Şimdi Ara

Samsung 40c650 Nereden almalı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün Vatan'da %25 indirim var, 40c650 de 1900'lerden 1460'lara düşmüş, ben bugün oradan alacağım - üstelik samsung'un kendi garantisi, bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeVaLi7

Arkadaşlar, bugün Vatan'da %25 indirim var, 40c650 de 1900'lerden 1460'lara düşmüş, ben bugün oradan alacağım - üstelik samsung'un kendi garantisi, bilginize...

Kesinlikle paralel ithalat diye biliyorum Vatanda.Ama yinede bir araştırın.Samsung bayisi kendisi diyor imkansız o fiyata satamazlar Samsung garantili ürünü diye
  • beni daha cok paneli ilgilendiriyor şu an. Varmı bi bilgisi olana arkadaşlar?
  • bursa vatanda cn panel mevcut almak isteyenlerin bilgisine..
  • Arkadaşlar ben az önce Vatan'dan Samsung 40c650'yi 1.459 TL'ye 5 taksitle aldım. Samsung servisinin kartını verdiler, yarın gelip kuracaklar. paralel ithalat değilmiş, doğrudan samsung türkiye garantisinde - kurulumu da onlar yapıyorlar.. umarım hayrını görürüm, alan arkadaşlara da hayırlı olsun
  • quote:

Arkadaşlar ben az önce Vatan'dan Samsung 40c650'yi 1.459 TL'ye 5 taksitle aldım. Samsung servisinin kartını verdiler, yarın gelip kuracaklar. paralel ithalat değilmiş, doğrudan samsung türkiye garantisinde - kurulumu da onlar yapıyorlar.. umarım hayrını görürüm, alan arkadaşlara da hayırlı olsun

hocam paneli hakkında bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kışkırtır

quote:

Arkadaşlar ben az önce Vatan'dan Samsung 40c650'yi 1.459 TL'ye 5 taksitle aldım. Samsung servisinin kartını verdiler, yarın gelip kuracaklar. paralel ithalat değilmiş, doğrudan samsung türkiye garantisinde - kurulumu da onlar yapıyorlar.. umarım hayrını görürüm, alan arkadaşlara da hayırlı olsun

hocam paneli hakkında bilgi verebilir misin?

henüz gelmedi tv - kardeşime gidip almasını söyledim gece getirecek - yarın da Samsung'dan gelip kuracaklar - ancak yarın cevaplayabilirim sorunu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Arkadaşlar, bugün Vatan'da %25 indirim var, 40c650 de 1900'lerden 1460'lara düşmüş, ben bugün oradan alacağım - üstelik samsung'un kendi garantisi, bilginize...

Kesinlikle paralel ithalat diye biliyorum Vatanda.Ama yinede bir araştırın.Samsung bayisi kendisi diyor imkansız o fiyata satamazlar Samsung garantili ürünü diye

Dostum ben aldım - orjinal garantili - hatta yarın gelip kuracaklar. bilgine

• quote:

Orijinalden alıntı: gurtek61

Evet bende birazdan bu TV yi almayı düşünüyorum. Media Markt telefon ile fiyat vermiyor. Fiyatı bu gün kaç liradır bilen varmı?

Dostum sen aldın mı tv'yi ve aldıysan kaça aldın paylaşır mısın?
  • adana vatana gittim baktım CN cok düşündüm almadım. Bilemiyorummmm tam bir muamma
  • bugün vatanda fiyatlar tekrar yükseldi kampanya bir günlükmüş dün alanlar karlı çıktı
  • beyler dün aksam bende tesadüfen karşılaştım ve forumu son bir haftadır incelemeye fırsatım bile pek olmamışken 291TLx5 ay aldık.
    SQ panel.. ve orjinal samsung garantili.. bir iki saate servis gelip kuracak... diger c650lere de hayırlı olsun.
    ilk 100-200 saat ayarları gereklimiydi ? basit bir acıklaması varsa bilgilendirebilirmisiniz,
    herkese iyi gunler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n

beyler dün aksam bende tesadüfen karşılaştım ve forumu son bir haftadır incelemeye fırsatım bile pek olmamışken 291TLx5 ay aldık.
    SQ panel.. ve orjinal samsung garantili.. bir iki saate servis gelip kuracak... diger c650lere de hayırlı olsun.
    ilk 100-200 saat ayarları gereklimiydi ? basit bir acıklaması varsa bilgilendirebilirmisiniz,
    herkese iyi gunler.

NERDEN ALDIN HOCAM ,HAYIRLI OLSUN
  • quote:

beyler dün aksam bende tesadüfen karşılaştım ve forumu son bir haftadır incelemeye fırsatım bile pek olmamışken 291TLx5 ay aldık.
    herkese iyi gunler.

hayırlı olsun güle güle kullanın lcd de 100 - 200 saat diye birşey yoktur zevkinize göre ayar yapıp kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

quote:

herkese iyi gunler.

hayırlı olsun güle güle kullanın lcd de 100 - 200 saat diye birşey yoktur zevkinize göre ayar yapıp kullanın

Eywallah beyler saolun..
    vatan bilgisayar ın gunluk bir indirimi soz konusuydu, ordan aldım bakalım. dun gece ilk seyiri yaptık gayet hos, olmayanlara da kısmet olur ins. 4
    cok farklı mı bılmıyorum ama hosuma gıtmeyen bır sey sozkonusu.. ben sq dıye almıstım, CN panel cıktı... :s hoş bu saatten sonra cok ta bır manası yok , hayırlısı...

