Şimdi Ara

LG 70UM7100 70' 177 CM 4K UHD webOS SMART TV 5849 TL (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
6.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xenofx

70um7450 de truemotion100 özelliği var.
    Yani aradaki fiyat farkına değer mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez diye düşünüyorum. Bu boyutta daha fazla özellik olarak oled dışında birşey aranmamalı bence. Zaten kaliteli bir TV, qled nanocell vesaire yerine madem para dökülecek bari oled olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tv yi kurdurdum.

boyut haliyle güzel, başta biraz garip geliyor çok büyük ekran.

tespit ettiğim sorunlar:
    *4k trt izlerken görüntü atlama yapıyor bazen nedendir bilmiyorum. Bazen çok kısa bazen uzun sürüyor kare kare foto izliyormuş gibi.
    *youtube dan 4k hdr yada 8k hdr izleme esnasında bir süre sonra görüntü sapıtmaya başlıyor. aynısı tvbox da oluyor. sebebi ısınma. tvbox da fan ile çözüyordum. bunda yapacak bir şey yok tabi.
    * ekran bir kısmında bulutlanma mı ne diyoruz ondan var, sağdanda hafif kararma var, montaj sebepli tabi bunlar.
    * android box bağladım. hareketleri ekrana geç iletiyor. bazı özellikleri aktif ettim fark hissedilmeyecek kadar azaldı. ilk defa böyle birşey görüyorum. görüntüyü işlediğinden sanırım geç geliyor.

beğendiğim özellikler:
    menü kullanımı kolay. akıllı kumanda yok ama fare aynı işi görüyor.
    uygulamalar kısıtlı. torrent vesair yükleme şansı yok. bu işi bozdu biraz. netflix çok iyi çalışıyor.
    tarayıcı iş görüyor, hız orta ayar ama siteleri düzgün açıyor.
    netflix ve youtube haricindeki uygulamalar fasa fiso bizim ülke için.

şimdilik kurcalamıyorum. özellikle takılma be bozulma sorunu sebebiyle daha sonra garantiye başvuracağım çünkü iade etsem bu özellikte 5500 liraya tv yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 7 Şubat 2020; 12:51:45 >

• tespit ettiğim sorunlar:
    *4k trt izlerken görüntü atlama yapıyor bazen nedendir bilmiyorum. Bazen çok kısa bazen uzun sürüyor kare kare foto izliyormuş gibi.
    *youtube dan 4k hdr yada 8k hdr izleme esnasında bir süre sonra görüntü sapıtmaya başlıyor. aynısı tvbox da oluyor. sebebi ısınma. tvbox da fan ile çözüyordum. bunda yapacak bir şey yok tabi.
    * ekran bir kısmında bulutlanma mı ne diyoruz ondan var, sağdanda hafif kararma var, montaj sebepli tabi bunlar.

bunlar ciddi sorunlar bu sorunları yaşayan başkaları var mı?
  • Aynısı benimkindede var.
    Servisi çağırdım
    Uydudan kaynaklı kablolardan falan dediler.
    Aynı kabloya Samsung tv bağlı hiç sorun yok
  • gece izleme esnasında ciddi farkediyorum artık baya yatay düzgün olmayan karanlık alanlar var. gri siyah fonlarda daha belirgin. bol ışıklı sahnelerde görünmüyor.

baya uğraşacağız bu lg ile bakalım ne olacak.

• xenofx X kullanıcısına yanıt
    Evet zerre zevk almıyorum bu tv den😔
    TRT4K da atlama takılma çok oluyor.
    Görüntü formatlarıda hiç hoş değil
    Canlı standart hdr dalan hep hikaye
    Güncelleme yaptık dahada ağırlaştı menüsü.

Yakın zamanda servisi çağırıcam, aradım bir problem görmezsek servis ücreti alırız dediler.
    Şimdi sorunları biriktiriyorum hepsini birden yazıp öyle çağırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekDenyıl7

Aynısı benimkindede var.
    Servisi çağırdım
    Uydudan kaynaklı kablolardan falan dediler.
    Aynı kabloya Samsung tv bağlı hiç sorun yok

valla sonyde fırsat yakalayınca ve karşılaştırınca kaçırmadım sony 65xg70 modelini aldım 

• webos en son kaç yüklenebiliyor bu tv ye

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.