Şimdi Ara

LG 60ub850v güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 20 gündür LG 60ub850v kullanıyorum. Bu tv ile ilgili birkaç sorumu cevaplarsanız memnun olurum.

1- İlk geldiği gün bir yazılım güncellemesi oldu. O günden bu yana güncelleme denetlemesi yaptığımda sunucuya bağlanmıyor, "denetleme yapılamadı" hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltirim.

2- LG'nin sayfasında aynı model tv nin 49 ve 55 inçlik modelleri için yazılım download edilebiliyor ama bu model için yazılım gözükmüyor. 49 ve 55 olanların yazılımını usb den yüklesem benim tv için uygun olur mu ya da yüklemeli miyim?

3- LG'nin sayfasında aynı model tv'nin yani ub850v'nin 49 ve 55 inc lik modelleri 4kuhd tvler arasında görünürken bizim tv led tvler arasında görülüyor. Bizim tv'nin bir sıkıntısı mı varki 4kuhd tvler arasına koymamışlar?

• sanırım konudan anlayan bir arkadaş çıkmadı
  • bende aldığımda da güncelleme gözükmüyordu hala yok web sitesinde tv gözükmüyor ben arayıp sordum ama bir açıklama yapamadılar
  • bu arada lg çağrı merkezindeki görevli 55ub850 için olan güncellemeyi indirip kurabilirsiniz dedi ama bana pek mantıklı gelmedi açıkcası
    not : şimdi lg tr sitesinden baktım 49Ub850 ve 55ub850 için olan güncellemelerin isimleri boyutları ve tarihleri aynı belki dedikleri doğrudur, teknosadaki çocukta boyutu dışında herşeyi aynı güncellemeleri aynı olabilir demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaykolic -- 7 Mayıs 2015; 17:44:19 >
  • 55UB850 için olan güncellemeyi indirip kurdum sorunsuz çalıştı
  • evet haklısınız ub850 için olan güncellemeler kurulabiliyormuş. bende 55 için olanını indirip kurdum.
  • AKIN006 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Lg NSU üzerinde yani internet üzerinden yazılım güncelleme merkezinde bir çalışma oldugu için şuan bi çok cihazda yazılım güncellemesi NSU üzerinden yapılamıyor. Mayıs ayının ortalarında bu çalışmanın biteceği ve yazılım yükleneblieceği söylenmişti.

Model aynıysa inç farketmiyor yazılımı usb üzerinden yükleyebilirsiniz

Site üzerinde bir yanlışlık yapılmış olabilir cihazınızda bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG WebOS UF8507 DNS alamıyor
    geçen yıl açıldı
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet haklısınız ub850 için olan güncellemeler kurulabiliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.