Şimdi Ara

LG 55UH770V , Sony KD-55XD8505, Samsung 49KS8500 arasından seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epeydir TV almayı düşünüyorum ancak 2017 modellerini bekleyecek sabrım kalmadı. Fiyatlar da düşecek gibi durmuyor (en azından 2016 modellerde). Bu nedenle bu 3 TV arasından birini sizlerin de yardımıyla almayı planlıyorum.

Samsung KS8500'ün 55" modeli ya da 60KS8000 Sony ve LG'ye yakın fiyatlarda olsa hiç düşünmeden onlardan birisini alırım. Ancak 60KS8000 ile arada zaten uçurum var. Ona 7000-7500 vereceksem gider 1500 daha verip LG OLED 55C6V alırım diyorum. Ama bu rakamlara da hiç bir şekilde çıkamam şu sıralar. Bu nedenle onu hiç katmadım. 55KS8500 de gördüğüm en uygun fiyat 5800 lira ile Gold'da.

Şimdi size sorum şu, 55" ile 49" arasında öyle muazzam fark yok hiç düşünme 49KS8500'ü mü al diyorsunuz? 55" tadına varan daha düşük boyutta TV izleyemez diyerek bütçeni zorla 5800'e 55KS8500'ü mü al diyorsunuz? Yoksa kavisli ekran sakın alma mukayesede geride kalsalar da Sony ya da LG'yi mi al diyorsunuz? Sony ya da LG al diyenler hangisini(Sony mi LG mi) neden almalıyım yazabilirlerse çok sevinirim.

Son olarak bu bahsettiğim TV'ler için fiyat konusunda daha iyi fırsatlar varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim.

LG 55UH770V
    http://www.gold.com.tr/lg-55uh770v-webos-3-0-ips-4k-2500hz-super-ultra-hd-led-tv_u

Sony KD-55XD8505
    http://www.gold.com.tr/sony-kd-55xd8505-4k-uhd-bravia-android-tv_u

Samsung 49KS8500
    http://www.gold.com.tr/samsung-49ks8500-uydu-alicili-smart-4k-led-tv_u

LG 55UH770V , Sony KD-55XD8505, Samsung 49KS8500 arasından seçim

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuraxis -- 24 Nisan 2017; 13:23:12 >

• ks8500 düşünmeden alabilirsin uh770v çok sorunlu bir cihaz xd8505 ips panel o yüzden almanı tavsiye etmem.
  • Iempufy kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Sen de KS8500 mü kullanıyorsun? 55" ya da 49" olması konusunda ne dersin ve de fiyatlar nasıl daha uyguna bulma ihtimalim var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuraxis

Merhaba,

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Sen de KS8500 mü kullanıyorsun? 55" ya da 49" olması konusunda ne dersin ve de fiyatlar nasıl daha uyguna bulma ihtimalim var mıdır?

49KS8500 aldım bende 3700'e almıştım şuan fiyatlar yükselmiş baya para sıkıntısı yoksa 55 almanı tavsiye ederim.
    Ama 49'da kötü değil bilgine.
  • Teknosa ve mediamarkta sony modeli 5-5,5a satıyorlar birde yerden yere vuruyorlar. Bütün mağazalara gitmedim tabi :)

Gg de forumdan bulacağın indirimle 4,250e gelir

İçerenköy carrefour peşin 4250 taksitle 4450e veriyor. Ben alacağım gibi yakında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55LM660s den sonra bende araştırdım. Ama 65" uygun fiyatlı bulursam almayı düşünüyorum. Yorumlara tabiki önem veriyorum
  • HeroTech kullanıcısına yanıt
    İçerenköy Carrefour dediğin Denkel Sony Center sanırım. Gittigidiyor'daki denkeliletisim onlarsa oradan alınabilir. 4319 TL diyor şu anda. Ben iyisi mi forumda gg indirimi bakayım. :) Sanırım Sony modelini alacağım içime en çok sinen o şu anda. KS8500 bütçeyi çok zorluyor. 49" de almak istemiyorum. Ayrıca mağazada KS8500'e baktığımda görüntü çok doğal gelmedi gözüme tek güzel yanı siyahlar OLED kadar olmasa da epey başarılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neuraxis kullanıcısına yanıt
    Denkel mi bilgim yok ama öyleyse dediğin gibi gg de daha uygun ve 100 tl indirim bulunabiliyor. Tabi 20-30 tl ye :)

1250 gibi alınır bu tv. Geçen hafta başı 150 tl gg indirim veriyordu almadım çok daha iyiydi o haliyle. Ama 1 gün sürdü ve kaçırdım

• Xd8505 Gg de 150 eksta indirm girdi

4169 tl taksitle alınabiliyor. Herkese duyurulur

Aynen ben sipariş verdim az önce. :) 100 TL de bonus kampanyasından geldi. 4000'e kapattık gibi. İyi oldu iyi.
    Bonus ekstra mı verdi ben axess 100 tl chip kullandım taksit vermedi vaz gectim

