Şimdi Ara

LG 55LB670V Vertical Banding Sorunu ! (Video) [İade Süreci - Tamamlandı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜRÜN İADE EDİLMİŞ VE TUTAR HESABA YATMIŞTIR. Kliksa - Ups arası iletişim sıkıntısı var gerisi gayet güzeldi. Tabi yaklaşık olarak 20 kere hem kargoyu hemde kliksayı aradım o ayrı... LG den uzak durun arkadaşlar Philips 55PFS8109 alacağım.

Kimse almasın bu modeli. İade sürecini başlattım Kliksadan almıştım gün gün herkesi bilgilendiricem.

17/03 09:25 te UPS kargoyu arayıp Kurye Talep ettim. Kliksa İade kodunu verdim Gün İçerisinde Kurye gelip alacakmış.

17/03 15:30 UPS kargoyu arayıp Kuryenin neden gelmediğini sordum Aldığım yanıt : Teknosa yı aradık ürün iadesine onay verirlerse kuryeyi gönderecegiz dediler (Kliksa=Teknoas)

17/03 15:40 Kliksa Müşteri hizmetlerini arayıp Müşteri temsilcisine bağlandım. Kargo nun bana vermiş olduğu bilgiyi söyledim kız şaşırdı ilk böylemi söylediler diye ne zaman dediler bir daha teyit etti. Vermiş olduğunuz bilgiyle ilgili araştırma yapıp size geri dönecegiz dediler.Beklemedeyim...

17/03 16:30 UPS kargoyu tekrar aradım hala onay çıkmadığını onay çıkınca kuryeyi yollayacaklarını söylediler.

17/03 16:40 Kliksayı aradım durumu belirttim.Bu sefer bir bey çıktı. Dedikleri kısaca şöyle; durumunuz ile ilgili bir bildirim yaptık sizi 48 saat içinde bilgilendireceğiz.Ek olarak biz onaylamasını yaptık ama her halukarda Kargo sizden almak zorunda böyle dememeli dedi. Biz sorunu en kısa sürede çözüm size geri dönüş yapacağız dedi. Bir katakulle dönüyor ama hadi hayırlısı.

Bu günü böylelikle atlatmış oldular arkadaşlar. Bakalım yarına ne olucak....Gelişmeleri elimden geldiğince kısa sürede paylaşacağım. Alışveriş yapacak arkadaşlara iade sürecinde referans olurum umarım.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni bir gün ve daha olumlu cevaplar...

18/03 11:11 UPS kargoyu aradım artık kadınla ahbap olduk zaten direk naber nasılsın gibi bir girişle girilecek az kaldı. Tekrar aynı cevap Teknosa dan herhangi bir geri dönüş yapılmamıştır. Onay verilmeden alamıyoruz dedi.Bunun üzerine Kliksayı aradım.

18/03 11:23 Kliksadaki bayan daha ılımlıydı bana fakat çarptırılan şeyler var direkt anlatayım: UPS kargonun 11:05 te kliksaya mesaj attıgı ve ürünün iade listesine eklendigi bildirilmiş.! [Ben 17/03 09:20 de kurye istemiştim] Bende daha 10 dk önce aradım dediğimde iletişimde bir sorun olabileceğini ve onların benim bögeye sevkiyatının ne zaman aralıgında ise benide o zaman aralıgına atabileceklerini dile getirdi ve bundan sonra UPS kargoyu aramamamı direkt kliksa ile iletişime geçmem gerektiğini çünkü daha sağlıklı bilgiler verebleceklerini ve bu konuyla daha yakından ilgilendiklerini belirtti. Kısacası UPS kargonun bilgilendirme aşamasında yalan söylediğini sözde zamanında kurye göndermek için bahaneler bulup direttigini ibraz ettide denebilir. Bana deseki UPS 3 gün sonra kargo gelicek ; yok mu diyecegim kendimi ona göre ayarlarım bende. İnsanları yalan dolanlarla oyalamalarının ne gereği var. Kliksaya bildirim zaten yapmıştım 14 Günlük iade süreci içerisinde onda bir sorun yok. Kliksa da hemen alıp outhlet ten geri satmak ister sonuçta bu tv yi bulutlanma sorununu kabul edip kullanmak isteyen bir çok insan vardır uygun fiyata.

Tekrar beklemedeyim...

18/03 17:10 UPS ile teğit ettim hla bir yazılı bilgi gelmemiş.

18/03 17:15 Kliksaya döndüm iade listesine eklediklerini bildirmişler.Sabahki laflar ...

Şimdi ne diyim artık. Sıkıldım 2 günde bayıldım desem yeridir. Kliksa=Teknosa mı yalan söylüyor UPS kargomu yalan söylüyor. Ben bu tv yi iade edicem gerekirse 100 kere gene ararım olmadı başka kargo ile gönderirim. İşini yapan bir kargo ile.! Bir sonraki TV yi gene Kliksadan alıcaktım asla ama asla almam. Birisi kliksa mı dedi tavsiye bile etmem. Aynı şekilde Teknosa mı ÇÖP! Koca bir hiçler artık koskoca firma gözümde.

