Şimdi Ara

LG 55LA965v UHD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nozdoner75

evet teşhir ama çok yakında açmışlar
    tv tertemizdi ve fiyat çok uygundu o nedenle dayanamayıp aldım
    1-2 aydır 55" tv lere bakıyorum 2500 tl civarlarına indi ama en düşük seviyeler
    samsung ve lg nin 7 serileri ise 4000 tl civarlarında idi
    bu lg 9 serisi 1000 hz ve 4k olunca fiyatta 3465 olunca dayanamadım

tv ile ilgili tespitlerim:
    bende 3 yıldır samsung 46d7000 kullanıyorum ve oldukça memnundum
    aslında samsung almayı düşünüyordum ama fiyat olarak çok uygun denk geldiği için bu lg yi aldım
    televizyon gerçekten çok güzel
    ses oldukça iyi
    görüntü de çok iyi
    yalnız gündüz oda gün ışığı kuvvetli geldiğinde siyah seviyesi samsung a göre biraz düşük gibi
    yani siyahlar tam istediğim kadar koyu değil, samsung da daha belirgin idi
    ama genel olarak çok memnun kaldım
    işlemcisi de oldukça kuvvetli, 2 tane 2 TB hdd taktım oldukça dolu ama sorunsuz tüm filmleri gördü
    3 tane usb girişi var bir tanesi usb 3.0
    samsung a 2 tb 2.5" hdd taktığımda bazen sorun yaşıyorum
    ama bu lg de hiç sorun yaşamadım

3D lerde ilginç bir tespitim var
    samsung bir çok 3D filmde derinliği göremiyordum bende 100 üzerinde 3D film var
    avatar ve kung fu panda 2 filmleri samsung da 3D olarak muhteşem bir görüntü ve 3D var
    ve elimdeki 100 filmden ancak 10 civarında film de 3D yi yoğun olarak hissedebildim
    bu lg pasif yani pilsiz gözlük kullanıyor
    samsung da derinliği hissedemediğim filmler bu lg de oldukça iyi yani çok daha iyi
    samsung da derinliği iyi olan özellikle avatar ve kung fu panda 2 ve yaklaşık 10 filmde ise lg gözü biraz rahatsız edici ve samsung daki o muhteşem 3d mevcut değil
    ama yine de filmlerin çoğu lg demsung a göre çok daha iyi ve gözü yormadan gösteriyor
    akıllı kumanda yı ben önceden de görmüş ve sevmemiştim, bence kullanışlı değil
    Allah tan bende önceden bir LG tv kumandası vardı ve onu kullanabiliyorum

Merhaba Arkadaşım bende lg 55la970v bu TV den almayı düşünüyorumda,
    2 adet 4TB ve 2adet 3TB harici disklerim var, acaba bu TV 3 ve 4TB diskleri açıyormu, içerisinde bluray mkv filmlerim var,
    3TB ve 4TB desteğini bilen varsa paylaşabilir yardımcı olabilirmi acaba, emin olamadım. saygılar

• arkadaşlar bu tv de 4k trt yayınını izleyebilen var mı ? ben izleyemiyorum güncellemelerde yapılı. ama sadece ses geliyor.. konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Bende teledünya var uydu kullanmıyorum hatta tv arkasına modül takıp izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersber kullanıcısına yanıt
    maalesef içindeki uydu alıcı desteklemiyor, 4K/60p Codek desteği yokmuş.Ancak harici 4k uydu alıcı ile izleyebilirsin
  • hkas kullanıcısına yanıt
    Hvec 265 60p olan 4k uydu alicisi var mi ki piyasada ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 4 Pro ile 4K görüntü alamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.