Şimdi Ara

LG 55LM860V Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
17.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu tv ye wii bağlayacağım ancak sarı beyaz kırmızı girişlerden bu tv de göremedim
    Ya da varsa nerde acaba?
    Bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilir misinin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.öztürk

TR deki THK ları göstermeliktir!! hani varmı-var hesabı ve bunlar Tüketiciyi filan koruyan yasalar değildir!!

Üreticiler zaten sizleri "yiyor" ve Devlet de aynı şekilde bizi "yiyor" kısaca herkes bizi "yiyor"

Üreticilerin TR deki yapılanmasıda bu düzen üzerinedir!! Samy ve LGE ise en kötüsüdür,sonrada Phil geliyor!
    diğerleride pek matah bir şey sayılmazlar,ama bu uyanıklar ellerindeki kağıda göre de doğal ve de haklı olarak böyle
    oyunu oynuyorlar maalesef!

USA/Canada/UK de bunların hiç birisi yoktur veya olamaz!!! anında değişim olur,2 defa 5 defa 10 defada değişim olur!
    Kullanıcı hatası veya cart-curt edebiyatıda olmaz çünkü orada asıl kağıtlar tüketicilerin elindedir,bizimle onların arasındaki farkta
    işte budur,elinde güçlü kağıt varsa kuralı da sen koyarsın bu kadar basit işte!!

Eğer karşı taraf cart-curt ederse,yandı demektir zaten bunu bırak uygulamayı,aklına bile gelemez!

Bu üreticilerin hepsi de çok uyanıktır! bazı ülkelerden istediği KARı elde edemez ve riski de artar,ama neyseki dünyanın çoğu yerinde
    dandik kanunların olduğu yerlerden ise bu herifler o az Kar ettikleri veya riskli işlerin zararını da bizden çıkarırlar!

Sen paneli aldığın zaman bütün bu bedelleri de aynen ödüyorsaun karşı tarafa yani üreticiye!! tezgah onlar açısından süper işliyor

Ancak son 2/3 senedir Korelilerde bu işlerden artık para kazanamamaya başladılar!! caponları durumu daha da vahim! habire "kaliteyi düşürüp"
    uzatmaları oynuyorlar! çünkü artık HW olarak çok fazla sorun çıkıyor

++
    Yine takılmayın bunlara ve izlemeye devam,sorunları filan unutun gari

Albani hocam Pm atmaya çalıştım ama kapalı sanırım,Konuyla pek ilgili değil ama 60'' plazma veya led bir tv düsünüyorum.Bütcem max 6500 tl.Engin tecrübenle bir model tavsiye edermisin.

Suan LG 52LD550 Modelini kullanıyorum.Bu ürünümü satıp yeni bir ürün alacam.Yayın mevcut değil,Pc üzerinden webtv HD yayın kullanıyorum.Tv' sürekli Pc ye bağlı olarak çalışıyor.Oyun oynuyor ve Film izliyorum genellikle,Beni yönlendirirsen sevirim.Teşekkür ederim iyi günler dostum.

• Merhaba,
    LG 55LM860V televizyonum var.
    10 ay oldu alınali LG türkiye garantili.
    Ekranına sinema sisteminin hoparlörü çarptı. Ekranda kırık çatlak yok.
    Ancak resimdeki şekilde çizgiler çıktı.
    Halen aktif olarak kullanabiliyorum.
    Yenisini alacağım için bunu satacağım.
    sahibinden.com da ilanı var.

Görünün çizgiler dışında nokta kadar kusuru sorunu yok. Tüm malzemeleri kutusuna kadar var.

ilgilenenler için...

LG 55LM860V Kullanıcı İncelemesi LG 55LM860V Kullanıcı İncelemesi

• Arkadaşlar ben artık bu tv ile youtube üzerinden 1080p izleyemiyorum. Neden olabilir? Youtube format mı değiştirdi. Tv için bir yazılım da gelmedi. Ne yapıcaz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.