Şimdi Ara

lg 55lm 640s, 660s ve samsung 55ES7000 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg 55lm 640s, 660s ve samsung 55ES7000 acil yardım evde 2. tv olacak önceki 40d6500 .....1000 tl farka değer mi?..Acil yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcer

lg 55lm 640s, 660s ve samsung 55ES7000 acil yardım evde 2. tv olacak önceki 40d6500 .....1000 tl farka değer mi?..Acil yardım lütfen

hocam öncelikle yakşamlar. 660S ben kullanıyorum gayet memnunum çok güzel bir televizyon. 55ES7000'e o parayı vermeyi gözden çıkarmışsan LG 55LM760V de bakabilirsin.
  • bugün media marktta bu ürünleri ve phlips7 serisini inceledim açıkcası lg'nin samsungtan bence tek artısı kranının önünde koruma olması (bence) samsung 7 serisi hem özellikleri ile hem görüntüsaü ile çok güzel görünüyor... aslında phlips 7 serisi de güzel ama hoparlör ayakta , bir yere asarsanız ses sistemi lazım
    kısaxa paranız varsa bence samsung alın derim
  • philips'e hiç bakmadım desem yeridir..Kafamı daha fazla karıştırmamak için.
  • Vatanda 3700 kusur . Philips 7007

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philpste harici diskten altyazı oynatmada sıkıntı varmı? ....onu da biinceleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcer

philpste harici diskten altyazı oynatmada sıkıntı varmı? ....onu da biinceleyeyim

Evet. Su an icin devam ediyor. Turkce karakter destegi yok.

• Philips 7007 ve 8007 modellerine kesinlikle göz at derim.

• 55 inç istiyorsan, 99 tl media player ile her türlü alt yazı format vs sorunu zaten çözersin ama 55 inç için önemli olan görüntü kalitesi, netliği, canlılığı..Bunun için kesinlikle Philips 7007 ya da 8007 serisini incele derim. Bütçen varsa 8007 al direkt, alacağın keyfi ve tatmini burada yazsam sayfalara sığmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.