• senin tv de geldi mi? iş yerindeyi,m sabahtan gelmiş tv fena hızlı :)
    ama kurulum için aşamaları bilmiyorum ne yapmak gerekiyor?
    Valla sipariş verdim 5-10dk sonra aradılar ertesi gün gelip kurdular. (Yani dün kurdular.) Evde internet olmadığı için derinlemesine kurcalayamadım ama usbden son güncel yazılımı kontrol ediyorlar ve uydu kurulumunu kendileri yapıyor. Servis gelip teslimi yapıp direk kurdu bende. Şu anda kanallar vs. yüklü bir ayar yapmam gerekmedi. Bilgisayara bağladım 4k çözünürlükte Witcher 3 oynadım biraz müthiş bir keyif. :)) ayrıca tv menüleri vs. çok hızlı. Kanal geçişleri yavaş ama tüm tvlerde o şekilde diye biliyorum. Bir de şunu fark ettim bu haber kanallarında vs 3G bağlantı ile röportaj falan yapıyorlar ya oradaki çözünürlük düşük olduğu için büyük ekran ve 4k'da piksel piksel gibi belli oluyor. Ya da TV8 HD'de kameraların survivor yarışmacılarına zoom yaptığı yerlerdeki bulanıklık falan belli oluyor. Tabii bu dediklerimden rahatsız olan varsa 4k tv almaması lazım. TV'nin kendisi ile ilgili bir problem değil. Daha fazla kullandıkça izlenimlerimi yazacağım ama internet gelse binaya netflixte 4k içerik deneyeceğim. Asıl merak ettiğim onlar. Ben tvyi kanalları izlemek için almadım zaten. :)

Teşekkürler dostum

Bizim tv geldi evde dikine duruyor kutuda :) ne arayan ne soran var. Bugün googledan bi servise ulaşayım bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

Teşekkürler dostum

Bizim tv geldi evde dikine duruyor kutuda :) ne arayan ne soran var. Bugün googledan bi servise ulaşayım bakayım

Bende mi sipariş versem sizin gazınıza geldim :) ama şu gg deki 150 indirim olayını anlamadım nasıl yapıcaz ? hadi bonus flaşı anladımda hala sepette 4319 görünüyor bende :(
  • quote:

Aynen ben sipariş verdim az önce. :) 100 TL de bonus kampanyasından geldi. 4000'e kapattık gibi. İyi oldu iyi.

Bana da bir anlatın 4000 gibi nasıl yaptınız bende hemen aliyim :)
  • gittigidiyorda saat 12:00-18:00 arası siparişte 150 TL indirim diyordu. Tekrar girerseniz şu anda fiyat daha düşük gözükür. 4169 gözüküyor şu anda. 100 TL de bonus olunca 4069.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kd-55xd8505-dahili-uydu-alicili-800-hz-wifi-hdr-4k-uhd-android-smart-led-tv-266785138

iyi günler.
  • Ben gg'den aldığımda bir mesaj attım adresle ilgili ona istinaden aradılar kurulum da istediğimi söyleyince direk servis gelip hem teslim hem kurulum yaptı. Hatta anten kablom yoktu. Onu bile onlardan 20 liraya satın alabildim.
  • quote:

gittigidiyorda saat 12:00-18:00 arası siparişte 150 TL indirim diyordu. Tekrar girerseniz şu anda fiyat daha düşük gözükür. 4169 gözüküyor şu anda. 100 TL de bonus olunca 4069.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kd-55xd8505-dahili-uydu-alicili-800-hz-wifi-hdr-4k-uhd-android-smart-led-tv-266785138

iyi günler.

tamamdır teşekkür ediyorum şimdi anladım :) alsam mı almasam mı arasında hala gitgel içindeyim acaba kasım ayını mı beklesem yoksa şimdi mi alsam napcam bilmiyorum geçen kasımdan beri bir türlü cesaret edip alamadım

• Bu tv 4000 altına daha düşer mi bilemedim. İçerenköy carrefour sony sanırım gg denkeliletişim de bunlar oluyor, stoktaki tüm xd8505 leri biz aldık diyordu. Diğer sony mağazaları 4,600+ fiyat verirken bunlar 4450 diyordu.

Dolar kuru 2,5-3 tl iken 4bine satılan televizyonun doların %25-30 artışına rağmen aynı fiyatta olması bence tüketici için avantaj. Hele stok sonu ürünlerse bittiğinde veya bitmeye yakın bu fiyatlar zor bulunabilir. Forumda var geçen sene mediamarkt webde gece indirimi ile 3900e almış eleman fırsat diye. İyi düşünün aceleniz yoksa bekleyin ama alacaksanız da sony 4k 55 bi tv için bence iyi fiyat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.