Şimdi Ara

LG 55LA660S sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
11.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün teknosadan LG 55LA660S 55' FHD bir televizyon aldım yanında 4+1 hediye ediyolardı ve 1 yıl digitürk ve blu ray sürücüsü hediye ettiler yanında ps3 aldım , ps3 için nasıl bir televizyondur ve televizyon sizce nasıl görüşlerinizi alabilir miyim?

http://www.teknosa.com/urunler/119961478/lg-55la660s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-lg-bh453?term=lg%2055la660s

• Tv performans olarak iyidir ama bu konsollarda input lag durumu var gecikme olarak adlandirilan.o tv nin input lag degeri düşük ise bir sorun yaşamazsınız ama gecikme hissedilir bir şekilde olunca çok can sıkıcı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Tv performans olarak iyidir ama bu konsollarda input lag durumu var gecikme olarak adlandirilan.o tv nin input lag degeri düşük ise bir sorun yaşamazsınız ama gecikme hissedilir bir şekilde olunca çok can sıkıcı oluyor

teknosada yakın bir arkadaşımız çalışıyordu samsung bir ürünü ile karşılaştırdım hangisi daha iyi diye lg gösterdi ps3 bunda daha iyi oynarsın vs. o yüzden seçtim bu dediğinz tepkime süresimi oluyor ? sistem freakansı 400 olarak belirlenmiş bu neyi ima ediyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

Tv performans olarak iyidir ama bu konsollarda input lag durumu var gecikme olarak adlandirilan.o tv nin input lag degeri düşük ise bir sorun yaşamazsınız ama gecikme hissedilir bir şekilde olunca çok can sıkıcı oluyor

teknosada yakın bir arkadaşımız çalışıyordu samsung bir ürünü ile karşılaştırdım hangisi daha iyi diye lg gösterdi ps3 bunda daha iyi oynarsın vs. o yüzden seçtim bu dediğinz tepkime süresimi oluyor ? sistem freakansı 400 olarak belirlenmiş bu neyi ima ediyor ?

evet dediğim şey tepkime süresi.sistem frekansı hakkında çok bilgi sahibi değilim daha bilgili arkadaşlardan rica edelim cevap versinler

• quote:

quote:

Çözünürlükle alakalı... 55 inç e 400 standart ve üzeri sayılır. ben 106 ekranda 200 ü yeterli buluyorum. Onu kafaya takma.. Diğer özellikler harika ama 3d den fazla bi beklentin olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

quote:

Çözünürlükle alakalı... 55 inç e 400 standart ve üzeri sayılır. ben 106 ekranda 200 ü yeterli buluyorum. Onu kafaya takma.. Diğer özellikler harika ama 3d den fazla bi beklentin olmasın.

Alıntıları Göster
    kardes bnde bu tv den almayı düşünüyorum memnunmusun tavsiye ediyomoson dijitürkten hangi kanallar hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

kardes bnde bu tv den almayı düşünüyorum memnunmusun tavsiye ediyomoson dijitürkten hangi kanallar hediye

vala hocam yarın elime ulaşıcak sanırsam bütün kanallar ^^ gerçi ben teknosanın sitesinde böyle birşeyi göremedim ^^ gelince tv haberdar ederim ps3 olarak nasıl bir deneyim yaşattığını tv yanında ses sistemi 5+1 vermeleri çok hol + blu Ray de veryirolardı bana toplam 4700 küsarat etti aslında bu tv nin yannda 500gb xbox 360 veriyorlardı sanırım gb tam hatırlmaıyorum 700 tlden 200 tl ye indirim ile veriyorlardı tv alana fakat ps3 oyunları daha iyi diye xbox almadım süper slim 500gb aldım 900 küsrat yerine 700 fln verdim + ps move yanında bide sport champions hediyeli zevkli çok dandik bir tv ile açıyorum idarelik:D tv gelene kadar tv o kadar eskiki aldığım zaman ps2 yeni çıkmıştı o derece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 47LA660S almalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    LG 49SJ800V kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

