Şimdi Ara

LG 70UM7100PLA ULTRA HD 4K TV İNCELEMESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
24.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dallass

Bir satıcının süslü kelimelerine kanarak İPS panel (lg) aldınız ne diyelim hayırlı olsun.

Aslında zaten Paneli almış birine mesaj dahi yazmam, sana yamamdaki sebep "SIRF" şu bahse konu 3 Ay
    Kardeşim İPS gerçeği kronik ışık sızması ve siyah sırunudur
    3 ay sonra iade sürecinde dolacağı için bir süprizle karşılaşma
    Bir forumdaş olarak bu konuda kimse seni uyarmaz ben uyarmış olayım,
    İster kaale al ister alma sen bilirsin
    Bak burada sm8200 alan bir arkadaşın videosu var izle istersen
    https://www.youtube.com/watch?v=wyrqsQFxPnQ&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    IPS Panel alınmazsa o zaman gönül rahatlığıyla sadece 6150 TL'ye LG 70UM7450 VA Panel TV'yi alabilirim diye anlıyorum !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan -- 20 Şubat 2020; 10:15:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

Hocam bende 8600 modeli var,içiniz rahat olsun güzel tv.hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Hocam sizde güzel günlerde kullanın sizde
  • Çok büyük tv, bu kadar büyük tv almaya gerek varmı? artısı ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Çok büyük tv, bu kadar büyük tv almaya gerek varmı? artısı ne?
    Hocam yerden sorununuz yoksa büyük ekran düşünuyorsanız alabileceğiniz fiyat performans ürünü bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

IPS Panel alınmazsa o zaman gönül rahatlığıyla sadece 6150 TL'ye LG 70UM7450 VA Panel TV'yi alabilirim diye anlıyorum !!!

Alıntıları Göster
    Evet LG 70um7450 VA paneldir ancak, bu devasa panel 50hzdir.

Şimdi tüm teknik verileri bir kenara bırakın
    65 inçlik samsung 65Q60r ve sony 65xf9005 10bin tl olduğu halde 70 inçlik bir panelin 7bin lira gibi (ebata göre) komik bir rakam olabilir mi
    Hadi oldu, peki bu panelden nasıl bir performans beklenilebilir?
    Bu anlamda ben bu modeli
    düşük bütçe kriteri ile illede büyük ebat gerekli olanlara öneririm oda sırf VA olmasından ötürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 20 Şubat 2020; 11:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG 70UM7100 modeli ay sonuna özel 5999 tl den satılacak düşünenler beklesin süper fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Evet LG 70um7450 VA paneldir ancak, bu devasa panel 50hzdir.

Şimdi tüm teknik verileri bir kenara bırakın
    65 inçlik samsung 65Q60r ve sony 65xf9005 10bin tl olduğu halde 70 inçlik bir panelin 7bin lira gibi (ebata göre) komik bir rakam olabilir mi
    Hadi oldu, peki bu panelden nasıl bir performans beklenilebilir?
    Bu anlamda ben bu modeli
    düşük bütçe kriteri ile illede büyük ebat gerekli olanlara öneririm oda sırf VA olmasından ötürü.

Alıntıları Göster
    Böyle bir rakama böyle bir TV olabilir... Çünkü LG 2020 yılında hiçbir modelinde artık bu ürünleri üretmiyor. 2020 modelleri sadece Nanocell ve OLED'ler olacak dolayısıyla VA panel olup çok da başarılı görüntü veren 70 ya da 75 inç TV alacaklar için bu son fırsat. Sonrasında böyle rakamlara böyle TV bulamayacaklar.

Bu TV'nin VA Panel olması dışında Direct-LED teknolojisine de sahip olduğunu hatırlatmak isterim. Bildiğiniz gibi Samsung 55Q60R bile Edge-Led.

65Q60r harika bir TV, fiyatı 7 bin TL civarında olsaydı onu alacaktım ama 70UM7450 6150 TL iken Samsung 10 bin TL civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan -- 20 Şubat 2020; 14:7:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Alıntıları Göster
    Fiyat hangi sitede

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Fiyat hangi sitede

Alıntıları Göster
    Hocam 6150 dedi ama hiçbiyerde yok banada mesaj atılıyor öyle bir fiyat yok şuan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Fiyat hangi sitede

Alıntıları Göster
    İstanbul anadolu yakasında bir firmanın elinde tek kalmış bana bu rakamdan verdi, elinde başka yok olsa alacakları yönlendirirdim. Ancak 6569 TL'ye Medimarkt satıyor.
  • Dün gittigidiyor'dan philips 70pus7304 aldım, ardından foruma bakınca depresyona girip siparişi iptal ettim, bugün de 6.079 TL'ye n11'den LG 70UM7100PLA aldım, 160 TL'ye de sihirli kumanda aldım, mi box'a devam edicez mecburen.umarım doğru karar vermişimdir.
    sadece epey kıyaslamasında philips tv 5-6 puan daha yüksek, sanırım 50-60 hz farkından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterfg -- 21 Şubat 2020; 16:37:22 >
  • masterfg M kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın güzel ürün iyi fiyattan almışsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Haziran 2020; 11:23:54 >
  • Süper fiyat. Kumanda varmı yanında?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Süper fiyat. Kumanda varmı yanında?
    Bu kumanda muhabbeti ne arkadaşlar ? Tv ayrı kumanda ayrımı satılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİVERPOOLYWNA

Bu kumanda muhabbeti ne arkadaşlar ? Tv ayrı kumanda ayrımı satılıyor ?

Alıntıları Göster
    Hocam 3 4 modelin içinden standart kumanda cıkıyor,magic kumanda cıkmıyor.
  • HDMI 1.4: Full HD videolar yani 1080p için tasarlanmış. Bu tür bazı kablolar, düşük hızlı (30fps'e kadar) 4K videoları da aktarabiliyor.

HDMI 2.0: Yüksek hızlı (60fps) 4K videolar için tasarlanmış. Temel HDR özelliklerini destekliyor.

HDMI 2.0a: Her türlü Yüksek Dinamik Aralık (HDR10, HDR10+, Dolby Vision ve Dolby Atmos) özelliği eklenmiş kablo. Yani çok fazla renkle daha yüksek kontrast sağlıyor.

HDMI 2.0b: Hibrid Log Gamma (HLG) özelliği eklemiş olan kablo türü. TV yayıncılığında, önce standart SDR sinyalleri gönderiliyor, sonradan bu sinyalin üzerine HDR verileri ekleniyor. Bu sayede eski televizyonlar HDR yayınlarını doğru görüntülüyor.

HDMI 2.1: 8K (60fps) videolar ile 4K (120fps) videolar için tasarlanmış. Yani, gelecek nesil ortaya çıkacak, çok yüksek çözünürlüklü ve çok hızlı videolar için tasarlanmış.

• LG 70UM7100 60 adet stoklarımızda özel fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum bilginiz olsun.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
    MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• Yeni Tosun Vakası mı? Aman Dikkat! İstanbul Bilişim Mağdurları Ucuz Diye Alıp Üzüldüler
  • Evet hocam ben de uyarmak istiyorum
    Bu firmadan alışveriş yapmayın arkadaşlar
    Gündemde kalsın
    Etrafınızdakileride uyarın haberdar olması için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.