Merhaba, yarın bir buzdolabı alacağım ben LG diyorum ama eşim de teyzesinde Arçelik görmüş onu isiyor. Küçük bir aile olduğumuz için hacim(litre) farkını düşünmeden bu iki ürünü karşılaştırabilir misiniz ?
Merhaba, yarın bir buzdolabı alacağım ben LG diyorum ama eşim de teyzesinde Arçelik görmüş onu isiyor. Küçük bir aile olduğumuz için hacim(litre) farkını düşünmeden bu iki ürünü karşılaştırabilir misiniz ?
Lg mantıklı bir seçim gibi görünüyor :)Tavsiye ederim
5192 ve 5194 Arçelik'in sıkıntılı modelleridir. Kalite ve performansına göre fiyatları da çok yüksek. Bence Sharp, Samsung ve LG'ye bakmalısınız.
Dün aksam birkaç mağaza dolaştık. Eşim Beko 9478 NEX modelini de beğendi. Ben de foruma sormadan alamam dedim :). Beko buzdolabı hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
Beko markasından ötürü lüzumsuz yere çok pahalı. İç plastik rafları da pek kaliteli değil. Onun yerine aynı fabrikada üretilen, aynı tipte ve dijital olmayan Grundig'i seçmeniz daha mantıklı olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme