Şimdi Ara

LG 65UB980V vs. Samsung UE65HU7500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up!
  • Renk dengesi bakımından LG siyah seviyesi ve hareketli sahne başarımı bakımından Samsung...eğer aydınlık bir ortamda hiç karanlıkta seyredilmeyecekse LG tercih ederdim IPS panellerin daha doğru resim verdiğini düşünüyorum. Ancak Samsung un ilk bakışta verdiği yüksek kontrast hissi etkileyici olabilir. Teknik Özellikleri hemen hemen aynıdır. Ancak lg 10bit Samsung ise 8bit native panele sahip bildiğim kadarıyla ....
    Bu arada 3d lg pasif sistemi kullanıyor bu tv de de en mükemmel başarım sağlanmış...Samsung ise aktif sistem ancak o da kaliteyi çok geliştirmiş....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

http://tvexp.com/comparisons/LG_65UB980V_vs_Samsung_UE65HU7500

evet karsilasmistim bunla. google forever. gordugum en sacma karsilastirma. yarisi N/A kalanlarin da degerleri alakasiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Renk dengesi bakımından LG siyah seviyesi ve hareketli sahne başarımı bakımından Samsung...eğer aydınlık bir ortamda hiç karanlıkta seyredilmeyecekse LG tercih ederdim IPS panellerin daha doğru resim verdiğini düşünüyorum. Ancak Samsung un ilk bakışta verdiği yüksek kontrast hissi etkileyici olabilir. Teknik Özellikleri hemen hemen aynıdır. Ancak lg 10bit Samsung ise 8bit native panele sahip bildiğim kadarıyla ....
    Bu arada 3d lg pasif sistemi kullanıyor bu tv de de en mükemmel başarım sağlanmış...Samsung ise aktif sistem ancak o da kaliteyi çok geliştirmiş....

yorumlar icin tesekkurler, 10 bit aklimi celdi, LG'yi degerlendirmeye aldim. cok karanlikta izlemeyecegim. philips hue'larim genelde az isikta acik olurlar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulderbaba -- 21 Ekim 2014; 1:05:08 >
  • Ben de bu iki tv arasında kaldım.Umarım yakın zamanda bir kampanya çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

Ben de bu iki tv arasında kaldım.Umarım yakın zamanda bir kampanya çıkar

bende LG daha agir basiyor.

bir de soyle bir haber gordum. pek inandirici gelmedi dogrusu. sanki LG karalama kampanyasi yapmis gibi :)

http://www.milliyet.com.tr/samsung-cekiliyor-/ekonomi/detay/1960831/default.htm

• Bu iki televizyonda ps4 te hız farkı yaşanırmı.bu 4klarin tepki sürelerinde sıkıntı var deniyor. Aydinlatirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.