Şimdi Ara

LG 55LM960V - LG 55LM860V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay sonra kullandığım samsung led tv'mi büyütmek istiyorum. alttaki iki model arasında kararsız kaldım.

LG 55LM960V vs. LG 55LM860V

fiyat ortalama şu şekilde;

LG 55LM860V4500 TL

LG 55LM860V6000 TL (fark olarak göze çarpan sadece nano full led olması, 1000 hz olması ve çok ince çerçeve. çok hoş görünüm)

Evde HD D-smart kullanıyorum. ve aktif olarak Ps3 oynuyorum. şimdiye kadar film izlerken genelde dvd tercih ettim.

sizce aradaki 1500 TL vermeye değer mi?

birde bu sınıfta SAMSUNG 55ES8000 var.

Neden samsung diye soranlar olursada lg'deki sihirli kumanda sayesinde mousedeki gibi tıklayarak daha kolay yazı yazılıyor. birde dual play gözlüğü sayesinde ps3'de 2 kişilik oyunlarda ekranı bölmeden tam ekranda oynanabiliyor. samsung ekranı daha parlak. ilk etapta çok çekici geliyo ama karanlık ortamda uzun süre kullanıldığında gözü yoruyor. birde siyah kısımlar tam siyah olmuyor. lg'de siyah yerler sanki tv kapalıymış gibi siyah kalıyor. birde samsung'daki sesle ve görüntülü kontrol çok gerekli gelmiyor.

şimdiden çok teşekkürler...

• O fiyata 55vt50e + hazır paket bir ev sineması alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersintartilaci

2 ay sonra kullandığım samsung led tv'mi büyütmek istiyorum. alttaki iki model arasında kararsız kaldım.

LG 55LM960V vs. LG 55LM860V

fiyat ortalama şu şekilde;

LG 55LM860V4500 TL

LG 55LM860V6000 TL (fark olarak göze çarpan sadece nano full led olması, 1000 hz olması ve çok ince çerçeve. çok hoş görünüm)

Evde HD D-smart kullanıyorum. ve aktif olarak Ps3 oynuyorum. şimdiye kadar film izlerken genelde dvd tercih ettim.

sizce aradaki 1500 TL vermeye değer mi?

birde bu sınıfta SAMSUNG 55ES8000 var.

Neden samsung diye soranlar olursada lg'deki sihirli kumanda sayesinde mousedeki gibi tıklayarak daha kolay yazı yazılıyor. birde dual play gözlüğü sayesinde ps3'de 2 kişilik oyunlarda ekranı bölmeden tam ekranda oynanabiliyor. samsung ekranı daha parlak. ilk etapta çok çekici geliyo ama karanlık ortamda uzun süre kullanıldığında gözü yoruyor. birde siyah kısımlar tam siyah olmuyor. lg'de siyah yerler sanki tv kapalıymış gibi siyah kalıyor. birde samsung'daki sesle ve görüntülü kontrol çok gerekli gelmiyor.

şimdiden çok teşekkürler...

çok büyük paralar hocam ne yaptın sen ben bu fiyata tv kalmadı diye biliyodum lg güzel bi marka ama bu kadar para verme bidaha araştır derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.