Şimdi Ara

Samsung 40c650 Nereden almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung 40c650 almaya karar verdim ancak pekçok mesaj okumama rağmen kafam nereden alacağım konusunda baya karıştı.

Ayrıca Mersin'de oturuyorum o yuzden mersinde bayisi olmayan bir firmadan almak biraz riskli geliyor. (İstanbul bilişim gibi)

Gold'un şu an 1899 liraya peşin fiyatına 12 taksit kampanyası var.

İstanbul bilişimde dediğim gibi extra kargo parası odemek zorunda kalacağım sanırım ve mersin'de herhangi bir bayisi yok.

Şu an Gold en yakın geliyor ancak bir de yerel samsung bayilerine fiyat sormayı dusunuyorum.

Bimeks te olabilir sanki çok emin değilim.

Biraz yol gosterebilirseniz cok sevinirim.

Bir de extra bir soru olarak daha cok bu cihazı bilgisayarda kullanmayı dusunuyorum cok teknik bilgim yok bu konuda ama lag oranı ne durumda bu LCD de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 9 Eylül 2010; 23:25:46 >

• almisken 46'c650 olanini al ileride o tv gozune cok kucuk geliyor cunku ;(
    ankarada 40' olani itfaiye meydaninda 1575tl ye satiliyor
  • teknosa.com'da su anda 40c653'un fiyati 2069, world'e ve axess'e 12 taksit yapiyor, 2000 liranin ustundeki her alisverise de 200 lira hediye ceki veriyorlar. bu hediye cekini hesaba katinca gold'dan da ucuza geliyor. eger paralel ithalat olmasin dersen su anda benim bulabildigim en iyi fiyat bu, kargo da bedava.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011403&CS_Category=_SBFAD_853_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853

yalniz linkteki fotografta da goreceksin, 653'un kasasi 650'den biraz farkli; 650'nin alt kenarindaki yuvarlak "cene" 653'te yok, dumduz.

benim sordugum bir samsung bayisi de taksitli 2000 yapabilecegini soyledi, teknosa'daki bu kampanyayi kullanarak bayiden daha bile ucuza alabilirsin gibi. eger bayiden farkli bir fiyat alirsan burada da paylasirsan sevinirim.

• Bugün Mersin Forum daki Gold bilgisayara ve orada buldugum bir samsung bayisine gittim. Teknosaya da uğradım bahsettiginiz kampanyayı gordum ancak 200 tl hediye cekini bilmiyordum.

Gold bayisinde ve Samsung bayisinde ürün mevcut degildi ancak ilginç bir şekilde.

Önce gittiğim samsung bayisi 40c654 ün bayram içinde stoklarına gireceğini ve bayramın son gününe yakın guzel bir kampanya olacagını söyledi.

Golddaki görevli de benzer bi şekilde internetteki 1899 luk kampanyayı söylememe rağmen siz bayramı atlatın biz bu ürünü bu bayiden 1899 a göre daha uygun bir fiyata size saglayacağız gibi birseyler söylediler telefonumu vs aldılar.

Bunlar tabiki ne kadar doğru bilmiyorum ancak Bayram sonuna doğru ciddi bir samsung 40c650 serisi kampanyası olacağı fikrine kapıldım beklemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 10 Eylül 2010; 4:50:21 >
  • Kesinlikle Türkiye yetkili temsilcisinden almalısınız,şehir belirtmişsiniz,paralel ithalatlarda servis sorunları yaşayabilirsiniz !

Diğer türlü ise en azından servislik bir sorun olursa yetkili firmalar daha avantajlı !
  • Hediye ceki kampanyasi sadece teknosa websitesinden alinan urunlerde gecerli anladigim kadariyla...

Ben dayanamayip teknosa.com'dan siparisi verdim, ama fiyat duserse cayma hakkimi kullanip TV'yi geri gonderebilirim. Siz daha dusuk fiyatli bulursaniz haber verirseniz sevinirim.
  • murspam hangi modeli aldın C650 yoktu teknosa.com'da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Salı gününü bekliyorum ya gold ya da samsung un kendi bayisinden alıcam.

Gold da şu an 40c650 peşin fiyatına bonus karta 12 taksit 1899 a satılıyor.

