Şimdi Ara

LG 55LM960V HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lg' nin bu modelini yanında digitürk pakatiyle 5.150 TL ye aldım. Dün kurulumu yapıldı. Şimdilik Neta 6600 Hd uydu alıcımla kullanıyoum. Digitürk aktif oluncaya kadar yani. Tv gerçekten mükemmel görüntü kalitesine sahip. Medya özellikleri de çok iyi fakat sormak istediğim yani anlayamadığım bişey var. Tv için ev sinema sistemi alıcam fakat 3d bluray oynatıyor mu onu anlayamadım. Eğer oynatmıyorsa 3d bluray oynatan bir ev sinema sistemi alıcam. Oynatıyosa da boşuna oynatıcı parası vermek istemiyorum sadece hoparlör alıp kullanmak istiyorum ama bağlantı olarak destekler mi o konularda pek bi bilgim yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

• yorum yapacak kimse yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzeybek35

Arkadaşlar Lg' nin bu modelini yanında digitürk pakatiyle 5.150 TL ye aldım. Dün kurulumu yapıldı. Şimdilik Neta 6600 Hd uydu alıcımla kullanıyoum. Digitürk aktif oluncaya kadar yani. Tv gerçekten mükemmel görüntü kalitesine sahip. Medya özellikleri de çok iyi fakat sormak istediğim yani anlayamadığım bişey var. Tv için ev sinema sistemi alıcam fakat 3d bluray oynatıyor mu onu anlayamadım. Eğer oynatmıyorsa 3d bluray oynatan bir ev sinema sistemi alıcam. Oynatıyosa da boşuna oynatıcı parası vermek istemiyorum sadece hoparlör alıp kullanmak istiyorum ama bağlantı olarak destekler mi o konularda pek bi bilgim yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

Hocam selamlar. Öncelikle hayırlı olsun. Seçimin gayet iyi. LM960V çok çok iyi televizyondur bana göre. Sen neden böyle bir işe kalkıştın ki hocam ? O televizyon USB'den zaten 3D mkv yani blu-ray oynatabiliyor. Hiç harici media player almana gerek yok. Hoparlör alırkende optik çıkışı olmasına dikkat et. Daha sağlam ses alırsın. Tekrar hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Arkadaşlar Lg' nin bu modelini yanında digitürk pakatiyle 5.150 TL ye aldım. Dün kurulumu yapıldı. Şimdilik Neta 6600 Hd uydu alıcımla kullanıyoum. Digitürk aktif oluncaya kadar yani. Tv gerçekten mükemmel görüntü kalitesine sahip. Medya özellikleri de çok iyi fakat sormak istediğim yani anlayamadığım bişey var. Tv için ev sinema sistemi alıcam fakat 3d bluray oynatıyor mu onu anlayamadım. Eğer oynatmıyorsa 3d bluray oynatan bir ev sinema sistemi alıcam. Oynatıyosa da boşuna oynatıcı parası vermek istemiyorum sadece hoparlör alıp kullanmak istiyorum ama bağlantı olarak destekler mi o konularda pek bi bilgim yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

Hocam selamlar. Öncelikle hayırlı olsun. Seçimin gayet iyi. LM960V çok çok iyi televizyondur bana göre. Sen neden böyle bir işe kalkıştın ki hocam ? O televizyon USB'den zaten 3D mkv yani blu-ray oynatabiliyor. Hiç harici media player almana gerek yok. Hoparlör alırkende optik çıkışı olmasına dikkat et. Daha sağlam ses alırsın. Tekrar hayırlısı olsun.

kardeşim öncelikle vaktini ayırıp cevapladığın için teşekkürler. 3d bluray oynatıp oynatmadığını bilmiyorum henüz bişey almış da değilim. Eğer oynatmasaydı alacktım ama almama gerek kalmadı. Ses sistemi olarak da pc için olanların çoğunda optic çıkış olmadığını biliyorum. Bana önerebileceğiniz bir ses sistemi vvar mı peki konusunun burası olmadığını biliyorum ama yardımcı olursanız sevinrim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

kardeşim öncelikle vaktini ayırıp cevapladığın için teşekkürler. 3d bluray oynatıp oynatmadığını bilmiyorum henüz bişey almış da değilim. Eğer oynatmasaydı alacktım ama almama gerek kalmadı. Ses sistemi olarak da pc için olanların çoğunda optic çıkış olmadığını biliyorum. Bana önerebileceğiniz bir ses sistemi vvar mı peki konusunun burası olmadığını biliyorum ama yardımcı olursanız sevinrim.

Yok hocam yanlış anlamışsın ben zaten sana ne yaptın derken öyle bir tv'de 3D Blu-Ray oynatmama gibi bir durumunun olduğunu düşündüğün için öyle dedim. Kusuruma bakma Hoparlörlerde olucağını düşünmüyorum ama bence sen ucuz yollu bir ses sistemi al, bütün ihtiyaçlarını gider.

• güle güle kullanın..en iyi serilerden biri...usb den mkv leri oynatırsınız..blurayi aratmaz
  • pardon kardeşim ben yanlış anlamışım eyvallah sağolasınn
  • Önemli değil kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.