Bildirim
Lg 8000-7000,Sonny w5500 ve Samsug b65*
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende Lg kullanıyorum ve gerçekten memnunum HD kalitesinden.Kendim kullandığım için söylemiyorum.. -
Ama almadan önce iyi araştırıp karar vermende fayda var fiyat konusunda da -
quote:
Orijinalden alıntı: Àhmet
Bende Lg kullanıyorum ve gerçekten memnunum HD kalitesinden.Kendim kullandığım için söylemiyorum..
lg nin hangi modeli kullanıyorsunuz ve sd kalitesi nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_Narrator -- 26 Ocak 2010; 19:52:06 > -
Cok fazla araştırdım ve bu tercihlerimi foruma göre yaptım ama şunu bundan daha iyidir diyemiyorum.
Sonny için usb den mkv izlenmiyor deniliyor doğrumu ACABA ?
Samsınglarda kasa cok kaliteli
ama yinede benim için cineme ses sistemi bağlanmalı usb mkv filmeleri oynatmalı ve Hd smart alıcam için hd performansı en iyisi olmalı -
bende bugün 37 inç lg sl8000 sordum inceledim gayet güzel aslında hd yayınlarda hepsi güzel ama kendimi kandıramıyorum neticede ben günde 1 mkv film izlesem evdekiler haberleri dizileri falan izliyor bu tv yi kullananlar sd performansı hakkındada bilgi verirlerse sevinirim -
sonny w5500 tavsiyem -
Bende bugun epey arastirdim. 2 modele indirdim Lglh8000 ve samsung b650 serileri.Fiyatlari yaklasik ayni. Lgnin bluetoohu var.LG de Fat32 formatli harddisk zorunlulugunusoylediler. Samsungta yok. Ne onerirsiniz -
Bende bugun epey arastirdim. 2 modele indirdim Lglh8000 ve samsung b650 serileri.Fiyatlari yaklasik ayni. Lgnin bluetoohu var.LG de Fat32 formatli harddisk zorunlulugunusoylediler. Samsungta yok. Ne onerirsiniz -
lg de öyle bir zorunluluk yok, öyle olsa nasil mkv seyredecez full hd, cünkü fat32 de dosya 4gb den büyük olamiyor, bir hd filmde 5 gb den basliyor
bende lg var, ntfs 1tb harddiski okuyor direk usbden
quote:
Orijinalden alıntı: toles
Bende bugun epey arastirdim. 2 modele indirdim Lglh8000 ve samsung b650 serileri.Fiyatlari yaklasik ayni. Lgnin bluetoohu var.LG de Fat32 formatli harddisk zorunlulugunusoylediler. Samsungta yok. Ne onerirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X