vala hocam yarın elime ulaşıcak sanırsam bütün kanallar ^^ gerçi ben teknosanın sitesinde böyle birşeyi göremedim ^^ gelince tv haberdar ederim ps3 olarak nasıl bir deneyim yaşattığını tv yanında ses sistemi 5+1 vermeleri çok hol + blu Ray de veryirolardı bana toplam 4700 küsarat etti aslında bu tv nin yannda 500gb xbox 360 veriyorlardı sanırım gb tam hatırlmaıyorum 700 tlden 200 tl ye indirim ile veriyorlardı tv alana fakat ps3 oyunları daha iyi diye xbox almadım süper slim 500gb aldım 900 küsrat yerine 700 fln verdim + ps move yanında bide sport champions hediyeli zevkli çok dandik bir tv ile açıyorum idarelik:D tv gelene kadar tv o kadar eskiki aldığım zaman ps2 yeni çıkmıştı o derece

hayırli olsun ps3,ses sistemi,bluray,bide dijiturk hepsi toplam 4700 e mi aldiniz?

• quote:

quote:

quote:

hayırli olsun ps3,ses sistemi,bluray,bide dijiturk hepsi toplam 4700 e mi aldiniz?

aynen öyle hocam ps3, blura,5+1,tv bilrikte aldık digitürkte sanırım :D oda tvden

edit: k.b. digitürk hepsi açık demişimde emin değilim gelince bakacağım gerçi bende digitürk var :D 1 yıl kapatırım artık o yüzden gelince kesin bilgi vereyim TV çok hoş gerçi bir sürü tv içinde bakınca pek fark edilmiyor yani eve gelince bakacağım bir çok tv olucna görüntü vs. ayırt edemiyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dolores O'Riordan_ -- 21 Temmuz 2013; 16:57:50 >

• perfonmans vs açısından gerçekten çok iyi bir tv fakat 4100 biraz fazla geldi 3500 e falan normal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

perfonmans vs açısından gerçekten çok iyi bir tv fakat 4100 biraz fazla geldi 3500 e falan normal olur
    3143 tL bence bu özellikler için iyi

http://www.upucuza.com/televizyonlar.1033/en-ucuz-lg-55lm660s-hd-3d-led-tv-sihirli-kumanda-fiyat-upucuza-comda.m64192.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

perfonmans vs açısından gerçekten çok iyi bir tv fakat 4100 biraz fazla geldi 3500 e falan normal olur

tv kendisi 3800 5+1=600 tl yanında bluray oynatıcı 1 yıl digitürk ve tüm kanallar açık bir vaziyetteymiş öğrendiğim kadar ile ^^
  • quote:

bugün aldım televizyonu dev ibi geldi resmne çok güzel bluray vs. de gel digitürk 3 gün içinde olacak tv görüntüsü iyi ps3 olarak diyorum normal kanallara bakamadım ^^ eğer alıcaksanız tv iyi oyun oynarken oyun moduna sokun aksi halde tepkime azalır çünkü pes 2013 oynarken top bazen atlayarak gidiyordu ^^ ama tv çok iyi tavsiye ederim ^^ hakkını veriyor 5+1 sistem ile çok iyi ses var
  • quote:

quote:

bugün aldım televizyonu dev ibi geldi resmne çok güzel bluray vs. de gel digitürk 3 gün içinde olacak tv görüntüsü iyi ps3 olarak diyorum normal kanallara bakamadım ^^ eğer alıcaksanız tv iyi oyun oynarken oyun moduna sokun aksi halde tepkime azalır çünkü pes 2013 oynarken top bazen atlayarak gidiyordu ^^ ama tv çok iyi tavsiye ederim ^^ hakkını veriyor 5+1 sistem ile çok iyi ses var

Dostum selamlar...Game Mode'u nereden buldun sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

quote:

Dostum selamlar...Game Mode'u nereden buldun sen ?

ayarlar kısmında görüntü kısmı var orda oyun seçerek oyun performansına geçiyor tv

