Şimdi Ara

LG 55LA965v UHD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pazartesi eve gelip kuracaklar
    bimeks ten 3465.80 tl ye aldım
    önce vatan da gördüm 3999 tl ye sonra bimekste çok daha uygun görünce dayanamadım aldım
  • nozdoner75 N kullanıcısına yanıt
    teşhir mi aldınız.Bende gördüm ama teşhir dışında yoktu.
  • evet teşhir ama çok yakında açmışlar
    tv tertemizdi ve fiyat çok uygundu o nedenle dayanamayıp aldım
    1-2 aydır 55" tv lere bakıyorum 2500 tl civarlarına indi ama en düşük seviyeler
    samsung ve lg nin 7 serileri ise 4000 tl civarlarında idi
    bu lg 9 serisi 1000 hz ve 4k olunca fiyatta 3465 olunca dayanamadım

tv ile ilgili tespitlerim:
    bende 3 yıldır samsung 46d7000 kullanıyorum ve oldukça memnundum
    aslında samsung almayı düşünüyordum ama fiyat olarak çok uygun denk geldiği için bu lg yi aldım
    televizyon gerçekten çok güzel
    ses oldukça iyi
    görüntü de çok iyi
    yalnız gündüz oda gün ışığı kuvvetli geldiğinde siyah seviyesi samsung a göre biraz düşük gibi
    yani siyahlar tam istediğim kadar koyu değil, samsung da daha belirgin idi
    ama genel olarak çok memnun kaldım
    işlemcisi de oldukça kuvvetli, 2 tane 2 TB hdd taktım oldukça dolu ama sorunsuz tüm filmleri gördü
    3 tane usb girişi var bir tanesi usb 3.0
    samsung a 2 tb 2.5" hdd taktığımda bazen sorun yaşıyorum
    ama bu lg de hiç sorun yaşamadım

3D lerde ilginç bir tespitim var
    samsung bir çok 3D filmde derinliği göremiyordum bende 100 üzerinde 3D film var
    avatar ve kung fu panda 2 filmleri samsung da 3D olarak muhteşem bir görüntü ve 3D var
    ve elimdeki 100 filmden ancak 10 civarında film de 3D yi yoğun olarak hissedebildim
    bu lg pasif yani pilsiz gözlük kullanıyor
    samsung da derinliği hissedemediğim filmler bu lg de oldukça iyi yani çok daha iyi
    samsung da derinliği iyi olan özellikle avatar ve kung fu panda 2 ve yaklaşık 10 filmde ise lg gözü biraz rahatsız edici ve samsung daki o muhteşem 3d mevcut değil
    ama yine de filmlerin çoğu lg demsung a göre çok daha iyi ve gözü yormadan gösteriyor
    akıllı kumanda yı ben önceden de görmüş ve sevmemiştim, bence kullanışlı değil
    Allah tan bende önceden bir LG tv kumandası vardı ve onu kullanabiliyorum

• arkadaşlar bende 55LA965V yi 3.999 Tl alacagım ancak sorum şu ; 3 ay içerisinde bunun daha üst modellerinde cok büyük indirim olur mu? araştırdığım kadarıyla stoklar tükeniyor bu tvde.. sona kalıp donmak istemiyorum.. cevaplarınızı bekliyorum.. birde bu tv yi kullanan arkadas varsa fotograf inceleme video vs. gibi şeyler eklerse en azından bilgi sahibi olmus oluruz..
  • 55la965v hdmi girişleri 2.0 mı yoksa 1.4 mü ? 1.4 ise 2.0 a yükseltilebiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersber

55la965v hdmi girişleri 2.0 mı yoksa 1.4 mü ? 1.4 ise 2.0 a yükseltilebiliyor mu ?

şu an 1.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar bende 55LA965V yi 3.999 Tl alacagım ancak sorum şu ; 3 ay içerisinde bunun daha üst modellerinde cok büyük indirim olur mu? araştırdığım kadarıyla stoklar tükeniyor bu tvde.. sona kalıp donmak istemiyorum.. cevaplarınızı bekliyorum.. birde bu tv yi kullanan arkadas varsa fotograf inceleme video vs. gibi şeyler eklerse en azından bilgi sahibi olmus oluruz..

