Lg 55uf7787 aldım .Akıllı tv diye ama tv yazılımı bildiğin çöp.Üzerinde Webos 2.0 geliyor hiç bir şekilde geliştirilmiyor.Uygulama kütüphanesinde zaten pek bişey yok.Adamlar televizyonu çakalım sonrası yok diyorlar.Yani 3500--4000 tl'ye satılan üründe kanal geçiş süresi 5-6 saniyeyi geçiyor. Webos diye bir şey var bu kadar aptalca bir yazılım olamaz.Kesinlikle gerçekten akıllı tv'ler alın. Webos'muş cidden boş yazılım. LG'den iki seferdir ürün alıyorum ikisi de kesinlikle büyük hayal kırıklığı.TV alacaklara kesinlikle LG'den uzak durmalarını tavsiye ederim. Lg destek ile yaptığım görüşme;
LG Destek: Merhaba, xxxxxxx. Size nasıl yardımcı olabilirim? LG Destek: Size nasıl yardımcı olabilirim? ben: merhaba lg 55uf7787 televizyon aldım webos 3.0 güncellemesi gelecek mi bu tv için? LG Destek: Cihaza webos 3. yüklenememektedir. ben: peki güncelleme düşünülüyor mu kanal geçişleri aşırı yavaş LG Destek: Televizyonda kanal geçişleri 4 saniye kadar sürebilmektedir. ben: yani bir daha lg almayın diyorsunuz? LG Destek: Cevap yok.....
Ben güncelleme gelecek mi diye soruyorum Destek bana 4 saniye sürüyor diyor :)Yani güncelleme düşünülmüyor kesinlikle.Yani ne alırsanız o şekilde kalacak tv.
Sony android tv alacaksiniz. Samsungda da tizen var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hertz ne kadar acaba ? Şahsen ayrıyetten uydu kullanıyorum çünkü TV yi kurmaya geldiklerinde TV içindeki uyduyu bir türlü aktif edemediler bizdeki 47LB670V 700 Hz ama uydu kurulumu yapılamadığı için ayrı uydudan izlemekteyim.Mevcutsa elinizde ayrıyetten uydu kullanın
WebOs a gelirsek bende de 2.0 var ve cidden rezalet mağazada ne güzel bir uygulama var yada başka bişi çakıyorlar millete.
1400 Hz görüntü kalitesiyle ilgili hiç bir problem yaşamadım.Ama yazılım konusu ve destek konusu berbat.