• Merhaba arkadaslar, salona bu lg 55la660s aldim. Oturma odamda da pany 42g20e plazmam var. Konumuz la660s oldugundan bununla ilgili fikirlerimi anlatayim. Sd ve Hd yayinlarda goruntu kalitesi cok iyi. Ama pany de film izlemenin tadi cok baska. Goruntuler panyde cok parlak degil ama kesinlikle daha gercekci. Salon cok gunes aldigindan mecburen led aldim. Lg nin Smart ozellikleri ise hayal kirikligi. İnternet ve youtube icin artik telefon ve bilgisayari kullanmak zorunda kalmayacagimi zannediyordum ama yanilmisim. Acilmasi, kullanisliligi tarayici diger internet kullanimi cok yavas. Evde limitsiz 25 mbps fiber var. Tum cihazlar jet gibiyken smart cok yavas. 3d goruntuler tatmin edici ama sinema kalitesi beklemeyin. 4 senelik Pany ortam aydinlatmasina gore otomatik parlaklik ozelligi varken, bunda manuel ya da ben bulamadim bu ozelligi. Keske param olsaydi da, yine yeni bir model Pany alabilseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horilus -- 1 Ocak 2014; 13:25:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: horilus

Merhaba arkadaslar, salona bu lg 55la660s aldim. Oturma odamda da pany 42g20e plazmam var. Konumuz la660s oldugundan bununla ilgili fikirlerimi anlatayim. Sd ve Hd yayinlarda goruntu kalitesi cok iyi. Ama pany de film izlemenin tadi cok baska. Goruntuler panyde cok parlak degil ama kesinlikle daha gercekci. Salon cok gunes aldigindan mecburen led aldim. Lg nin Smart ozellikleri ise hayal kirikligi. İnternet ve youtube icin artik telefon ve bilgisayari kullanmak zorunda kalmayacagimi zannediyordum ama yanilmisim. Acilmasi, kullanisliligi tarayici diger internet kullanimi cok yavas. Evde limitsiz 25 mbps fiber var. Tum cihazlar jet gibiyken smart cok yavas. 3d goruntuler tatmin edici ama sinema kalitesi beklemeyin. 4 senelik Pany ortam aydinlatmasina gore otomatik parlaklik ozelligi varken, bunda manuel ya da ben bulamadim bu ozelligi. Keske param olsaydi da, yine yeni bir model Pany alabilseydim.

doğrudur hocam ama bende internet konusunda bir sıkıntım yok sinemada 3d hakikaten çok iyi değil ama yine işimi görüyor başka bir tv olmadığından karşılaştıramıyorum bu nedenlede bir şey diyemiyorum hocam

• quote:

quote:

Merhaba arkadaslar, salona bu lg 55la660s aldim. Oturma odamda da pany 42g20e plazmam var. Konumuz la660s oldugundan bununla ilgili fikirlerimi anlatayim. Sd ve Hd yayinlarda goruntu kalitesi cok iyi. Ama pany de film izlemenin tadi cok baska. Goruntuler panyde cok parlak degil ama kesinlikle daha gercekci. Salon cok gunes aldigindan mecburen led aldim. Lg nin Smart ozellikleri ise hayal kirikligi. İnternet ve youtube icin artik telefon ve bilgisayari kullanmak zorunda kalmayacagimi zannediyordum ama yanilmisim. Acilmasi, kullanisliligi tarayici diger internet kullanimi cok yavas. Evde limitsiz 25 mbps fiber var. Tum cihazlar jet gibiyken smart cok yavas. 3d goruntuler tatmin edici ama sinema kalitesi beklemeyin. 4 senelik Pany ortam aydinlatmasina gore otomatik parlaklik ozelligi varken, bunda manuel ya da ben bulamadim bu ozelligi. Keske param olsaydi da, yine yeni bir model Pany alabilseydim.

doğrudur hocam ama bende internet konusunda bir sıkıntım yok sinemada 3d hakikaten çok iyi değil ama yine işimi görüyor başka bir tv olmadığından karşılaştıramıyorum bu nedenlede bir şey diyemiyorum hocam

