Şimdi Ara

LG 55SM8200 Nanocell 12 Bölüm Video İnceleme - YENİ VİDEO EKLENDİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
7
Favori
31.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NRLLH42

Sony 49xf8596 TV kullanan biri olarak ikinci TV olarak aldım 55sm8200ü ama 1 hafta olarak dayanamadım iade ettim. Tek sevdiğim kısmı yazılımı tvnin. Panel bence çok kötü. 1500 TL daha fazla verip 55xf9005 almayı düşünüyorum. IPS panel va panele göre çok kötü kalıyor.
    İps panel konusunda yazmayaydın iyiydi. Yine neyse fazla linç yememişsin. xf9005 iyi bir tv ve çoğu nanocello tv'den daha başarılı. Ayrıca xf9005 "2018" üretimi. Va panellerde yan açılardan renk kaybı durumu ultra viewing angle ile beraber İps'lerle aynı seviyeye geldi.Yakında orta segmente de gelecektir.
    Zaten bu görüş açısı sorunuda Va tarafında her segmentte hallolursa, İps 'i daha hangi konuda savunacaklar merak ediyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Çok güzel 👍
  • Bir de şu var,
    Hani marka fanatikliği yapmıyorum ama zaten videolarda kendi TV mi olabildiğince kötülüyorum eksi özelliklerini söylüyorum,
    Bunun üzerine hala lütfen rica ediyorum gelip gelip de IPS şöyle IPS böyle yazmayın hala arkadaşlar,
    Beğenen istediğini kullanıyor işte,
    Gayet farkındayım, sizin yarattığınız bu algı yüzünden insanlar bu TV den soğuyor ve hatta satıyor iade ediyor sadece burada uzman olarak kabul edilen kişilerin birkaç yorumu ile bu güzelim TV iade ediliyor vs,
    Esas yanlış yönlendirme bu diye düşünüyorum,
    Yani zaten her yerde bunu dillendiriyorsunuz ve sayenizde insanlar iade ediyor vs çok da başarılı iş yapıyorsunuz,
    Ama lütfen sıkıldık ben artık, şurada iki bilgi paylaşımı yapıyoruz hala IPS şöyle Va böyle...
    Üslup yerlerde, saygı sevgi yerlerde...
    👏👏👏

• quote:

Bir de şu var,
    Hani marka fanatikliği yapmıyorum ama zaten videolarda kendi TV mi olabildiğince kötülüyorum eksi özelliklerini söylüyorum,
    Bunun üzerine hala lütfen rica ediyorum gelip gelip de IPS şöyle IPS böyle yazmayın hala arkadaşlar,
    Beğenen istediğini kullanıyor işte,
    Gayet farkındayım, sizin yarattığınız bu algı yüzünden insanlar bu TV den soğuyor ve hatta satıyor iade ediyor sadece burada uzman olarak kabul edilen kişilerin birkaç yorumu ile bu güzelim TV iade ediliyor vs,
    Esas yanlış yönlendirme bu diye düşünüyorum,
    Yani zaten her yerde bunu dillendiriyorsunuz ve sayenizde insanlar iade ediyor vs çok da başarılı iş yapıyorsunuz,
    Ama lütfen sıkıldık ben artık, şurada iki bilgi paylaşımı yapıyoruz hala IPS şöyle Va böyle...
    Üslup yerlerde, saygı sevgi yerlerde...
    👏👏👏
    Hocam adam olsalar zaten yapmazlar alınmış bir ürün hakkında şöyle böyle denilmez alanlar ne zor şartlarda alıyor bunu düşünmuyorlar sadece kendilerini tatmin etmek için boş boş muhabbet yapıyorlar yapan kişiler belli zaten kurdukları cümleler hakkında gerek donanım haber gerek LG gerekeni yapacak en kısa sürede pislikler arınacak sayfalardan herkez rahata huzura kavuşaçak
    Boş muhabbet dışında birşey yaptıkları yok

• Hayır 15 yıl olacak nerdeyse bu forumdaki geçirdiğim zaman, neler neler oldu buralarda hiç kimseyi bloklamadım,
    TV konusundan iki kişiyi bloklayacağım hiç aklıma gelmezdi, enteresan
    İsteyen istediğini alsın abicim bırakın insanları, eksileri söylediniz ki ben de söylüyorum kullanan biri olarak,
    Üzerine düşeni yaptınız,
    Ama bunu tahrik ve taciz derecesine getirmenin ne manası var anlayamadım gitti

