Şimdi Ara

LG 55LB670V Vertical Banding Sorunu ! (Video) [İade Süreci - Tamamlandı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Orjinali olan fotograf Sony Fit E markalı laptop umun monitöründen. TV çalışır konumda
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    görüntüler ekranda yatay kaydıgında en ufacık bir hareket olsun tüm ekranda boydan boya siyah şeritler oluşuyor . Renk tonları farklılıklarıda cabası. Resimde herşey açık. Video da da.
  • izahatlar icin
    cok uzuculer anlasilan o ki gercekler
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    asla hiç bulaşmayın LG ye . Eger 55 inçlik bir tv düşünüyosanız şuan daha yeni alıp kullandığım ve hallice memnun kaldığım 55PFS8109 u gönül rahatlığıyla önerebilirim. 2014 model LCD lerde panel aydınlatma siteminden dolayı kaynaklanan ışık sızmasını phlipste de olmasına ragmen YAZILIM ile adamlar çözmüşler. Lg gibi paneller böyle doğaldır diyip geçiştirmemişler. Siyahlar simsiyh beyazlar bembeyaz. Bir tekno markete gidip bakmanızı öneririm. İlk bakışta panel kalitesini göreceksiniz.
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam 1 yıl geçmiş fakat sormak istedim benim Philips 49pus6501 de sizdeki bu görüntünün aynısı var fakat ben geç fark ettim alalı 1 ay oldu maç esnasında acayip sinir bozucu
    Nasıl bir yol izleyebilirim acaba n11 den aldım tv yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahlar denildiği zaman siyah zati resimdeki siyahdır,örnek:filmde adam siyah ceket giyiyor o ceket rengi koyu gri değil siyaysa ok.. ışık sızması bütün ledlerde var yani olmayan yok, karanlık ortamda kanal değiştirirken ekran kendini kapanır gibi siyah beklemesin kimse OLED paneller bunu yapıyor,LG de karanlık ortamda ekran koyu gri, samsunglarda laciverttir ,resimdeki siyahlar ile panelin siyah seviyesini ölçmemek gerek ,sonuçta bütün led panellerde led aydınlatma ampüller sürekli açık, samsung super amoled ekran telefon kullananlar s serisi yada note serisi, ekranın karanlık ortamda kalitesini bilir her pixsel kendi ışığını yakar siyah ekranda ışık yanmaz oled tv'ler bu yüzden raflarda yerini alıcak, o yüzden takılmayın dostlar yada rgb led şerit yapın odanıza ambiyans olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 10 Ekim 2016; 18:42:13 >

• günaydın arkadaşlar ben de yaklaşık iki hafta önce lg 43uh610v tv aldım. tv çok güzel gayet iyi.fakat tv de vertical banding var maç izlerken keyif alamıyorum siyah gölgeye bakmaktan. ayrıca benim tv de kırmızı,yeşil,turuncu gibi resimleri açtığımda ekranda dikey kalın gölgelenmneler var.lg yi arıyorum gece bunlar normal led tvlerde arkada led lamba olur o yüzden onlar parlar diyor fakat aynı resimler lamba açıkken ve güzdüz de gözüküyor. Ne yapmam lazım arkadaşlar lg ikna olmuyor bakmaya tenezzül bile etmiyor. LG 55LB670V Vertical Banding Sorunu ! (Video) [İade Süreci - Tamamlandı]

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.