Şimdi Ara

LG 55UB850V 4K Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün mediamarkt online alışveriş sitesinden 3500 TL'ye(100 TL indirim kuponu) LG 55UB850V satın aldım. Avantajix iadesi de gerçekleşirse ortalama 3430 TL'ye gelmiş olacak. Kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum. Tvden memnunlarmı? Kronik sıkıntıları var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• fiyat ???http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-55UB850V-55-in%C3%A7-140-cm-Ekran-4K-SMART-3D-LED-TV,103452,465025,1299295.html?langId=-14
  • yanlış görmüyorsam fiyatı 4999 tl
  • seraw S kullanıcısına yanıt
    Miktar: Art. Kodu: Üretici: Tanım: Birim Fiyatı: Toplam:
    1 1118339 LG 55UB850V 55 inç 140 cm Ekran 4K SMART 3D LED TV 3.599,00 TL 3.599,00 TL
    1 100TL INKOD (İndirim) (PACINKODCJ6R) -100,01 TL -100,01 TL

KDV Tutarı 18,00%: 533,74 TL

Toplam Fatura Tutarı: 3.498,99 TL

Ürünü pazar günü bu fiyattan aldım pazartesi 5000 yapmışlar. Ayrıca hepsiburada stoklarınıda 3600 den girmiş ürün tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snug -- 30 Aralık 2014; 0:27:16 >
  • Merhaba buyuk hayallerle aldigim bu urun ps3 oyunlarinda input lag yapiyor 85 ms tepki suresiyle oyun zeckini baltaliyor. Ha benim ilgim yok diyorsaniz...
    Hdd baglayin her bi videoyu oynasin internetten inen ceple cekilen 4k full hd videolari oynatiyor. Duvara montede girislere ulasmak cok zor. Kanal gecisleri biraz yavas gibi birde kanal listesi cok buyuk ve dar uydu kutulari gibi deil. 1000 hz frekansi ama cok bi farkini gormedim tv yayinlarinda titriyor hd olsabile. Hdd den full hd filmde kayiyor... Alana bol keyifli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurblackeye

Merhaba buyuk hayallerle aldigim bu urun ps3 oyunlarinda input lag yapiyor 85 ms tepki suresiyle oyun zeckini baltaliyor. Ha benim ilgim yok diyorsaniz...
    Hdd baglayin her bi videoyu oynasin internetten inen ceple cekilen 4k full hd videolari oynatiyor. Duvara montede girislere ulasmak cok zor. Kanal gecisleri biraz yavas gibi birde kanal listesi cok buyuk ve dar uydu kutulari gibi deil. 1000 hz frekansi ama cok bi farkini gormedim tv yayinlarinda titriyor hd olsabile. Hdd den full hd filmde kayiyor... Alana bol keyifli gunler

Teşekkürler yorumlarınız için. Peki diğer konularda okuduğum kadarıyla ps3 de sorun yaşanmadığı belirtildi. 85 ms. Çok farkediliyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snug kullanıcısına yanıt
    OYUN MODUNU AÇMAZSANIZ ZOMBİ GİBİ OLUYOR
    oyun modunda 61 ms idare eder...
    he ps4 baglıcaksan input lag araştır derim sony de çok iyi diye okumuştum bir de philipste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.