Şimdi Ara

LG 58UH635V 4K TV VATAN BİLGİSAYAR 3000TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
11.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dur hocam ben yanlış hatırlıyorum 750 ler 100HZ idi 650 ler hakkında kesin konuşmayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Ocak 2017; 14:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Input lag değeri nedir acaba?

Ben sürekli pc bağlıyorum.

Ben de PC bağlı kullanmak istiyorum. Önerir misiniz? Oyunlarda, nette gezmek için filan iş görür mü, keskinlik filan nasıl olurki. 50 Hz dışında kafama yattı gibi ama bilemedim.
  • almaya değermi arkadaşlar aylar öncesinde 3.499 tl.ye kampanyadaydı almamıştım...şimdi şu şartlarda 3.000 tl. iyi gibi?
  • sonuncuyu ben aldım galiba
  • alsak mı diye düşünürken gözlerimizin önünde bitti ya la
  • Ips panel degil , 50 hz.cokta kacmis firsat degil.650v yi bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu koskoca forumda vatan bilgisayar çalışanı. Çalışan indirimiyle aldırsın bize
  • Fiyat mağazalarda geçerli değil mi? Ben de alayım mı almayım mı diye düşünürken stok bitti..

• Aldık bi tane bakalım. Fiyat çok iyi..

• LG 49UH850V mi alsam bunu mu alsam diye çok kararsızım 3 bin liraya bu tv çok iyi ya sanki. Ama pek tutulmamış bir tv gibi. 58 inch başka markada görmedim
  • Sabah beri araştırıyorum, acil ihtiyacım olmadığı halde fiyat gaza getiriyor.
  • Sizlere uydum aldım beyler, pişman olursam iade ederim 14 gün hakkım varmış. Şimdi internetten araştıralım neymiş nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

Sizlere uydum aldım beyler, pişman olursam iade ederim 14 gün hakkım varmış. Şimdi internetten araştıralım neymiş nasılmış

20 dk önce kararsızım demişsiniz, bu mesajda da aldım diyorsunuz. vatan'ın web sayfasında stokta görünmüyor, mağazadan mı aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 27 Ocak 2017; 15:54:35 >
  • Telefonla vatan bilgisayarı aradım, kredi kartı bilgilerimi istediler vermedim. Havale ile gönderelim dediler tamam dedim. 2999 lira havale gönderdim. UPS kargo ile pazartesi - salı gibi gelecekmiş tv. Umarım güzeldir hiç araştırmadan aldım bitecek diye:)
  • Bu tv yi 1 aydır bekliyordum yılbaşında indirim olmuştu 3299 tl ye düşmüştü almamıştım o zaman pişman olmuştum. 1 aydır da vatanının gece indirimlerini takip ettim ve bu tv hiç düşmedi 3799 tl den. En son 3 gün önce gece indiriminde 3299 tl yi görünce hiç düşünmeden aldım. Tam bugün kargo dağıtıma çıkacaktı ki vatandan mesaj geldi tv 2999 TL diye. Bende hemen vatanı aradım aradaki farkı istedim onlarda öyle yapamayacaklarıni söylediler kargoya teslim almayın iade edin dediler. Bende gelen kargoyu iade ettim elime kadar gelmiş tv yi. Hemen Sivas mağazaya koştum ve mağazada ürün kalmamış 5 tane varmış 5 i de satılmış. Teşhir ürünü var dediler. Onu da almak istemedim çünkü 2 aydır tehsirde imiş. Fiyattada indirim yapmadılar. Bende hemen mağazada tekrar internetten bir sipariş geçtim. Sonra baktım ki İnt satışı da tükenmiş. Son alanlardan biri oldum. 300 tl daha kara geçmiş oldum. Ama 1 hafta daha bekleyeceğim artık. Ürünü mağazada da inceledim diğer ürünlere göre görüntüsü daha güzeldi. Gelince hep birlikte inceleyeceğiz İnşallah.

• Bende aldım. Kale Center'dan. Son 2 tane kaldı.

• Tvnin fiyatı 3799 olmuş. 500 Stok tükenmiş. Televizyonu gidip vatandan görerek aldım. Siyahlar olsun, görüntü olsun kusursuzdu. Hd-Sd yayın açtırdım. Görüntü diğer tvlere göre bariz akıcı ve canlıydı. Tvnin altından 650v vardı. Ips olduğundanmı nedir. Bu tvnin görüntüsü daha muazzamdı. 650v 2500 satılsa hiç üzülmem. Tek çekindiğim nokta 50hz olayı. Umarım Lg Trumotion iyi çalışıyordur. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
  • Sipariş Durumu: Siparişiniz Balıkesir mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor.
    İstanbulda Topkapı şubesinden çıkardı normalde, epey uzaktan gelecek kargo.
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    ben dun gece siparis verdim hala hazirlaniyor yazıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

ben dun gece siparis verdim hala hazirlaniyor yazıyor !

yarın cumartesi ama sanırım çoğunu yarın kargoya verirler bende salıya servis çağırıp kurdururum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.