Şimdi Ara

LG 55LM860V Mİ? LG 55LM640 MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün için teknosa da 55 inç 2 farklı LG TV'de indirim mevcut.

bende 55 inç TV almayı planlıyorum. açıkçası 2 modeli de değerlendirdim. Görüntü açısından yarın bir elektronik mağazaya gidip tekrar değerlendireceğim ancak LG'nin 55LM860V modeline 55lm640 modeline kıyasla fazladan 1100 TL vermeye gerek var mı?

Öncelikle belirtmem gerekir ki benim için TV alırken 2 tane kriter var sadece: 1. TV'nin büyüklüğü. 2. Görüntünün kalitesi. Ne smart özellikleri ne 3D varlığı ne de başka birşeyin TV almamda etkisi yok. Bu bakış açısıyla ikisi açısından LG'nin internet sitesinde görüntü özellikleri kısaca değerlendirdim. 860v'nin 800 Hz, 640'ın 400 Hz olması ve 860V'de Micro Pixel Control (Local Dimming) ile LG Cinema Screen özellikleri olması dışında ek bir fark saptayamdım.

Tekrar soruyu başa getirirsem; sizce bu şartlarda 860V'ye 640'a oranla 1100 TL fazla para vermenin gereği var mı?

Şimdiden teşekkürler

• Ben kesinlikle bütçeniz varsa LM860 alın kaçırmayın derim. O televizyon dizaynıyla olsun görüntü kalitesiyle olsun gerçekten çok güzeldir. Teknik özellik olarak 1100 lira verilir mi? Sanmıyorum, verilmeyebilir ama benim bütçem varsa hiç düşünmem 860 alırdım
  • 860 ----- 640 arasındaki fark panel hızı 200 hz --- 100 hz bu yüzden 1000 liralık fark var ...

100 hz 3d ve oyun için yeterli olabilir tabi tv hız konusunda sorunlu değilse..

3800 lira LG tvye vermek iyi değil görüntü kalitesi olarak daha iyi tvler var ama 55 zor

660s-640s 2800-2900 büyük ekran almak daha iyidir... f/p ürün ..

kullanıcı yorumlarına bakman iyi olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 20 Nisan 2013; 6:02:05 >
  • Annemlerin evinde LG 47LM615 mevcut ve görüntüsü beni tatmin edecek kadar iyi.

Peki LG'nin tv lerinde 55 inçe çıkınca görüntü kalitesinde bozulma çok olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen arkadaşlarla FB-Lazio maçını star HD de 55LM760 da izledim gerçekten çok güzeldi görüntü falan. Top kalecilerin topu dikmesi dışında hiç çamurlanmadı, ordada topa özellikle çamurlanma var mı diye dikkat edersen görüyorsun. Bence bir sıkıntı olmuyor yüksek inçte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.