Şimdi Ara

LG 70UM7100PLA ULTRA HD 4K TV İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
24.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: undermunder

Sihirli kumanda var diyorlar ama kumandada Netflix ve YouTube yokmuş

Alıntıları Göster
    Evet bu ürünün içinden sihirli kumanda magic kumada cıkıyor hocam üzerinde netflix var yotube yazmaz ama sesli komut tuşundan her işlemi yaptırabiliyorsunuz.
  • Merhaba, Vatanbilgisayar kampanyası ile ben de aldım. TV'den genel olarak memnunum, bu boyuta bu fiyat gerçekten çok iyi. Ancak malesef siyahlar gri renk, karanlık filmlerde çekimlerde rahatsız ediyor.

Bu TV için görüntü ayarları ne yapılmalı, çok detaylı ve fazla ayarı var. Uğraşasım gelmedi, standart olarka kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafa

Merhaba, Vatanbilgisayar kampanyası ile ben de aldım. TV'den genel olarak memnunum, bu boyuta bu fiyat gerçekten çok iyi. Ancak malesef siyahlar gri renk, karanlık filmlerde çekimlerde rahatsız ediyor.

Bu TV için görüntü ayarları ne yapılmalı, çok detaylı ve fazla ayarı var. Uğraşasım gelmedi, standart olarka kullanıyorum
    Hayırlı olsun güle güle kullanın ayar konusunda kullananlar öneride bulunabilir.
  • 70um7450 6899 tl hb de. Sizce 700 tl fiyat farkına değecek bir farkı varmı um7450 nin. Yoksa yine aynı paraya 6800 civarına 65sm8000 mi tercih etmeliyim? Cevap için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

70um7450 6899 tl hb de. Sizce 700 tl fiyat farkına değecek bir farkı varmı um7450 nin. Yoksa yine aynı paraya 6800 civarına 65sm8000 mi tercih etmeliyim? Cevap için şimdiden teşekkürler
    Hocam almışken 1 kere alacaksınız
    LG 65SM8000 tavsiye ederim.
  • Banada sm8000 mantıklı geldi. Peki kumandasız 6899 şu an. 1-2 hafta daha hatta şubat sonuna kadar bekleyebilirim. İner mi sizce :)

• quote:

Banada sm8000 mantıklı geldi. Peki kumandasız 6899 şu an. 1-2 hafta daha hatta şubat sonuna kadar bekleyebilirim. İner mi sizce :)
    Hocam ürün stoklarda kalırsa inebilir bilginiz olsun.
  • Ben de şimdi 7100PLA ile 7100PLB arasındaki farkı soracaktım ki.. siyahlar gri gibi yorumu fikrimi komple değiştirdi..
    65SM8000/8200 de Arçelik üretimi sanırm.. Birine karar vereceğiz artık Tremdyol ve Gittipidiyor da 3-4-5 kanpanyası ve paralelinde HB nin de fiyatları aşağı çekmesiyle uygun fiyat yakalarız umarım hayırlısı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

Ben de şimdi 7100PLA ile 7100PLB arasındaki farkı soracaktım ki.. siyahlar gri gibi yorumu fikrimi komple değiştirdi..
    65SM8000/8200 de Arçelik üretimi sanırm.. Birine karar vereceğiz artık Tremdyol ve Gittipidiyor da 3-4-5 kanpanyası ve paralelinde HB nin de fiyatları aşağı çekmesiyle uygun fiyat yakalarız umarım hayırlısı bakalım
    Hocam stok olduğu surece fiyatlar düşer bılgınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam stok olduğu surece fiyatlar düşer bılgınız olsun.

Alıntıları Göster
    Sezon/Seri yenilemesi de Mayıs gibi başlıyor sanırım Dünya Kupası bahanesiyle o vakitler fiyatlar en dip yapıyor sonrası 2020 seriler geleceği için düşük fiyat bulmak zor.
  • quote:

Sezon/Seri yenilemesi de Mayıs gibi başlıyor sanırım Dünya Kupası bahanesiyle o vakitler fiyatlar en dip yapıyor sonrası 2020 seriler geleceği için düşük fiyat bulmak zor.

Alıntıları Göster
    Hocam dünya kupasına özel seri modeller gelir. 2019 modeller fiyatları düşer.
  • quote:

Alıntıları Göster
    12 haziran
    12 temmuz
  • quote:

12 haziran
    12 temmuz

Alıntıları Göster
    Hocam neyin tarihi bu?
  • quote:

Hocam neyin tarihi bu?

Alıntıları Göster
    Eurocup

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eurocup

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    LG 65UM7450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Haziran 2020; 11:34:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

LG 65UM7450

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam.
  • quote:

Hocam ürün stoklarda kalırsa inebilir bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba, n11 den 65sm8000 sipariş vermiştim. Ben bugün evde yokken kargoyu babama bıraktılar. Her tarafına iyice bak dememe rağmen babam görmemiş ve kutu altından açılmış. Üst tarafta birşey yok ama Alt tarafı düzgün bi şekilde kesilip sonrasında çıkmasın diye tekrar plastikle tutturmışlar. Sizce bunu iade etme hakkım var mı? Nasıl bir süreç izlemeliyim?

• quote:

Hocam merhaba, n11 den 65sm8000 sipariş vermiştim. Ben bugün evde yokken kargoyu babama bıraktılar. Her tarafına iyice bak dememe rağmen babam görmemiş ve kutu altından açılmış. Üst tarafta birşey yok ama Alt tarafı düzgün bi şekilde kesilip sonrasında çıkmasın diye tekrar plastikle tutturmışlar. Sizce bunu iade etme hakkım var mı? Nasıl bir süreç izlemeliyim?

Alıntıları Göster
    Hocam resimleri varsa paylaşın bakalım sorun varmı yokmu diye?
  • LG 70UM7100PLA ULTRA HD 4K TV İNCELEMESİ
    LG 70UM7100PLA ULTRA HD 4K TV İNCELEMESİ

Alt tarafı yerdeyken giriş kattan teslim etmişler, yukarı çıkarma anlaşmamız yok demiş yurtiçi. Yaşlı adam o da görmemiş altını :/

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.