan almanın bir sakıncası olabilirmi
  • icoskun İ kullanıcısına yanıt
    n11.com'u genel olarak müşteri ilişkilerinde başarısız görüyorum. Benim başıma geldiği gibi başkalarının da aynı konudaki şikayetlerini görmüştüm. Sizi direkt olarak satıcıyla başbaşa bırakıyorlar. Aynı televizyon aynı fiyata (+100 TL de bonus imkanı ile) gittigidiyor'da günün fırsatı olarak mevcut. İsterseniz oraya bir bakın derim.
    Satıcı eniyitv olarak görünüyor ama fatura kliksa'dan geliyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55la660s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-tv-115316985
    bence al arkadasim su an babakar gunu indirimi de var fiyat iyi bence bugun 11 tane vardi ellerinde sordum satici iyi gibi yorumlardan belli gitti gidiyorda ayni mantikla calisio n11 gibi 2799 fiyati 111 chip para 55 babalar gunu indirimi arti avantajix bide pepsi kapak 11 tl 2580 civarina gelirki kacirma al bence ben isi sansa biraktim gelcek param var olursa karta yatirip alcam

• quote:

Orijinalden alıntı: icoskun

Arkadaşlar merhaba Lg 55LA660S n11.com da bu tv 2799 almak istiyorum buradan almanın bir sakıncası olabilirmi

arkadaşlar bütün 660S, 691S , 740S modelleri için buraya bakabilirsiniz özellikleri aynıdır yani bu konuda anlatılan herşeye sizde sahip olacaksınız tek fark boyut.

+ LG 42LA691S DETAYLI İNCELEMESİ ( BÜTÜN 640S, 660S, 740S MODELLERİ İLE AYNI İÇERİK )

http://forum.donanimhaber.com/m_92800617/f_//tm.htm

LG 55LA660S sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Haziran 2014; 16:14:26 >

• Arkadaşlar Lg 55LA660S tv nin n11.com siparişini vermiş bulunmaktayım hadi hayırlısı.
    hayırlı olsun kardeşim
  • Arkadaşlar bende n11.comdan indirimlerle aldım televizyon herşeyiyle güzel sadece aklıma takılan ortadaki ana görüntüler tam bet fakat arkada kalan veya yanlardaki binalar veya farklı cisimler net gözükmüyor böyle buğulanma oluyor nedendir hangi ayarla düzeltilir.
    55la660s

• Ben de şuanda almak istiyorum TV yi ama ben ps3 de Guitar Hero oynuyorum genelde tepkime süresi arkadas bu oyun icin önemli dedi ama LG nin sitesinde tepkime süresi ile ilgili bi bilgi göremedim aslında hic bir ürünüyle ilgili tepkime süresi yoktu 3 tane ürün karşılaştırması yapmıştım.

Bir arkasta LG 42 inç vardı herzi 100hz di ve notalarda atlama yapıyodu ve ses arkadan geliyo bariz belliydi.1-2 oyun daha denedim ve oynadık onlarda böle bi sıkıntı yapmadı.(Dövüş oyunu oynamıştık.Dead or Alive 5 diğer oyunu hatırlamıyorum)

Yorumları okudum ve oyun konsolu icin bu TV iyi ama Guitar Hero için uygun mudur benim için en önemli oyun o.
    Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum(biraz uzun oldu ama :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurucu1

Ben de şuanda almak istiyorum TV yi ama ben ps3 de Guitar Hero oynuyorum genelde tepkime süresi arkadas bu oyun icin önemli dedi ama LG nin sitesinde tepkime süresi ile ilgili bi bilgi göremedim aslında hic bir ürünüyle ilgili tepkime süresi yoktu 3 tane ürün karşılaştırması yapmıştım.

Bir arkasta LG 42 inç vardı herzi 100hz di ve notalarda atlama yapıyodu ve ses arkadan geliyo bariz belliydi.1-2 oyun daha denedim ve oynadık onlarda böle bi sıkıntı yapmadı.(Dövüş oyunu oynamıştık.Dead or Alive 5 diğer oyunu hatırlamıyorum)

Yorumları okudum ve oyun konsolu icin bu TV iyi ama Guitar Hero için uygun mudur benim için en önemli oyun o.

guitar hero oynamadım hocam hiç ama tepkime süresi gayet iyi öyle bi bariz farkla gözle gorucek gecikme göremedim guitar herodada olmaz diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

Ben de şuanda almak istiyorum TV yi ama ben ps3 de Guitar Hero oynuyorum genelde tepkime süresi arkadas bu oyun icin önemli dedi ama LG nin sitesinde tepkime süresi ile ilgili bi bilgi göremedim aslında hic bir ürünüyle ilgili tepkime süresi yoktu 3 tane ürün karşılaştırması yapmıştım.

guitar hero oynamadım hocam hiç ama tepkime süresi gayet iyi öyle bi bariz farkla gözle gorucek gecikme göremedim guitar herodada olmaz diye tahmin ediyorum

arkadaşda yaptığı için tereddütdeyim.başka oyunda yapmadı.GH yi deneme gibi bi şansınız var mı yada

başka bu TV yi kullanan GH yi oynayan var mı nasıl sorcağımı bilemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

arkadaşda yaptığı için tereddütdeyim.başka oyunda yapmadı.GH yi deneme gibi bi şansınız var mı yada

başka bu TV yi kullanan GH yi oynayan var mı nasıl sorcağımı bilemedim.

malesef hocam kendim muzikle ugrastigim icin pek o tarz oyunlara bakmiyorum diyebilirim bizzat canlisini caldigim icin :) hocam bence alicaniz yerdeki kisilere bi basvurun yardimci olacaklardir yada anlayan birilerine gh setim yok olsa deneyip soylerdim ama ben sorun yaratacagini sanmam

• Merhabalar,

Kablo tv modülü var mı bu televizyonun? DVB-C? Teledünya için.

Harici receiver olmadan digiturk, d-smart vs izleyebiliyor muyuz?

Aynı şekilde tivibu vs internet üzerinden yapılan yayınları harici receiver olamdan izleyebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.