Arkadaşım bu fiyata nerede buldunuz?
    Dün Teknosada 4.999 TL idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

quote:

arkadaşlar bende 55LA965V yi 3.999 Tl alacagım ancak sorum şu ; 3 ay içerisinde bunun daha üst modellerinde cok büyük indirim olur mu? araştırdığım kadarıyla stoklar tükeniyor bu tvde.. sona kalıp donmak istemiyorum.. cevaplarınızı bekliyorum.. birde bu tv yi kullanan arkadas varsa fotograf inceleme video vs. gibi şeyler eklerse en azından bilgi sahibi olmus oluruz..

Arkadaşım bu fiyata nerede buldunuz?
    Dün Teknosada 4.999 TL idi.

bugün son arkadaşım almanı tavsiye ederim gittim bizzat denedim gayet başarılı kendini farkettiren bi makina.. ses sistemi gercekten şaşırtıcı cok temiz ses ve bassı var :) görüntüde hiç bir sıkıntı yok..3d olsun 4k video olsun sd yayınlar olsun gayet başarılı..TRU-ULTRA HD ENGINE özelliğini aktif ettiğinde sd yayınlarda cok cok temiz cıkıyor..düşünmeden aldım valla bekliyorum yarın kurulumu yapılacak ilk deneyimlerimi burada paylaşacağım..2014 model 55'' 4K tvler cok ucuk rakamlarda 10 binlaradan başlıyor ki cokta farklı kasa görüntü yok bence denedim coğunu..BUGÜN KAMPANYA SON BENDEN SÖYLEMESİ ARKADAŞLAR vatanda ve teknosada son ürünler artık hatta teknosada 1-2 tane kapalı kutu var diğerleri teşhir ürünü.. vatanda isi 5-6 adet kalan onlarda bugün biter bana kalırsa.. Fiyat 3,999.00 TL..

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

55la965v hdmi girişleri 2.0 mı yoksa 1.4 mü ? 1.4 ise 2.0 a yükseltilebiliyor mu ?

şu an 1.4

aynen usta ama 19 pin hdmi kabloyla 2.0 performansı alınabiliyormus ki bu özellik 3840x2160 olan yayınlarda farkediliyor..o yayınlarda kac sene sonra cıkar bilinmez.. güncellemeside gelecekmiş uyumluymus ama bakalım inş. sıkıntı olmaz :) dünya kupası finalı 4k olucakmıs heyecanla bekliyorum o günü =) fotograf ve video paylaşıcam tv geldiğinde ben denedim baya herseyini bırkaladım acıkcası.. kafama yattı aldım.. tavsiyemdir....
  • ekranı diğer markalara göre farklı.. samsung philips mesela baktıgın zaman magazada canlı duruyo ama ekranların üzerinde koruma maddesi yok lg de farklı dayanıklı bi tabaka var.. beyaz dengesi siyah dengesi ayarlarını yaptıgınızda aynı parlaklıga ulasıyor ki zaten o kadar parlak ekran uzun süre izlenemez diye düşünüyorum ( benim gibi ışık alerjisi olan kişiler örnek :) uzaklık olarak 2,5 mt den izledim hiçte bir sıkıntı yasamadım gayet netti.. kasası cok şık ve canlı.. he bi de 13 binliraya SAMSUNG 65HU8500 UHD CURVED TV vardı bittim abi buna :D ama tabi o kadar para vermem tv için 4k ultra hd için bence en uygunu 55la965v

• ersber kullanıcısına yanıt
    TRU-ULTRA HD ENGINE özelliği diye bir seçenek bulamadım menüde.Oraya nereden giriyoruz. Ayrıca dünya kupası finali 4k kameralar ile çekilecek ama canlı yayinlanmayacak diye biliyorum.Daha sonra 4k tanitimlarinda kullanilacakmis diye okumuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

TRU-ULTRA HD ENGINE özelliği diye bir seçenek bulamadım menüde.Oraya nereden giriyoruz. Ayrıca dünya kupası finali 4k kameralar ile çekilecek ama canlı yayinlanmayacak diye biliyorum.Daha sonra 4k tanitimlarinda kullanilacakmis diye okumuştum

THD gibi bişi yazıyodu sanırım görüntü ayarları kısmında biraz kurcalarsan bulabilirsin arkadaşım.. tv elime gectiğinde tam detaylı söyleyebilirim nerede oldugunu fakat 1 gün beklemelisin :)
  • Arkadaşlar sizin tavsiyeniz nedir.Samsung 55H7000 mi yoksa LG 55LA965v 4k mı.tamam birisi fhd diğeri 4k ama yinede samsungun bazı özellikleri lg yi aşıyor.Özellikle harddiskten film açma konusunda samsung çok iyi.neredeyse bütün formatları açmakta.LG de aynı şekildemi.Ben zaten sürekli fhd filmler,xbo,ps oynayan biriyim.Bu yüzden tv benim için önemli.Tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darağacı

