Şimdi Ara

Samsung 40c650 Nereden almalı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknik olarak bi fark yok sadece kasasında tasarım farkı var diye biliyorum
  • Merhabalar;
    İlgilenenler için bir fırsat, SAMSUNG 40C650-52-54 %20 İndirim ve WorldCard 6 Taksit ile 1.635 TL ye vatan bilgisayar internet sitesinde kaçırmayın.
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-40c650-52-54-full-hd-102-cm-lcd-tv,ultra-clear,100hz,1920x1080,dlna,4xhdmi,usb,40c650-52-54/productdetails.aspx?I_ID=45016
  • ah bir de 46c650 için böyle bir şey çıksa bir yerlerden, 2400-2600 tL'ye bulsak alsak hemen 2-3 tane arkadaşlarla
  • VATAN'da TV'yi kaldirdilar galiba, link'i kayboldu, bilgisi olan var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darXide

VATAN'da TV'yi kaldirdilar galiba, link'i kayboldu, bilgisi olan var mi ?

Muhtemelen stok kalmamıştır...
  • dün akşam 21 gibi adana mağzasından abim aldi, 20 gibide batıkent mağzasında vardi,
    ancak şimdi nette gözükmüyor çok sattı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_seo

burayada bakmanızı tavsiye ederimhttp://dukkan.com.tr/asp/product/28226/SAMSUNG-LE-40C650-LCD-TV

pek bakılcak bişey göremedim ...ozellikle taksitli fiayatlarında....kısaca pahalı..
  • genede standart satan sağdan soldan daha ucuz...ib klasiği gene stok sıfır...
  • Merhaba,

Birşey benim dikkatimi çekti bazı firmalar Samsung için Anadolu El. güvencesi ile diyerek satış yapıyor Teknosa Tekçarşı gibi son dönemde birde Samsung Türkiye garantisi yazanlar var. Samsung'un sitesine girdiğinizde TV ler için yetkili tek dağıtıcı Anadolu El. gösterilmiş ve o firmanın sitesinde de il il bayiler açıklanmış ve Samsung Türkiye garantisi diyen firmaların adı bunların her ikisindede geçmiyor.

Acaba paralel ithatalat ile getirip kelime oyunuyla mı satış yapmaya çalışıyorlar yoksa resmen açıklanmayan bir durum mu söz konusu bu konuda net bilgisi olan varsa lütfen açıklayabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Joe -- 2 Ocak 2011; 2:48:31 >
  • anadolu el. samsung distribütörlüğünden çekildi diye biliyorum ama.. belki ondandır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

s panel olduğunu nerden anlıyorsunuz? bilgi veirr misiniz?

tv nin sağ tarafında ufak bir etiket yapışıktır, en alt satırında yazar SQ veya AA olduğu..
  • Yenibosnada eskidjiden samsung40c650 aldım,yaklaşık 4 ay oldu zerre kadar sorun yaşamadım üstelik çok memnunum siyah rengi çok iyi diger lcd lere göre ciddi anlamda güzel 4 ay önce aldıgım fiyat 1550 12 ay taksitle , konu ile alakası yok lakin kullanmam gereken görüntü modunu hangi degerlere göre ayarlamamız gerekiyor ?
  • gold'dan 2399 12 taksite aldım. Bilginize...
  • mediamrkt de peşin fiyatına(1699) world e 10 ay taksit yapıyorlar vade farksız bn ordan almayı düşünüyorum.baya bi araştırma yaptım burdan daha karlısı yok bnce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdmdmbek

mediamrkt de peşin fiyatına(1699) world e 10 ay taksit yapıyorlar vade farksız bn ordan almayı düşünüyorum.baya bi araştırma yaptım burdan daha karlısı yok bnce.

Dediğim gibi ben eskidjiden aldım 2. katda samsung satan bayagı büyük bir yerden almıştım garantili 1600 dü en son taksitli fiyatı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaşaR istanbul

quote:

mediamrkt de peşin fiyatına(1699) world e 10 ay taksit yapıyorlar vade farksız bn ordan almayı düşünüyorum.baya bi araştırma yaptım burdan daha karlısı yok bnce.

Dediğim gibi ben eskidjiden aldım 2. katda samsung satan bayagı büyük bir yerden almıştım garantili 1600 dü en son taksitli fiyatı .

geçen hafta medya markt'ta 1799 TL idi, şuan 1550 TL civarına bonus'a 8 ve üstü taksit yapan bir yer bulursam ben de anında alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeVaLi7

quote:

Orijinalden alıntı: YaşaR istanbul

quote:

geçen hafta medya markt'ta 1799 TL idi, şuan 1550 TL civarına bonus'a 8 ve üstü taksit yapan bir yer bulursam ben de anında alacağım..

MM de 1550 lira demişsin arkadaşım. nerde bunun linki. yosa marketemi gittin. yollarmısın acaba?

• Evet bende birazdan bu TV yi almayı düşünüyorum. Media Markt telefon ile fiyat vermiyor. Fiyatı bu gün kaç liradır bilen varmı?
  • Bu tv için Vatan bilgisayar indirimini bekleyin derim bir süre sıcak fırsatları takip etmeniz yeterli, 1459tl ye kadar indmişti bu tv ben de 1630tl ye geldiği zamanki kampanyadan almıştım, dediğim gibi vatanı bekleyin 1500tl civarına rahat alırsınız.
  • Arkadaşlar bu tv şuan Vatan Bilgisayar da 1459 tl world karta.Vatan Bilgisayarın internetten alışverişi nasıldır sorun çıkar mı sizce eksisozluk te pek olumlu yorumlar yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist_16 -- 31 Ocak 2011; 12:49:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.