Alıntıları Göster
    Vakit bulup aklıma geldikçe yazayım. Televizyonun üzerindeki kendine ait ses sistemi de gayet iyi. Ancak 55 inc tv alıp en az 5.1 ses sistemi bağlamamak olmaz. Cihazın kendi donanımı olan uydu alıcısının verdiği görüntü çok kaliteli ama kanal geçişleri yavaş, bazen sinirlenebiliyorsunuz. Uydu alıcınında kanalları programlayabiliyorsunuz. DLNA özelliği sayesinde aynı ağ üzerindeki cihazların media dosyalarını izleyebiliyorsunuz. (Mesela ağa bağlı ve açık durumda olan iki yan odadaki bilgisayardaki fotoğraf ve videoları tvnizden kablosuz olarak izleyebiliyorsunuz.) Akıllı kumanda gerçekten akıllı ama alışması biraz zor. Smart özelliğini daha hızlı kullanabilmek için klavye ve mouse takmak gerek. Karasal dijital yayın için bir donanım'ı yok. Karasal yayın için ayrıca bir reciever almak gerekecek.
    SmartTV konusunda yine ısrarlıyım. Bilgisayar, tablet hatta telefon hızı bu cihazlarda yok. Hatta yavaş olmasının yanısıra ara sıra kitlenebiliyor da. Cihazı wifi üzerinden güncelledim ama yine de bana göre yavaş.

• quote:

Vakit bulup aklıma geldikçe yazayım. Televizyonun üzerindeki kendine ait ses sistemi de gayet iyi. Ancak 55 inc tv alıp en az 5.1 ses sistemi bağlamamak olmaz. Cihazın kendi donanımı olan uydu alıcısının verdiği görüntü çok kaliteli ama kanal geçişleri yavaş, bazen sinirlenebiliyorsunuz. Uydu alıcınında kanalları programlayabiliyorsunuz. DLNA özelliği sayesinde aynı ağ üzerindeki cihazların media dosyalarını izleyebiliyorsunuz. (Mesela ağa bağlı ve açık durumda olan iki yan odadaki bilgisayardaki fotoğraf ve videoları tvnizden kablosuz olarak izleyebiliyorsunuz.) Akıllı kumanda gerçekten akıllı ama alışması biraz zor. Smart özelliğini daha hızlı kullanabilmek için klavye ve mouse takmak gerek. Karasal dijital yayın için bir donanım'ı yok. Karasal yayın için ayrıca bir reciever almak gerekecek.
    SmartTV konusunda yine ısrarlıyım. Bilgisayar, tablet hatta telefon hızı bu cihazlarda yok. Hatta yavaş olmasının yanısıra ara sıra kitlenebiliyor da. Cihazı wifi üzerinden güncelledim ama yine de bana göre yavaş.

aynen hocam uydul alıcısı geçişleri çok yavaş :S ben acaba uydudanmı diye şey ettim ama tv denmiş anlamadım bende :S

• quote:

quote:

aynen hocam uydul alıcısı geçişleri çok yavaş :S ben acaba uydudanmı diye şey ettim ama tv denmiş anlamadım bende :S

Alıntıları Göster
    Cihazın güzel bir özelliği var. Akıllı telefonunuza indireceğiniz LG'nin kendi programıyla TV'yi telefondan kontrol edebiliyorsunuz. Hele Telefonunuz LG ise Tv deki görüntüyü telefondan izleyebiliyorsunuz. Yani TV yi içeride biri izlerken siz de yan odada telefondan izleyebiliyorsunuz. Ayrıca ilginç bir şekilde kanal geçişlerini telefonla daha hızlı oluyor. TV Kanallarını istediğiniz şekilde yapılandırabiliyorsunuz. İstediğiniz kanalı istediğiniz numaraya verebiliyorsunuz. Mesela TRT HD'yi ister 1 ister 20 numaraya atayabiliyorsunuz. Reciever daha önce de söylediğim gibi çok kaliteli görüntü veriyor ama maalesef yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horilus -- 27 Ocak 2014; 12:47:26 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.