Samsung bayisine 40c654 ler gelecekmiş kampanya gibi bişe olacağını söylediler telefonla arayıp fiyat bildirecekler salı günü.

Fiyat durumuna göre salı günü almayı düşünüyorum.
  • Semih Deniz, teknosadaki model c653, su anda hala yukarida verdigim linkte satiliyor.

kucukti, sali gunu ben de bayisine soracagim, haberlerinizi bekliyorum...
  • ben de salı gününü bekleyim o zaman :S
  • Yalnız Gold paralel ithalat da satıyor diye biliyorum ben. Bir sorun almadan mutlaka.
  • paralel ithalat ne gibi olumsuzluklara yol açıyor.
  • paralel ithaklat= sadece satıcı sercvisi garantisi ve garanti bitince ücretli bakım ve servis
  • Vatan Bilgisayar satıyor,
    Samsung Türkiye garantili ürün,

Fiyatı WorldCard 12 taksit 2000 TL,

100 TL için gidipte paralel ithalat ürünü almayın bence.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-40c650-52-54-full-hd-102-cm-lcd-tv,ultra-clear,100hz,1920x1080,dlna,4xhdmi,usb,40c650-52-54/productdetails.aspx?I_ID=45016

Bimeks te var ürün,

Ordada fiyatı, 1.897,10 TL

Bimekstede samsung türkiye garantilidir ürün,

http://www.bimeks.com.tr/urun/113182/samsung-40c650-102-lcd-tv.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 13 Eylül 2010; 11:50:09 >

• ben şunu merak ediyorum.bu pcye bu özellikleri ile kafa tutabilecek başka marka ve model var mı seizce?ben bulmadımda 40ex500 var sanırım bitek. :DDDDDDDDDD
  • Vatan'i bilmiyorum ama Bimeks de paralel ithalat satiyor bildigim kadariyla. Garantiyi veren firma Hoş Elektronik diye bir yerdi yanlış hatırlamıyorsam.
  • İB den 46c650 ye zorlamayı düşünüyorum 2300-2400 falam cihaz
    Ama paralel ithalat olayı kafamı karıştırdı şimdi.

"garanti bitince ücretli bakım ve servis"
    bu bahsettiğiniz samsung türkiyen,n kendi garantisi altında nasıl oluyor.
    Bi de gold ve istanbulş bilişimin kendi garantisi cidden servis anlamında sorunlu mu?
  • alacaklara tavsiyem biraz dişinizi sıkın max 3 hafta içinde fiyatlar inecek stoka yeni modeller girince stok kabarınca ...150-250 tl rasında kar edebilirisniz bugün 20 tl düşümüş bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

İB den 46c650 ye zorlamayı düşünüyorum 2300-2400 falam cihaz
    Ama paralel ithalat olayı kafamı karıştırdı şimdi.

"garanti bitince ücretli bakım ve servis"
    bu bahsettiğiniz samsung türkiyen,n kendi garantisi altında nasıl oluyor.
    Bi de gold ve istanbulş bilişimin kendi garantisi cidden servis anlamında sorunlu mu?

Orda yanlış bir cümle kullanılmış, garantisi biten ürüne zaten her firma ücretli bakar. Paralel ithalatta (örn. Gold ve İstanbul Bilişim) aldığın ürün satın aldığın firma tarafından garanti kapsamındadır. Samsung Türkiye bakmaz o ürüne. Buda demek oluyorki sen mesela ankaradasın, paralel ithalat yapan firmalardan aldığın ürünü bozulduğu taktirde o firmanın bulunduğu şehire kargo ile yollaman gerekiyor, olduki firma battı (örn. mavi bilgisayar) garanti filan kalmaz. Samsung Türkiye garantili ürününü birçok ildeki samsung servisine rahatça yaptırabileceğin anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 13 Eylül 2010; 16:34:09 >

• Arkadaşlar selam,

Sizlerden bir ricam olacak. Sharp LC-40LE820E ile Samsung 40C-6000 LED TV modeli arasında kaldım. Sharp 3.100 TL, Samsung 2.400 TL.

Konu hakkında sizlerden yardım rica ediyorum. Hangisi daha iyidir. İkiside led tv, Full HD, 100 Hz.

Şimdiden çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.