18/03 18:45 Kliksa dan aradılar (AMAN ALLAHIM SONUNDA) 2 gündür söylediklerimi bana söylediler Teğit etmek için. Allah razı olsun ya ... Dedim TEKNOSA onay vermediği için size kurye gönderip alamıyoruz diyorlar dedim. Tamam kusura bakmayın halledeceğiz Teknosaylada konuşacağız dedi size geri dönecegiz dedi.Dedi de dedi. Teşekkür ettim kapattım. Ne kadar sinirlide olsam sonuçta karşıdaki de paralı bir çalışan Bağırıp çağırmaya gerek yok uygun dille anlatmak birazda şikayeti serte yakın bir dille dile getirmek yeterli.[Sözüm çağrı merkezine bağırıp çagıranlara]

Bu günlük bu kadar. Daha fazla telefonla arama yapmayacağım yarında akşam üzeri son durumu sormak için ararım. Görünen o ki iade edene kadar karnım çatlayacak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19/03 13.40 Kurye geldi var ürünü aldı. Çok şaşırdım ilk inanamadım felan :) Kliksa 2 paket olduğunu belirtmiş. Servisin verdigi hediye oyun setinide istiyomuş. Zaten veriyordum bende kutuya bantlamiştım :)

İade alındı şimdide kredi kartından ücretin ne zaman iade edileceğine geldi. 3 günde aldiklarina göre 2 haftada da iade ederler artık :)

1 hafta önce almiş olduğum lg led tv de özellikle maç yayınlarında (çünki yatay geçişlerde bariz belli oluyor) dikey bulutlanma dedikleri vertical banding sorunu vardır mobilden yaziyorum video ekleyeceğim. LB670V modeli olan arkadaşlarda verticall banding testi yyapıp sonucunu yazabilirlerse üründe değişimmi olsun yoksa iademi kısmına çok yardımcı olurlar.

https://youtu.be/g4sjl2tK1Tw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MenemenciogLu -- 24 Mart 2015; 22:31:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi bende aldım fakat zaten böyle bir sorun olduğunu herkes bas bar bağırıyor değişimde yapsan diğer aldığında da çıkacak buna çare yok iade edip başka model veya marka alman gerekecek

• Haklısın :( 55 inç 2300 tl ya fiyat performans diyip kullanmak lasım

• Sayın menemenci..sanırım farklı bir banding sorunuyla karşıkarşıyasınız.biz genelde vertical yani dikey banding sorununu duyduk.virtual yani sanal banding adı üstünde sanal olduğu için pek önemli görülmüyo olabilir.en azından vertical banding değilmiş şanslısınız

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    yanlış yazmışım demek istedigim buydu :) Resim ekledim Sizce degişim istesem yeni gelen TV de de bu olur mu yoksa hiç ugraşmayayım kabullenıp izleyim
  • Bence direk iade isteyin. Bu banding olayı futbolsever bi adama tvyi parçalattırır..

2300 TL gibi bir fiyata alınca insanın iade etmesi biraz zorlaşıyor. :( hani bu olmasa Philips 55PFS8109 istiyodum onunda fiyatı düşeceğine yükseldi de yükseldi :( 2500 gibi bir limitim var. iade edersem bir daha bulamam diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MenemenciogLu -- 16 Mart 2015; 13:41:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MenemenciogLu

2300 TL gibi bir fiyata alınca insanın iade etmesi biraz zorlaşıyor. :( hani bu olmasa Philips 55PFS8109 istiyodum onunda fiyatı düşeceğine yükseldi de yükseldi :( 2500 gibi bir limitim var. iade edersem bir daha bulamam diye düşünüyorum.

O zaman değişimle de uğraşma.bu saatten sonra sağlam panel zor.biraz görüntü ayarı araştır.azaltmya çalış.gözün alışır.

dediğini düşündüm kardeşim degmez düzelicek gibide durmuyor. Kontrası renkleri dinamik yapınca azalma söz konusu fakat gözlere yazık. iade edicem Lg den de uzak durucam. 2 3 ay daha bekler philips alırım.Yorumların için teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MenemenciogLu

dediğini düşündüm kardeşim degmez düzelicek gibide durmuyor. Kontrası renkleri dinamik yapınca azalma söz konusu fakat gözlere yazık. iade edicem Lg den de uzak durucam. 2 3 ay daha bekler philips alırım.Yorumların için teşekkurler.

Rica ederim geçmiş olsun...hayırlısı artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++ güncell
  • +++ güncellendi
  • +++ güncellendi. Kliksa mı ... ASLA.
  • Banding ışık sızması vs sorunu için onlarca konu açtık. Ama nafile. LG tv bir daha asla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Yaklaşılmaz hiçbirine.

• 47Lb652V var.Gram sorun yok.Mis gibi görüntü var.Maçlar muhteşem.LG kalitesi başka.Alın pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 19 Mart 2015; 2:05:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

47Lb652V var.Gram sorun yok.Mis gibi görüntü var.Maçlar muhteşem.LG kalitesi başka.Alın pişman olmazsınız.

Alın arkadaşlar alın da orta segmentli bir tv alıcaksaniz 55 inç gibi bir boyut almayın. Bu tür sorunlar orta segment buyük lcd tvlerde çok sık rastlanan bir durum. Fakat dediğim gibi bir ben degil kullanip fark eden tüm arkadaşlar söyluyor ve dile getiriyor bu sorunları. Bilip öyle alın.

• +++ son güncelleme
  • banding durumunda nasil bi olumsuzluk sekli olusuyor,basitce,kelimelerle tarif edebilirmisiniz ?
    LG 55LB670V niyetindeyim,ilan hatasi deyen satici caydi,yine degerlendirmeler pesindeyim.
  • @_MenemenciogLu

fotolarda LG 55LB670v / orjinali diye kiyaslama var.
    bu neyin orjinali, ayni modelin, farkli markanin, farkli boyutun ?
    kiyas fotolarinda tv calisir konumdami ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.