• Hayır bir de kardeşim alınmış olan bir ürüne çöp niye aldın almasaydın vs denmez ki ayıptır böyle söylemek, ne gerçek hayatta ne burada söylenmez,
    Ha burası forum diye söylüyorsanız ben burayı gerçek yaşamdan ayırmıyorum, buradaki üslubu insanın gerçek hayatta nasıl bir kişi olduğunu gösteriyor,
    Böyle yaparsanız karşıdaki kişi hem üzülür, hem de üzülür yani,
    Alınan bir ürün karşısında güzelce hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan der geçersiniz,
    ha burası forum olduğundan dolayı belki 'hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan ama bu televizyonun şöyle şöyle eksikleri bilgin olsun bu duruma rastlarsan servis ile iletişime geçersin var ama sen almışsın yine de güzel televizyon hayırlı olsun tekrar' gibi güzel bir üslup kullanılabilir, böylece de 'kırıp dökmeden' hem eleştiri yapılmış hem de bilgi verilmiş olunur,
    Bunu daha önce de yazmıştım yeri geldi yine yazayım dedim,
    Selamlar sevgiler

• quote:

Hayır bir de kardeşim alınmış olan bir ürüne çöp niye aldın almasaydın vs denmez ki ayıptır böyle söylemek, ne gerçek hayatta ne burada söylenmez,
    Ha burası forum diye söylüyorsanız ben burayı gerçek yaşamdan ayırmıyorum, buradaki üslubu insanın gerçek hayatta nasıl bir kişi olduğunu gösteriyor,
    Böyle yaparsanız karşıdaki kişi hem üzülür, hem de üzülür yani,
    Alınan bir ürün karşısında güzelce hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan der geçersiniz,
    ha burası forum olduğundan dolayı belki 'hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan ama bu televizyonun şöyle şöyle eksikleri bilgin olsun bu duruma rastlarsan servis ile iletişime geçersin var ama sen almışsın yine de güzel televizyon hayırlı olsun tekrar' gibi güzel bir üslup kullanılabilir, böylece de 'kırıp dökmeden' hem eleştiri yapılmış hem de bilgi verilmiş olunur,
    Bunu daha önce de yazmıştım yeri geldi yine yazayım dedim,
    Selamlar sevgiler
    Hocam inşllah anlarlar boş insanlar girip birdaha yorum yapmaz yapıyorsada bilgi amaçlı yapar ama nerde

• Hayır o değil adam YouTube kanalına gelip oraya da yorum yazıyor anladığın işi yap bırak bu işleri diye o enteresan,
    Kötülemenin bu kadarı artık pes diyorum

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun gibiler hiç bitmez forumda.Bunlar adam değil daha geçen gün birisi özelden etmediği küfür hakaret kalmadı.Forum yönetimide duyarsız,adamın bırak özel mesajı forumda yazdığı yazılar hakaretler bile 1,5 günde anca silinebildi.Zaten biraz daha ileri giderse direk dava açacağım.Burda böyle yazanların hayatta gerçek karekterleride bu şekilde.

• quote:

Hayır o değil adam YouTube kanalına gelip oraya da yorum yazıyor anladığın işi yap bırak bu işleri diye o enteresan,
    Kötülemenin bu kadarı artık pes diyorum

Kim bunu yapan hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Hocam bunun gibiler hiç bitmez forumda.Bunlar adam değil daha geçen gün birisi özelden etmediği küfür hakaret kalmadı.Forum yönetimide duyarsız,adamın bırak özel mesajı forumda yazdığı yazılar hakaretler bile 1,5 günde anca silinebildi.Zaten biraz daha ileri giderse direk dava açacağım.Burda böyle yazanların hayatta gerçek karekterleride bu şekilde.

Katılıyorum hocam size.
  • HDMI 1.4: Full HD videolar yani 1080p için tasarlanmış. Bu tür bazı kablolar, düşük hızlı (30fps'e kadar) 4K videoları da aktarabiliyor.

HDMI 2.0: Yüksek hızlı (60fps) 4K videolar için tasarlanmış. Temel HDR özelliklerini destekliyor.

HDMI 2.0a: Her türlü Yüksek Dinamik Aralık (HDR10, HDR10+, Dolby Vision ve Dolby Atmos) özelliği eklenmiş kablo. Yani çok fazla renkle daha yüksek kontrast sağlıyor.

HDMI 2.0b: Hibrid Log Gamma (HLG) özelliği eklemiş olan kablo türü. TV yayıncılığında, önce standart SDR sinyalleri gönderiliyor, sonradan bu sinyalin üzerine HDR verileri ekleniyor. Bu sayede eski televizyonlar HDR yayınlarını doğru görüntülüyor.

HDMI 2.1: 8K (60fps) videolar ile 4K (120fps) videolar için tasarlanmış. Yani, gelecek nesil ortaya çıkacak, çok yüksek çözünürlüklü ve çok hızlı videolar için tasarlanmış.

• İşte malum,tahminen🙂

• O zaman hdr den tam olarak yararlanmak için 2.0a kablo mu almamız lazım bizim

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    😀

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.