Arkadaşlar sizin tavsiyeniz nedir.Samsung 55H7000 mi yoksa LG 55LA965v 4k mı.tamam birisi fhd diğeri 4k ama yinede samsungun bazı özellikleri lg yi aşıyor.Özellikle harddiskten film açma konusunda samsung çok iyi.neredeyse bütün formatları açmakta.LG de aynı şekildemi.Ben zaten sürekli fhd filmler,xbo,ps oynayan biriyim.Bu yüzden tv benim için önemli.Tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkürler...

yaklaşık bir haftadır 55f8000 kullanıyorum ve çok menunum. 55h7000'i de mağazada gördüm çok güzel bir tv renkler çok canlı ve parlak.tabiki seçeneklerden bir fhd diğeri uhd kararı siz vermelisiniz.
    bence uhd'ye geçene kadar bir 2-3 yıl geçer o zamana kadar fhd gayet yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: darağacı

Arkadaşlar sizin tavsiyeniz nedir.Samsung 55H7000 mi yoksa LG 55LA965v 4k mı.tamam birisi fhd diğeri 4k ama yinede samsungun bazı özellikleri lg yi aşıyor.Özellikle harddiskten film açma konusunda samsung çok iyi.neredeyse bütün formatları açmakta.LG de aynı şekildemi.Ben zaten sürekli fhd filmler,xbo,ps oynayan biriyim.Bu yüzden tv benim için önemli.Tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkürler...

Samsungun LG yi aşan özellikleri neler bir sıralarmısın?
    Bendeki LG 1 Terabayt HD yi açıp içindeki 3D-4K çözünürlüklü tüm formatları okuyor.
    Türkçe karakterli altyazıları istediğin büyüklük,renk ve pozisyonda sorunsuz gösteriyor.

Samsunglar aktif 3D ye sahipler. yani gözlükler pilli ve tanesi 100 TL civarında.
    Her şeyi denk olsa bile sırf bu yüzden Samsung almam.

• Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Samsung 55H7000 aldım.cumartesi geliyor televizyon.Geldiğinde sizlere görüşlerimi yazacam
  • Selam arkadaşlar,
    Ben de 3 gün önce 3999 TL'ye 55LA965V aldım. Cihaz oldukça güzel. Vatan Bilgisayar'dan teşhir için getirilmiş ancak hiç açılmamış bir cihaz denk geldi kaçırmak istemedim. LG'nin digiturk kampanyası da devam ediyor. Halihazırda üye olduğum için 360 TL de oradan kar etmiş olacağım.
    Yalnız bu televizyonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Cihazın teknik özeliklerinde 1000 Hz yazıyor. Ancak akıllı kumandanın mouse imlecini ekranın üst tarafına getirdiğimde 16/9 50Hz yazıyor. Bunu nasıl değiştirebiliyoruz? Kurcaladım, kullanma klavuzunu da inceledim ama bulamadım. Ayar yapılamıyor da yayın ne ise onu mu gösteriyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Ben de aldım ve memnunum hatta yeni bir sayfa açıp inceleme yapayım diyorum :)
  • LG 55la970v
    serisi ile arasında pek fark yok gibi
    ben teshır urunu 3500 buldum almadım hala
    sormak istedigim dıgıtal karasal yayın varmı bunda
    saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarya vatanda 3500 tl teşhir ürünü var.. Bende terettüt etim almadım. !!
    - Kaç saat kullanıldığı bilinmiyor..!!
    -İade veya servisten geri dönüp dönmediği belli değil.!
    -TV ayaklarında bariz çizikler var hor kullanılmış gibi !!

geçen haftada sakarya teknosada 970v vardı.. oda 3500 tl idi.. 200 tl indirim çeki de vardı sanki.. ama teşhir olması hep sorun benim için..

Sadece mağazada açılıp kullanıldığını bilsem gene bir nebze kabul ederim de, servisden veya iade olmuşsa yedik kaz..., çalışanlar kullanımı hakkında garanti veriyor ama nereye kadar güvenilir bu devirde sözlere.. !!
    !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.