• Kesinlikle bir kere Teknosadan almamalı. Adamlar mağazada Sq panel gösteriyor. Eve Cn panel gönderiyorlar. Böyle bir satıcılık mantığı yok. Bu resmen insanı enayi yerine koymaya çalışmaktır.Bu mesajı servisi gönderdikten sonra yazıyorum. Vatan bilgisayar açıkça söylüyor Cn panelden başka mal yok diye helal olsun hafta başları bir günlüğüne % 20 - % 25 indirimler yapıyorlar.. Media markt fiyatı yüksek tutuyor ve ondaki TVler gerçekten kaliteli gittim gördüm. Darty'de bir diğer seçenek. Onda da fiyatlar yüksek. Son olarakta Electro World mağazaları düşünülebilir. Fiyat politikaları Media Markt ile aynı. Şimdi niye özellikle bu mağazaları söyledim. Çünki bu mağazalar dışında bu malı Türkiyede Samsung garantili satan yok. Bimeks dahil bütün firmaların sattığı mallar paralel ithalattır. Buna dikkat edelim. İnternet sitelerinden de bir kaç tanesi hariç tamamı paralel ithalattır. Samsung bayisine gittim ismi önemli değil. Satıcı garantiyi kimin verdiğini sorduğumda mırın kırın etti. Yok artık ya dedim kendi kendime.
    Neyse kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurtek61 -- 2 Şubat 2011; 21:00:50 >

• mediamarktteki 40" panel SQ01 dir 46" ise AA bilgilerinize....
  • Arkadaşlar ,

Başka başlıklarda aynı panel tipi konusu konuşuluyor. Ama hala panel piyangosunun ne anlama geldiği düşünülmeden yorumlar yapılıyor.

Eğer siz bir piyango bayisinden bilet alacak olursanız ikramiye çıkması kesin olan bilet alabiliyor musunuz?

Kapalı kutu içindeki tvde hangi panel takılı olduğunu kim bilebilir? Şu firmada SQ panel olan tv satılıyor , diğerinde CN panel vardır şeklindeki tüm ifadeler yanlıştır. Samsung karışık halde diğer panel üreticilerinden aldığı panelleri de kullanarak tv üretiyor. İllaki birileri SQ panel aldığına göre , diğerleri de AA ve CN panel de satın alacaklardır. Bu kaçınılmazdır. Bu tvlerin yapıldığı yerin Slovakya veya Macaristan olması da değiştirmez. Sonuçta samsung montaj için hangi paneli göndermişse tvye onu takarlar.

Forumda bu panel işinden anlayan ve bir panel bakımca " Hmm bunda AA panel kullanılmış , bunda CN ,diğerinde SQ panel var." diyebilecek kaç kişi var? Birileri kuyuya taş attı ve artık içinden çıkılmaz hale geldi. Hatta bazı firmalar tvnin yan tarafındaki etiketi söküyor. Zaten işler bu şekilde giderse Samsung da iler bu tip bir çözüme başvuracaktır.

Tvnin yan tarafında yazan kodların da tvnin panelini gösterdiği kesin değildir. Bunu öğrenmenin tek yolu tvnin kasasını açmak veya havalandırma ızgarasından fener tutup panel üzerindeki üretici etiketindeki koda bakmaktır. Eğer çok anlayan birisi varsa DSLR kaliteki fotoğraf makinası ve makro lens ile tvdeki piksel diziliminin fotosuna bakabilir ve buradan anlar.

SQ diye geçen samsung üretimi paneller de 2 tiptir. İlk seri olanında sorunlar vardı. Bu ilk seri de SQ01 , SQ 02 , .... değildir. Sq panel ararken sorunlu tipine denk gelebilirsiniz. Eğer boşuna hayatı kendinize zehir etmek istiyorsanız uğraşın ama bu işin kesin çözümü yok. Sadece C750 de samsung panel kullanılıyor ve yüzde yüz SQ panel çıkacaktır ve C650den her konuda daha kalitelidir. 46" samsunglarda da sadece SQ ve AA panel vardır , CN yoktur.

Yaşı büyük olanlarınız hatırlayacaktır. 80 li yıllarda ülkemize yabancı sigara girmesi yasaktı. O zaman yaygın olarak içilen sadece Maltepe ve Samsun sigaraları vardı. Büyüklerimiz bizi bakkala sigara almaya gönderince Samsun sigaraların filtre kağıdı koyu sarı-turuncu olanını aldırılardı. Paket üzerindeki ambalajdaki tonlar , baskılar , sayı- seri grupları hakkında da bu tür efsaneler vardı . Güya içimi daha iyi oluyormuş , kaldi ki Samsunun en iyisi bile ne kadar iyi bir sigardır o da ayrı konu. Bu panel konusu da aynı buna benziyor

• samsung televizyon ve samsun sigara
    ..
    karşılaştırma hoş.
  • Dün aldım bu televizyonu.Önce Vatana gidecektim 1650Tl ye almak için.Bu panel yazısını okuyunca Medya markten 1800 tl yazan ürünü vatanın fiyatını gösterip ,pazarlıkla 1640 tl ye aldım 6 taksit.Panel sq.(kenarında yazıyor doğrumudur bilmem?)Bu 4. lcd tv deneyimim oluyor tek kelime ile harika.wdlive medya playerimin oynatamadığı formatları oynatması garibime gitti doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.