Şimdi Ara

LG 70UM7100PLA ULTRA HD 4K TV İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
5
Favori
24.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpergurel79

Ayaklarını dıştan dışa ölçer misiniz mümkünse ekran 158 diyor ayaklar biraz daha içerde, sehpam 148 cm kurtarır mı diye bakayım
    Hocam ayak ölçüsü 150cm ayaktan ayağa kısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Merhaba evinde kurulu olan yokmu acaba bu tv den bir kac resim atsa ?
    Hocam neyin resmini istıyorsunuz mağzada var yardımcı oluyum size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

Hocam gittigidiyor teknosada bana da indirim çıktı ama hediye kumanda ibaresi göremedim?
    Hocam osaman cıkmıyor hediye değil servisten almanız gerekecek özelden mesaj atın firmaya varmı diye?
  • tivibu aplikasyonunu kurarak da kullanabilirsiniz.
  • PC ye bağlayıp monitör olarak film izleme amaçlı kullanılırmı, memnun eder mi.? Ne dersiniz.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı modelin 55 inç versiyonu var gayet memnunum özellikle webos yazılımını çok beğendim tv gayet seri geldi bana görüntü ve ses kalitesi giriş seviyesi bir model için gayet yeterli 1 ay önce 3950 TL almıştım internetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

PC ye bağlayıp monitör olarak film izleme amaçlı kullanılırmı, memnun eder mi.? Ne dersiniz.?

Eder hocam memun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homosapiens17

bende aynı modelin 55 inç versiyonu var gayet memnunum özellikle webos yazılımını çok beğendim tv gayet seri geldi bana görüntü ve ses kalitesi giriş seviyesi bir model için gayet yeterli 1 ay önce 3950 TL almıştım internetten
    Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam başarılı ürün bu fiyatlara başka alternetif yok zaten internet hızı falan nasıl test ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

tivibu aplikasyonunu kurarak da kullanabilirsiniz.
    IPT TV de var içinden direk üyelik girerek daha aktif çalışır bilginiz olsun.
  • TV'yi alanlar karanlık ortamda bulutlanma ve ışık sızması testi yaptı mı ? uyduruk internet özelliklerinden bahsedeceğinize panelin kalitesi hakkında yazarlarsa daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 29 Ocak 2020; 14:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam fiyatına göre tartışılmazsız süper ürün 1 2 özellikte eksik olsun zaten 100hz olsa fiyat 4 5 bin artar
    Türkiye standartlarında alan herkezin işini görür.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam.70inç normal büyüklükte bir odada sinema salonu etkisi yaratır.Özelliklerinin artısına ve eksisine bakınca fiyatı gayet uygun sayılır.Alana hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Aynen hocam.70inç normal büyüklükte bir odada sinema salonu etkisi yaratır.Özelliklerinin artısına ve eksisine bakınca fiyatı gayet uygun sayılır.Alana hayırlı olsun

Alıntıları Göster

Hocam mağzalarda kıyaslama şanşınız var ama bir ev kullanımda yanyana kıyaslama şanşınız olmadığı için üst modellerle o detay aradan kayıp olup gıdıyor bir maç izlemede bir flim izlemede nekadar büyük okadar başarılı fiyatına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

TV'yi alanlar karanlık ortamda bulutlanma ve ışık sızması testi yaptı mı ? uyduruk internet özelliklerinden bahsedeceğinize panelin kalitesi hakkında yazarlarsa daha iyi olur
    Aynen kullanan yorum yazsın alan almayı düşünen bilgilensin.
  • İnput lag ve chroma sampling değerleri önemli diyorlar monitör olarak kullanmak için. Bu cihazda bu değerler nedir acaba biliyormusunuz.

Kullanan arkadaşlardan da panel izlenimlerini bekliyoruz.

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 29 Ocak 2020; 14:39:15 >
  • Yani 2 cm le sığmayacak duvara montaj da bu ağırlıkta sıkıntı sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

İnput lag ve chroma sampling değerleri önemli diyorlar monitör olarak kullanmak için. Bu cihazda bu değerler nedir acaba biliyormusunuz.

Kullanan arkadaşlardan da panel izlenimlerini bekliyoruz.

Edit:ekleme
    Hocam bu direk monitör üretimi olmadı için yüksek olabilir tam bilgim yok bu konu hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergurel79

Yani 2 cm le sığmayacak duvara montaj da bu ağırlıkta sıkıntı sanki
    Hocam herhangi bir sorun olmaz duvara asmanızda okdar bi ağırlık yok bunlarda bunun 75 inç var 86 inç var günlük kurduruyoruz sorun olmuyor.
  • Bu model iyi hoş görünüyor kağıt üstünde de..
    şu modeller arasında kaldım ben de hangisi/neden?
    65UM7450
    70UM7100
    65SM8000
    Bunlarda en çok takıldığım renklerin canlılığı, ekranda bulutlanma ışık sızıntısısı olmaması ve siyah sahnelerdeki netlik. Hangisini tercih etmeliyim.
    yoksa diğer özellikler zaten LG yi tercih etme nedenim.. 10 yıl önceki modelde akıllı kumanda ile Smarttv 6 yıl önce ilk 4K modelinde de akıllı kumanda ve konuşarak komut verme vs. vardı webOS menüsü ve kumandası Sony Samsung ile kıyaslanamaz zaten tv yi pratik kullandıran bunlar zaten. Şayet Samsung ve Sony renkleri çok daha iyi ama kullanılabilirlik pratiklik olmadığı için feragat ediyorum.
    Kumandayı mutlaka alın derim. Ben onsuz olmaz diyorum şuan sadece boyu önemli yoksa eski modelleri ile kıyaslayacaksam bunlara bir çok yönden fark atar 3D özelliği Dual Play özelliği şuan parayla dahi bulup alamayacağınız donanımlar mevcuttu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

Bu model iyi hoş görünüyor kağıt üstünde de..
    şu modeller arasında kaldım ben de hangisi/neden?
    65UM7450
    70UM7100
    65SM8000
    Bunlarda en çok takıldığım renklerin canlılığı, ekranda bulutlanma ışık sızıntısısı olmaması ve siyah sahnelerdeki netlik. Hangisini tercih etmeliyim.
    yoksa diğer özellikler zaten LG yi tercih etme nedenim.. 10 yıl önceki modelde akıllı kumanda ile Smarttv 6 yıl önce ilk 4K modelinde de akıllı kumanda ve konuşarak komut verme vs. vardı webOS menüsü ve kumandası Sony Samsung ile kıyaslanamaz zaten tv yi pratik kullandıran bunlar zaten. Şayet Samsung ve Sony renkleri çok daha iyi ama kullanılabilirlik pratiklik olmadığı için feragat ediyorum.
    Kumandayı mutlaka alın derim. Ben onsuz olmaz diyorum şuan sadece boyu önemli yoksa eski modelleri ile kıyaslayacaksam bunlara bir çok yönden fark atar 3D özelliği Dual Play özelliği şuan parayla dahi bulup alamayacağınız donanımlar mevcuttu..
    Hocam merhaba baktıklarınız arasında LG 65SM8000 modelini tercih edin,panel olarak daha başarılı renk kalitesi daha iyi.
    Hocam marka farketmeksizin her üründe her markada sorun cıkabilir cıkmaz diye bişey yoktur önemli olan sorun sıkıntı oldunmu çözüm üretmesidir.

• ups ile bugün kargoya vermişler yarın teslim gözüküyor. cumadan sonra 10 gün yıllık iznim var detaylı bir bilgilendirme yaparım yardımcı olursanız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.