Şimdi Ara

LG 55SM8200 Nanocell 12 Bölüm Video İnceleme - YENİ VİDEO EKLENDİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
7
Favori
31.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

İyi Seyirler
    https://www.youtube.com/watch?v=rh8otqrfBKg&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=wyrqsQFxPnQ&feature=youtu.be

55Sm8200 için hazırladığım son 2 video arkadaşlar, umarım faydalı olur,
    Bu incelemeyi bu özellikleri olan başta 558m8200 ve sm8000 (sm8200 ile bire bir aynı model ayak tasarımı dışında) tüm tv'ler için izleyebilirsiniz,
    Forumun gerçek amacı olan 'Yardımlaşma' adına faydalı olabildiyse ne mutlu bana,

İyi Seyirler
    Selam Hocam,

İade ettiğim SM9000 serisi panelde sizin çektiğiniz videoların hemen hemen aynısı söz konusuydu.

Siz paneli bu şekilde kullanmaya devammı ediyorsunuz iade etmeyi düşünmüyormusunuz.

Saygılar.

• Bu benim 2. panel, 1.si aynı sebepten değişim almıştım,
    Para iadesi birebir değişim yada para verip üst model alma şansım vardı,
    Ama benim ihtiyaçlarımı karşılayan en iyi TV bu olduğu için yine gidip bunu aldım,
    Rahatsız olmuyorum ve çok memnun bir şekilde kullanıyorum,
    Bu biraz kişisel tercih ihtiyaç meselesi,
    Yani benimki kimseyi yanlış yönlendirmesi,
    Ben memnun olarak kullanmaya devam ediyorum 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu benim 2. panel, 1.si aynı sebepten değişim almıştım,
    Para iadesi birebir değişim yada para verip üst model alma şansım vardı,
    Ama benim ihtiyaçlarımı karşılayan en iyi TV bu olduğu için yine gidip bunu aldım,
    Rahatsız olmuyorum ve çok memnun bir şekilde kullanıyorum,
    Bu biraz kişisel tercih ihtiyaç meselesi,
    Yani benimki kimseyi yanlış yönlendirmesi,
    Ben memnun olarak kullanmaya devam ediyorum 👍
    Tamam hocam iyi günlerde kullanın.

• notropil kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim 🙂

• Sk ve Sm 9000 serilerinde Trumotıon düzelmiş değil....

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    Sizde maç izlerken problem vardı sanırım değil mi yanlış hatırlamıyorsam

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden maç izlendiği zaman futbol topu silik oluyor...Çok dengesiz saçma bir durum....

Futbolla hiç ilgim olmadığı için hiç farketmedim kardeşim, sadece int. yayını üzerinden mi oluyor normal maç yayınlarında da aynı mı durum

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Sadece internet üzerinden...sk sm 8 serilerinde bu sıkıntı yok...Harbiden sinir bozucu....

Hmmm, eyvallah düzelir inşallah diyelim o zaman

• arkadaşlar akıllı kumandadan dsmart uydu alıcısına kumanda etmek için hangi ayarları yapmak gerekiyor tarif edebilecek VAR MI?
    Kurulum sırasında teknik servis tanıtmıştı ancak taşınırken elektrikten kestiğimiz için ayarı gitmiş.
  • Ayarlarda ser top box ayarı gibi bir şey olacak menüde sanırım ordan yapılıyordu, ben conax kart kullandığım için tam bilemiyorum

• Sony 49xf8596 TV kullanan biri olarak ikinci TV olarak aldım 55sm8200ü ama 1 hafta olarak dayanamadım iade ettim. Tek sevdiğim kısmı yazılımı tvnin. Panel bence çok kötü. 1500 TL daha fazla verip 55xf9005 almayı düşünüyorum. IPS panel va panele göre çok kötü kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRLLH42

Sony 49xf8596 TV kullanan biri olarak ikinci TV olarak aldım 55sm8200ü ama 1 hafta olarak dayanamadım iade ettim. Tek sevdiğim kısmı yazılımı tvnin. Panel bence çok kötü. 1500 TL daha fazla verip 55xf9005 almayı düşünüyorum. IPS panel va panele göre çok kötü kalıyor.
    Hocam ben SONY ve LG tv 2 markayıda satıyorum memmun kalmamış olabilirsiniz ama kime göre neye göre memmun değilsiniz değişir bu olay.
    VA panel karşısından izlerseniz sorun yok sağdan soldan izlendinmi %30-%40 görüntü kaybı yaşıyorsunuz bunu bılıyormusunuz?
    SONY 55XF9005 2017 model 2018 mağzalarda satışa cıktı bilginiz olsun.
    Son olarakta webos internet yazılımdaki hızı hiçbir üründe alamazsınız

• Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu tvyi. karanlikta ışığın alttan üstten aydınlatması dışında hiç bir problem görmedim. gayet mükemmel bir ekran deneyimi var PS4 Netflix YouTube vb uygulamalarda çok güzel sonuclsr alıyorum, kumanda işlevselliği ve webos muhteşem dizaynlar. iyi ki bu tvyi almışım , Parana göre alabildigin en iyi tvlerden tavsiye edenlere mutesekkirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu tvyi. karanlikta ışığın alttan üstten aydınlatması dışında hiç bir problem görmedim. gayet mükemmel bir ekran deneyimi var PS4 Netflix YouTube vb uygulamalarda çok güzel sonuclsr alıyorum, kumanda işlevselliği ve webos muhteşem dizaynlar. iyi ki bu tvyi almışım , Parana göre alabildigin en iyi tvlerden tavsiye edenlere mutesekkirim..
    Hocam ürün başarılı fiyatına göre alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri zaten.Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam.
  • Sadece ve sadece gece film izlemek için alınıyorsa başka TV alınmalı şahsi fikrim,
    Ama bu tv gece gündüz her zaman kulllanıldığı için bana göre en ideal tv

• quote:

Sadece ve sadece gece film izlemek için alınıyorsa başka TV alınmalı şahsi fikrim,
    Ama bu tv gece gündüz her zaman kulllanıldığı için bana göre en ideal tv
    Hocam herkez en iyi ürün en gelişmiş modeli almak ister ama şu bi gerçek bütçesine göre hareket etmek zorunda
    Gece olayına gelince OLED dışında ne alırsanız alın tam siyah veya tam beyaz alma şansınız yok
    Bu model orta düzey çok başarılı bir ürün fiyat olarak kalite olarak her türlü işinizi görür

• Oled oled oled, aaah, para yok olede🙂

• quote:

Oled oled oled, aaah, para yok olede🙂

Hocam sizin tv niz sizin şuan kral zaten gerek yok başkasına
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.