Şimdi Ara

LG 55LM660s MKV sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkaşadlar yardım istiyorum bilenlerde lütfen 46d6200 samsung kullanıyordum all share ile pc den tüm mkv leri sorunsuz izleyebiliryordum tv mi değiştirdim lg 55lm660s aldım bu tv de pc den mkv leri paylaşıp tv den izleyebiliyorum fakat sorun şu :

hangi paylaşım programını denediysem sonuç değişmedi lg tv mkv leri boyutlandırmıyor yani 1280*532 ise filmin çözünürlüğü tv diyorki ya orjinal mod da izle ki ekranın ortasında minicik oluyor film yada tam ekran yap bu seferde alttan ve üstten f0.cm. kesiyor
    böyle olunca benim 46 samsungu verip 55 lg almamın bir anlamı kalmıyor işin özü şu ; lg tv mkv izlerken pc üzerinde ses dili değiştiremiyor ve resim boyutunu değiştirmenize izin vermiyor bunu çözebilen oldumu acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loganapo -- 3 Ağustos 2013; 21:27:21 >

• kimseden cevap yok mu yardım bekliyorum
  • Samsung tan başarılısını görmedim bu konuda. Sırf bu yüzden diğer tüm markalara soğuk bakıyorum her zaman.
  • evet lg consumer care den haber geldi lan üzerinden izlerken tv boyutlandırma yapamıyormus malesef diyorlar yazılım hatasıymıy ne zaman düzeltileceği de belli olmazmış çünkü tv zaten eski bir modelmiş diye haber geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.