Selamlar arkadaşlar;Uzun araştırmadan sonra lg 55la860v tvyi aldım.alalı yaklaşık bir hafta oldu.bu gün güncelleme yazısı çıktı.güncelleme ne demek yapmam gerekirmi,yardımcı olabilirmisiniz
Sayın Bozo,
Güncelleme demek, her üreticinin, cihazlarında olabilecek bazı yazılım hatalarının düzeltilmesi amacıyla çıkarttığı yazılım programı demektir.Her üretici, kendi ürünü olan cihazların kapasitelerine ve yapabilirliklerine göre farklı farklı güncelleme yöntemi önerebilir..Kimi doğrudan tv nin internet üzerinden güncellenmesini sağlayabiliyorken kimi yazılımın önce pc den indirilip sonra bir flash yardımıyla güncellenmesini öneriyor olabilir.Bu nedenle mutlaka ürünün kullanım kılavuzunu en az bir kere okumak gerekir diye düşünüyorum..
NOT : İyi niyetle çıkarılan bir güncelleme bazı yerleri düzeltirken bazı sizin için çok önemli olabilecek yerlerde yeni hatalara sebebiyet veriyor olabilir..Bu nedenle BENCE LG nin kendi başlığı altında paylaşılanları takip etmelisiniz..Çünkü orada hemen hemen her türlü sorun ve sorunun olası çözümleri kullanıcılar tarafından paylaşılıyor olmalı..Bu nedenle bu türden aslında geneli ilgilendiren konularda bağımsız bir başlık açmak yerine sorununuzu oralarda paylaşırsanız sorularınıza daha çok cevap alırsınız diye düşünüyorum.. Cihazınızı iyi günlerde kullanmanız dileği ile..
alahan1963 öncelikle teşekkür ederim.Bu tv yi uzun araştırmalardan sonra 4399 TL ye aldım.Yanlış bi şey yapmak istemiyorum.o yüzden böyle bir konu açtım.yorumun için ayrıca teşekkür ederim.Kılavuzdada güncellemeyle ilgili bir şey bulamadım.saygılar
Hayrılı olsun tv niz nerden aldığınızı ve yorumlarınızı yazrsanız memnun oluruz ayrıca resim atarsanız inceleme fırsatımız olur bende bu tv yi lmya çalışıyorum ama fiyat 4000 civarlrına gerilemeli
Teknosadan aldım hocam.4499 TL idi indirim istedim 100 TL indirim geldi.+65 TL de turuncu kart puanı aldım.hennüz kullanmadım.resimlerini müsait bi zamnda atarım.55la860v modeli. TV bana 4339 tl ye geldi.
Objektif inceleme ve yorumlarınızı 4 gözle bekliyoruz bu tv ye çok yakınım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme